Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    31. Listopad 2020. 22:46

Mia333

Mia333

anabelaaaa

Zasto mi je sad povukao ovu Isprekidanu na proslom ciklusu I svi proslim.https://ibb.co/60JW1kz
    Da li ovo znaci da ove temp ne hi smjele biti nize.I da je u redu samo ako su iznad 🙄 ovo je sad fertility oznacio na svim ranijim grafikonima.

Hmmm…i ja prvi put vidim…da ti nije izracunao prosjek lutealne faze…?

sad sam iz znatizelje racunala i prosjek ispadne 36,669 zaokruzeno 36,7

Slabo ovo kontam 🙄

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

SunnyS
    31. Listopad 2020. 23:14

Sanjarka:
    Ma ok ako želis provjerit sta se događa s lh
    Ja sam prvi mjesec cili piskila LH i uvik imam drugu crticu vidljivu
    T se ne moze utvrdit 4dpo s nicim jer jos nije moglo doc do implantacija 😅

Draga Sanjarka,
    Ne bavim se utvrđivanjem trudnoće. To radi školovani liječnik ginekolog. Kad on utvrdi trudnoću, onda ću i ja ovdje napisati da sam trudna.
    Do tada, ja pratim stanje svog tijela onako kako mogu u kućnim uvjetima, dakle trakicama. Kao i ostale članice koje pišu o suhoći rodnice, želji za hranom, potrebom za plakanjem/pišanjem, tako i ja pišem o onome što zapazim. Trenutno zapažam tamnjenje LH trakice. Neka je to sjenica, nijansa ili kako je već želiš nazvati, ne zanima me. Ona tamni. To je jedino bitno.
    Za one koje zanima, koje žele pogledati jer će se možda naći u sličnoj situaciji, šaljem link na sličicu s večerašnjom trakicom. Draga Sanjarka, ne tvrdim da sam trudna, samo stavljam sličicu svoje LH trakice.
    https://ibb.co/WySdfLP

SunnyS, mi ovdje ne komuniciramo tim tonom kojim ja citam ovu tvoju poruku ( mozda grijesim).
    Nasa Sanjarka je dugo ovdje i svima prijatelj i nikada nije losim tonom gotovo sulude simptome, testiranja i nasa ludovanja osudila. Da si citala sve unazad mjesecima vec bi mogla shvatiti kakva je ona osoba i nepotrebno je dovoditi u pitanje njenu empatiju prema drugim trudilicama.
    Nemoj dizati tenzije, ovdje nije mjesto tome. Ako imas potrebe ispuhati se ucini to negdje dalje jer ovdje se medjusobno podrzavamo i nismo jos nikoga za nista osudili pogotovo SANJARKA.
    Radi se o razgovoru između Sanjarke i mene o praćenju simptoma. Da si s razumijevanjem pročitala što smo pisale, ne bi imala potrebu stati u njenu obranu niti mi pojašnjavati što je ona time htjela. 
    Ne sumnjam u Sanjarkinu empatiju prema drugima, ali u tvoju bogme da. Međutim, to je neka druga tema, apsolutno nebitna ovdje.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

watson009
    31. Listopad 2020. 23:45

Sunnys mozda si vec pisala ali ajme ne mogu zapamtiti sve price zato mi je super ovo sto mi ostale pisemo u potpisu,kratak opis problema
    Daj mi reci jel imas inace tako duge cikluse ili sto se s tobom dogada ? Imati zadnju M 3.8.je zabrinjavajuce...bas me zanima kako ce se odvijati tvoj problem.
    Nakon onog pika u nedjelju trakica ti je svijetlila pa sad opet tamni? 
    Zelim vam svima laku noc ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mia333
    01. Studeni 2020. 07:25

anabelaaaa

Mia333

Mia333

anabelaaaa

Zasto mi je sad povukao ovu Isprekidanu na proslom ciklusu I svi proslim.https://ibb.co/60JW1kz
    Da li ovo znaci da ove temp ne hi smjele biti nize.I da je u redu samo ako su iznad 🙄 ovo je sad fertility oznacio na svim ranijim grafikonima.

Hmmm…i ja prvi put vidim…da ti nije izracunao prosjek lutealne faze…?

sad sam iz znatizelje racunala i prosjek ispadne 36,669 zaokruzeno 36,7

Slabo ovo kontam 🙄

Hocu reci, isla sam izracunati i provjeriti je li moguce da ti je fertility po zavrsetku ciklusa izracunao prosjek lutealne faze i oznacio ga tom isprekidanom linijom. Po mom izracunu ti je prosjek lutealne faze, kad se decimale zaokruze, na 36,7. Linija ti je takodjer ucrtana na 36,7 tako da je vrlo vjerojatno da se radi o prosjeku, ali nisam 100% sigurna jer tu liniju nisam vidjala do sada. Za pracenje su ti po svom mom dosadasnjem saznanju i misljenju bitne samo pune linije.

