Bella, hvala na uputi, mozda uspijem s kompa naci srceke, na mobu ne uspijevam, ili sam presmotana Hazel hvala! Watson drzi se, glavno da su blagi simptomi. Buhtlica, bilo bi jako fora da u pekarskom tonu zapocnemo dobar mjesec! Drzim fige svima, Ivek probaj opet kad ti zakasni M.
Kiflica i Susika pa cestitam buduce mamice, da je uredna,dosadna i skolska! Napokon malo veselja i pozitive,dobro je krenulo, samo neka nastavi u tom tonu. Bas mi je drago i bas je ovo trebalo da nam svima da snage i volje. Jos jednom cestitkeee!
Ivek, hvala ti!! . Watson, slazem se, pricuvaj se, odmaraj, pusti ciscenje... Ne znam je li ok piti nesto uz covid, znam neke ljude koji su imali blage simptome, pili beta glukan, nezz pomaze li ili ne...
Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti …nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test…i negativan je.
Nzm….pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam gladna😁😁😁, a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔
Ej ja sutra trebam dobit uuu bas sam nervozna test radim u srijedu vec sam ga radila u petak i bio je negativan tako da se nadam da ce biti pozitivan i tvoj isto danas me boli stomak malo jace kao kad trebam dobit Pa me je to prepalo da ne dode 😞😞😞 💕❤️
Nadam se da ćemo obje podijeliti radosne vijesti. Držim ti fige, do srijede ću i ja znati na čemu sam.❤️😊
Kiflice čestitam 😍❤
Moj test je također pozitivan 😍 jucer trebala dobiti M naravno nisam dobila i danas ujutro piskila i dvije crtice 😍
presretna sam, ovo mi je prva trudnoća.🤰Ne znam sto da ocekujem, al daj Bože da ce trudnoca bude uredna ❤ isto i tebi Kiflice zelim 🥰❤❤❤
Čestitam od ❤️! Biće sve u redu, samo relax.😊❤️
Pozdrav svima..ne mogu da stignem da sve komentare pročitam i skontam o kome se radi. Toliko vam se divim, toliko me ohrabruje svaka vaša priča. Sve ste carice!❤️❤️
Danas sam trebala dobiti, inače uvijek mi je M tačna u dan, a danas je hvala Bogu nema, pa se nadam da je i sutra neće biti …nisam mogla sačekati u sutra, pa sam odradila test…i negativan je.
Nzm….pored boli u grudima, jajnicima, neprestano mi krče crijeva već par dana, a nisam gladna😁😁😁, a sumnjam da i to može biti neki simptom?🤔🤔
Ej ja sutra trebam dobit uuu bas sam nervozna test radim u srijedu vec sam ga radila u petak i bio je negativan tako da se nadam da ce biti pozitivan i tvoj isto danas me boli stomak malo jace kao kad trebam dobit Pa me je to prepalo da ne dode 😞😞😞 💕❤️
Možda si prvi prerano radila. Držim fige da bude pozitivan 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hvalaa punoo. ❤️❤️❤️
Wow, kakav pocetak mjeseca 😍😍 Kiflica i Susika zelim vam srecu, uspjesnu i skolsku trudnocu 🥳🥳💞💞 Sada probajte opustene biti, znam da nije jednostavno, ali sve ce biti dobro.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