Jutro cure 🤗
Sretno s testićima!
Ja isto ne ležim nakon, ne vidim baš smisao u tome 🤷♀️
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Jutro trudilice :)
Mislim da je to neki mit sa nogama u zraku, ali kad sam to rekla mm doslovno me jednom drzao u zraku kao da sam sismis 😂😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lovely od spontanog pijem prenatale- trenutno Elenatal(ima folne dosta i svega ostalog što treba). Nekako ti je najvažnije folna,vit D,željezo. Al uzmeš ali od tih prenatala i to ti je ok. Vrkutu sam isto pocela. I duphaston ovisi o dogoovoru s dr. Pocela sam raditi seed cycling( od 1-14.dc po 1 zlicu lanenih i bucinih, a od 15-M 1 žlicu suncokretovih i sezamovih sjemenki). Uzimam med i propolis za imunitet. Pijem dosta vode. I to je to. Razmišljala sam o matičnoj mlijec I no stvarno je skupa ali mislim da ću i tome dati priliku uskoro.
Ancioo ma nema veze što si fulala, učimo. I čini mi se skroz zabavno to pratiti,jedva čekam da mi toplomjer stigne😁
Maro 😂🤣🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Meni je to lezanje preporucio ginekolog. Rekao je da poslije odlezim malo, opusteno i s lagano podignutim donjim dijelom trupa, da i gravitacija ucini svoje i pripomogne malo. Sad ne znam da li je to generalna preporuka ili samo zbog loseg spermiograma. Ugl. do sada nije pomoglo, ali odmoc ne moze tako da to i dalje prakticiram.
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Lovely od spontanog pijem prenatale- trenutno Elenatal(ima folne dosta i svega ostalog što treba). Nekako ti je najvažnije folna,vit D,željezo. Al uzmeš ali od tih prenatala i to ti je ok. Vrkutu sam isto pocela. I duphaston ovisi o dogoovoru s dr. Pocela sam raditi seed cycling( od 1-14.dc po 1 zlicu lanenih i bucinih, a od 15-M 1 žlicu suncokretovih i sezamovih sjemenki). Uzimam med i propolis za imunitet. Pijem dosta vode. I to je to. Razmišljala sam o matičnoj mlijec I no stvarno je skupa ali mislim da ću i tome dati priliku uskoro.
Ancioo ma nema veze što si fulala, učimo. I čini mi se skroz zabavno to pratiti,jedva čekam da mi toplomjer stigne😁
Maro 😂🤣🤣
Hvala ti na iscrpnom odgovoru. Joj mislkm da sam vidjela u Mulleru prah matične mliječi ili tako nešto. Veliko pakiranje i nije koštalo previše. Kad budem u mulleru poslikam i pošaljem 😃
Malo me zbunjuje vrkuta, jer na nekim stranicama piše da se pije samo određene dane ciklusa, a na drugima da se može kroz cijeli ciklus..
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Jutro 🤗 ko nam danas piski? Hajde da pocnemo mjesec sa plusicima 🤩🤰🤱
Volim pozitivnu energiju, pozitivan stav, podrsku i kad je tesko i kada placemo i zato sam ovdje, citam sa uzivanjem. Sve sto mi se ne svidja, cu da zaobidjem.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sto se tice lezanja poslije odnosa, i meni je ginekolog rekao da ostanem barem 15 minuta i da stavim jastucic ispod guze 😅 do sad nije uspjelo, ali vjerovatno zbog polipa. Ja cu da nastavim da lezim, ali nekad mi bude toliko smijesno, sve te poze, da mi od smijeha krene sve da curi 🙉
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
🙅♀️30, 🙋♂️29
Također, jutro ženskice 😊
Nadam se da uživate u svom jutarnjem ritualu ❤
Mene zanima ako je kojoj od vas bazalna temp. niža tijekom vještice i prije O…konkretno kod mene se vrti oko 36,2. Trenutno mi je 8 DC, završila je vještica i čekam na O.
Isto tako, zanima me ako prakticirate ono da nakon hopsanja ostanete mirovat/ležat cca 10min, ili dižete noge u zrak, stavljate jastuk pod zdjelicu itd.?
Lijep dan svima želim 🌞
Jutro Stormy, meni je od kako mjerim uvijek bila izmedju min. 35,9 i max. 36,2 do ovulacije, a izmedju min. 36,2 i max. 36,8 poslije ovulacije. Kako se sat pomaknuo, tocno vidi skok pa je zadnjih par dana izmedju 36,1 i 36,3.
Ja samo u vrijeme ovulacije odlezim 10-tak min. Prije mjesec dana sam dva dana zaredom lezala po sat vremena, rekoh da isprobam i to, ali sam pobrala takvu upalu mjehura da sam rekla tad i vise nikad!Mia333da i meni nakon O. skoči temp. do cca 36,7 ili 36,8 i onda na dan vještice padne na tih 36,2 recimo…pa onda često znam da nisam T.
Mjerim i ja oralno, pod jezikom, digitalni toplomjer.
Ja često odležim nakon hopsanja barem 10min. Čak mi je dragi znao donjeti pilates loptu da dignem kao noge u zrak, reko ajde da probam nije na odmet 😊
Da i meni isto tako! Prije mi je znala pasti na tih nekih 36,2 dan ili dva prije M pa sam znala unaprijed da nije uspjelo i nisam se uzalud nadala, ali zadnjih pola godine padne tek na prvi ili drugi dan M...tako da znam kako ti je 🤪
Je li kod vas postoji kakva dijagnoza? Oprosti ako si vec napisala, ne mogu se sjetiti.
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Drage cure, prodruzujem se zelji za bebom. ❤️ ovaj smo mjesec pazili na plodne dane (testirano Clearblue ovulacijskim trakicama) i sad smo u famoznom “two-week-waitu”. Test najranije mogu napraviti u cetvrtak, imam nesto duzi ciklus koji varira izmedu 29 i 38 dana. Imam zadnja 4 dana malko povisenu temperaturu, oko 37, inace mi je 36.1 najvise. Mislite da je to dobar znak?
Sortiraj odgovore
Najstariji