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Bella🌟
    01. Studeni 2020. 08:12

Jutro drage trudilice☕😘
    Jel nam netko piskio?
    Ancioo jesi izmjerili temp danas?😁 naručila sam na kraju jučer toplomjer tako da s pridružujem😁😊
    Ovo što watson kaže za potpis... Ako želite možete staviti u potpis osnovne podatke -godine, od kad se trudite, problematika koja postoji jer se tako lakše pratimo. Ali ako ne sve ok, tu smo pa pitamo ponovo 🤗🤗
    Meni 2DC. Počeli mi jaki bolovi ko inače pa sam na tabletama.ali još 2 dana mucenja i idemo ponovo u nove pobjede.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    01. Studeni 2020. 08:59

Stormy

Također, jutro ženskice 😊
    Nadam se da uživate u svom jutarnjem ritualu ❤
    Mene zanima ako je kojoj od vas bazalna temp. niža tijekom vještice i prije O…konkretno kod mene se vrti oko 36,2. Trenutno mi je 8 DC, završila je vještica i čekam na O.
    Isto tako, zanima me ako prakticirate ono da nakon hopsanja ostanete mirovat/ležat cca 10min, ili dižete noge u zrak, stavljate jastuk pod zdjelicu itd.?
    Lijep dan svima želim 🌞

Za bazalnu ne znam. Al ovo nakon hopsanje kako koji put, kad prilika dozvoli. Ovisi.. iako osobno nisam skroz sigurna jel to ista pomaže. Mislim da ti spermići u trenutku ejakulacije budu katapultiraji di treba velikom brzinom 🤭😆pa da ovo zapravo nema neke koristi. Ali ne znam,možda sam u krivu😁

Mia333
    01. Studeni 2020. 09:21

Stormy

Mene zanima ako je kojoj od vas bazalna temp. niža tijekom vještice i prije O…konkretno kod mene se vrti oko 36,2. Trenutno mi je 8 DC, završila je vještica i čekam na O.
    Isto tako, zanima me ako prakticirate ono da nakon hopsanja ostanete mirovat/ležat cca 10min, ili dižete noge u zrak, stavljate jastuk pod zdjelicu itd.?
    Lijep dan svima želim 🌞

Jutro Stormy, meni je od kako mjerim uvijek bila izmedju min. 35,9 i max. 36,2 do ovulacije, a izmedju min. 36,2 i max. 36,8 poslije ovulacije. Kako se sat pomaknuo, tocno vidi skok pa je zadnjih par dana izmedju 36,1 i 36,3.
    Ja samo u vrijeme ovulacije odlezim 10-tak min. Prije mjesec dana sam dva dana zaredom lezala po sat vremena, rekoh da isprobam i to, ali sam pobrala takvu upalu mjehura da sam rekla tad i vise nikad!

pokusavamo od 11/2018

Mia333
    01. Studeni 2020. 09:23

Mia333

Stormy

Lijep dan svima želim 🌞

Jutro Stormy, meni je od kako mjerim uvijek bila izmedju min. 35,9 i max. 36,2 do ovulacije, a izmedju min. 36,2 i max. 36,8 poslije ovulacije. Kako se sat pomaknuo, tocno vidi skok pa je zadnjih par dana izmedju 36,1 i 36,3.
    Ja samo u vrijeme ovulacije odlezim 10-tak min. Prije mjesec dana sam dva dana zaredom lezala po sat vremena, rekoh da isprobam i to, ali sam pobrala takvu upalu mjehura da sam rekla tad i vise nikad!

I da, mjerim oralno pod jezikom

pokusavamo od 11/2018

Bella🌟
    01. Studeni 2020. 09:33

anci000

Jutro trudilice 🥰🥰
    E draga bella jesam 36,49 je bila, mjerila sam ispod jezika nije mi smetala plastika
    Samo sam smotana pa pokušavam upisati u app 😅🤭
    Super jedva čekam da ti stigne pa da se pratimo 😬😬

Jeeej prva tempica upisana😁😁 skinula sam si FF (fertility friend) app pa cu tu upisivati temperaturu.

lovely
    01. Studeni 2020. 09:35

Dobro jutro svima!
    Stavila u potpis podatke 😃
    Curke što koristite od dodatnih preparata za poticanje začeća? 
    Ja sam jučer krenula sa a-z vitaminima iz dm-a (sadrže folnu kiselinu) i pijem vrkutu već neko vrijeme. 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.