Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    01. Studeni 2020. 14:51

Ja sam iz Zadra, ali evo taman sam ga izbjegla jer smo otisli na vikend u Zg, ali javlja svekrva da nema nikakve stete na kuci da je samo bilo grdo i da se maca jako uplasila.

Sunny_🐣
    01. Studeni 2020. 15:25

Nama je ginekolog isto preporucio odležati nakon odnosa sa jastukom pod guzom  , al to vec radimo unazad par mjeseci jer inace sve iscuri 
    I napomenuo je da bi se M trebao tuširati hladnom vodom jer se time povecava pokretljivost spermija. Kao topla voda ih cini sporijima. Ovaj mjesec prakticiramo hladne tuseve pa cemo vidjeti 🤞 M nije oduševljen hladnim tusevima 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

joy
    01. Studeni 2020. 17:01

Bokić curke, meni mjesečnica još nije stigla, danas mi 34. dan ciklusa, simptomi pms-a konstantno prisutni...Danas nakon odnosa sam imala malo svijetle krvi, stvarno mi ništa nije jasno 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Ina85
    01. Studeni 2020. 17:09

joy

Bokić curke, meni mjesečnica još nije stigla, danas mi 34. dan ciklusa, simptomi pms-a konstantno prisutni…Danas nakon odnosa sam imala malo svijetle krvi, stvarno mi ništa nije jasno

Jesi li radila ikakve pretrage? Meni nakon 5 spontanih utvrdili trombofiliju aps sindrom . 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Pupa
    01. Studeni 2020. 17:14

Bella🍁

Pupa draga❤ bit ćemo mi mame. Meni isto ponekad neka pjesma ili neki post tako podsjeti na malu bebicu koju sam uskoro trebala držati u naručju pa lijem suze. Termin mi je trebao biti na Božić i mislim da će mi ove godine na taj dan biti malo teško,pogotovo ako do tad ne zatrudnim opet. Al budemo mi to. Možemo. Nedavno me bas jedna zena ohrabrila. Pricamo tako za bebe i iskustva i ona je imala isto neku operaciju prije pa je bilo upitno hoće li i kako će iznijeti trudnoću, 35 godina je imala. I kaže ona da si je u jednom trenutku samo rekla: čekaj malo, pa ja sam mlada i zdrava žena i zašto ne bi mogla imati dijete?I nakon takvog stava i promijene mindseta dobila je što je htjela. Nije to samo do promjene stava da se razumijemo, imala je naravno i srecu da je sve bilo ok i super je ispalo. Ali njoj za mentalno zdravlje je ta promjena bila potrebna da se makne od očajavanja i straha s kojim su je svi plašili da je upitno kako će biti. I rekla mi je da mindset igra veliku ulogu i da ne trebam ni u jednom trenutku pomisliti da to ne mogu postići i da ne bi mogla biti mama. I to sam trebala čuti.
    Clio naša🤗🤗❤❤sve nam javljaj.
    Hazel Drzi se draga. Žao mi je❤
    Haha Mašo. A što ćeš. Tako ispadne. Sad ćete u novo hopsanje i po +😘😘😘😘
    Anabela javi sto kazu nalazi.
    Stormy svaka čast mami👏💛 i to što kazes,super je što postoji mjesto kao ovo.
    Susika i Sassy sretno🤞🤞🤞
    Kiflice drzi se😘😘❤
    Mia hvala na info🤗
    Mislim da sam sve obuhvatila. Meni M danas službeno stigla.

Draga Bella, hvala ti na ovim riječima ❤️

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    01. Studeni 2020. 17:33

anabelaaaa

https://ibb.co/gPqPKnv
    https://ibb.co/NnxRzNx
    Evo nalaza ,ne znam, cini se ovaj spermiogram malo Los.. Moj nalaz djeluje ok.Sta vi mislite?

Hej, sad sam vidjela nalaze. Ja imam isto prolaktin povišen, mislim da je 605, a MM manjak progresivno pokretnih spermija. Za prolaktin se ne moraš brinuti jer nije toliko puno povišen (barem su meni tako rekli), a za dragog ti mogu preporučiti Fertil up. Sretno😉😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

joy
    01. Studeni 2020. 17:35

Svi nalazi uredni, trombofilija jedna mutacija, pai 1 heterozigot

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Ina85
    01. Studeni 2020. 18:15

joy

Svi nalazi uredni, trombofilija jedna mutacija, pai 1 heterozigot

Pa hoces li morat na heparin? Ja cu morat cim ostanem trudna... 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Ivek1
    01. Studeni 2020. 18:16

Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
    Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti ...nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test...i negativan je.
    Nzm....pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam  gladna😁😁😁,  a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔

• Ivek1
    01. Studeni 2020. 18:51

anci000

Hay Ivek, možda je o bila kasnije držim fige da za koji dan bude plusic
    Ako budeš mogla izdrži još 2-3 dana pa ako ne dođe vještica opet testic :)

Nadam se da je to u pitanju...a može biti i od previše stresa, pa kasni...
    Hvala na podršci. ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.