Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    01. Studeni 2020. 19:49

Sanjarka di si nam danas ? Ajde slazi novu listu 🙌♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Olimpija
    01. Studeni 2020. 19:50

Kiflica

Znaci, noc petak na subotu piskim i na papiru vidim trag kvi. Ujutro isto. Sva se ubediram, mislim stize M, uranila 2 dana, iako mi jr to cudno jer je inace tocna. Kad ono, cijelu subotu i nedjelju ni kapi krvi. A meni kad krene M, odmah lije tri dana i to je to. Nisam izdrzala cekati do sutra, popiskila se na testic i pozitivan je!!!!!!!!!!!

Jesi li imala neke simptome,  od kad pokušavate, jesi li što koristila?

+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022

Mia333
    01. Studeni 2020. 19:56

Ajmeee Kiflica cestitaaaam!!! Nemas pojma koliko mi je drago! 🤗 Neka bude uredna i skolska! 😊 Uzivaj maksimalno za sve nas!!! ❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Kiflica
    01. Studeni 2020. 19:57

Ne da mi da uploadam sliku, kaze dogodila se greska prilikom unosa. Radila sam cyclotest od UEBE, za rano otkrivanje trudnoce. Taj su mi preporucili u ljekarni, a i prosli put sam isto taj koristila kad sam kratko bila T, tocno mi je pokazao. :)))

Kiflica
    01. Studeni 2020. 20:03

Od simptoma sam imala: 
    1.  lagane grcice vec negdje vise od tjedan dana prije ocekivane M ( a to inace nikad nemam, imam grceve samo taj dan kad mi dodje M - jedini put kad sam to imala prije u zovotu je bilo u prosloj T) 
    2. vjetrovi (al bas puno, a inace nisam bas plinovita :)) 
    3.placljivost ( ali ne neka nervoza, nego bas me ganulo svasta...recimo rasplakala sam se na Indizajn kad su sadili bor koji se zove Tisa, jer mi je ime Tisa bilo jako lijepo ) suludo  
    4. Sinoc me ulovila strasna vrucina, a inace sam zimogrozna. 
    U prosloj T sam imala drukcije simpome, samo grcevi u trbuhu su isti. Tada nisam bila placljiva i vjetrovita, nego sam imala navale vrucine i hladnoce. 

Kiflica
    01. Studeni 2020. 20:05

Traveler, nije mi nijedan test pokazao negativno, nego sam ja mislila da dobivam M kad sam vidjela trag krvi, nije mi palo na pamet da moze biti implantacijsko... :))) Tek kad sam vodjela da ne dobivam ni jucer ni danas, sam posumnjala i napravila testic :)

Kiflica
    01. Studeni 2020. 20:07

Ovo s prosli put sam se referirala na proslu trudnocu, sorry na konfuziji. Imala sam blighted ovum u lipnju 2020, u 10 tt... Nadam se samo da ce ova trudnoca uspjeti....

buhtlica23
    01. Studeni 2020. 20:08

Kiflica cestitaam 😊😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Pupa
    01. Studeni 2020. 20:09

Kiflica čestitaaaaaaaaam!!! 😍🤰

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Kiflica
    01. Studeni 2020. 20:22

Watson, pokusali smo prvi put u 3/2020, gadjali plodne dane, ali ne i ovulaciju. Nije uspjelo. Sljedeci pokusaj u 4/2020 je uspio. Sexali smo se 2 dana prije O i na dan same O. Isto tako i 1 tjedan nakon. Ali plod se nije razvijao dobro. Nadali se zakasnjeloj O, iako sam znala da nece biti jer su mi tocne M na 27 dana, a ovulaciju osjecam u trbuhu (kao neki pritisak samo taj dan) i vidim po rastezljivom iscjedku. Nakon skoro 10 t nadanja i pregleda, morala prekinuti trudnocu, blighted ovum, u 6/2020. Do tada nisam nista pila od lijekova ni dodataka, zdrava sam. No tada sam pocela piti tu i tamo Elevit prenatal i Folat od Solgara. Prestala to piti nakon pobacaja. 7/8/9 mjesec nismo pokusavali, oporavljala sam se fizicki i psihicki. Onda smo rekli, idemo probat opet od 10.mjeseca. I ponovno, isli gadjati O, ja osjetila u trbuhu da mi je 18.10., a po kalendaru pise da je 19.10. Muz bio umoran 18.kad sam ga nagovarala, pa smo se sexali 19.10. i uspjelo je!. Ne znam ima li kakve veze, ali moj orgazam je bio par sekundi nakon njegovog, i onda sam drzala noge u zraku kao svijeca par minuta i lezala jos pola sata s jastucima pod dupetom.  Imali smo  2 odnosa 10.mj, jedan tjedan dana prije O i jedan na dan O po kalendaru. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.