Hvala Bella!Ja sam malo smotana, ne samo da mi ne zspijeva uploadati testic nego ne mogu ni naci sva ova srceka koja vi stavite, ja imam samo smajlice.
Hehe ma smajlici su čisto dovoljni😁😁 a srceka su ti kad 'skrolaš i prođeš' sve smajliće, iza njih. Ne znam kak da obnasnim😅😅 ali nema veze. Manje je to bitno. Testić budeš već uploadala kad će ti htjet, samo polako.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Watson, kako si ti? Je li prosla prehlada?
Hvala ti na brizi 😍
Mislim da je virus u pitanju, nos zacepljen,izgubila njuh ,miris, zdjelica me i dalje boli.
Simptoma za M nema, cicke prazne i ispuhane ,tu i tamo koji grcic dole kao pred vjesticu ali dosta slabo.
Doma sam pa se odmaram i cistim tu i tamo 🙌
I forum citam naravno ♥
Prošla ti je temperatura?
Buhtlice, kad ti piskis? Baš bi bilo fora da nam prve dvije trudnice u studenom budu Kiflica i Buhtlica ❤️😁😌
Haha bilo bi bas fora da😁💛💛
Drage, hvala na uputama, da vidimo jesam li uspjela:
https://ibb.co/LPYvHMr
Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti …nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test…i negativan je.
Nzm….pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam gladna😁😁😁, a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔
Ponovi testić za koji dan. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ponoviću naravno ...samo da ne dođe M sutra.🙏
Kiflice ajme krasne vijesti, čestitam!!! 🥰🥰 Želim ti urednu i dosadnu trudnoću do kraja ❤️
Sutra ako se ne varam su 2-3 ženice na redu za test pa sretno! Neka nam se nastavi lijepi niz ovaj mjesec. 🤞
Watson drži se, neka prođe što bezbolnije.
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Znaci, noc petak na subotu piskim i na papiru vidim trag kvi. Ujutro isto. Sva se ubediram, mislim stize M, uranila 2 dana, iako mi jr to cudno jer je inace tocna. Kad ono, cijelu subotu i nedjelju ni kapi krvi. A meni kad krene M, odmah lije tri dana i to je to. Nisam izdrzala cekati do sutra, popiskila se na testic i pozitivan je!!!!!!!!!!!
😍😍😍 Čestitam ti draga....hvala Bogu.❤️❤️❤️
Kiflice čestitam 😍❤
Moj test je također pozitivan 😍 jucer trebala dobiti M naravno nisam dobila i danas ujutro piskila i dvije crtice 😍
presretna sam, ovo mi je prva trudnoća.🤰Ne znam sto da ocekujem, al daj Bože da ce trudnoca bude uredna ❤ isto i tebi Kiflice zelim 🥰❤❤❤
Watson, kako si ti? Je li prosla prehlada?
Hvala ti na brizi 😍
Mislim da je virus u pitanju, nos zacepljen,izgubila njuh ,miris, zdjelica me i dalje boli.
Simptoma za M nema, cicke prazne i ispuhane ,tu i tamo koji grcic dole kao pred vjesticu ali dosta slabo.
Doma sam pa se odmaram i cistim tu i tamo 🙌
I forum citam naravno ♥
Nadam se da ces se brzo oporaviti i da se zavrsi sa tim blazim simptomima. Ne bi bilo lose uzeti nesto za imunitet, ja uzimam Orthomol Immun, skuplji je al bar meni jedino sto djeluje na mene pozitivno. Ostavi se ciscenja :D nemoj da se iscrpis hehe, radije citaj neku knjigu il gledaj seriju
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Kiflice čestitam 😍❤
Moj test je također pozitivan 😍 jucer trebala dobiti M naravno nisam dobila i danas ujutro piskila i dvije crtice 😍
presretna sam, ovo mi je prva trudnoća.🤰Ne znam sto da ocekujem, al daj Bože da ce trudnoca bude uredna ❤ isto i tebi Kiflice zelim 🥰❤❤❤
Aaa krenulo je 😍😍
Čestitam!! ❤️ Divne, divne vijesti cure!
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji