Cestitam Kiflice , napokon lijepe vijesti ovaj vikend
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Super, Kiflice cestitam 🥳🥳🥳 stvarno super otvaranje mjeseca 🥰 nadam se da ce svima biti uspjesan 😁
🙅♀️30, 🙋♂️29
E da, nisam nista pila za trudnocu, bas u tu svrhu, ali zdravo se hranim i tu i tamo popijem koji ili beta glukan da mi digne imunitet ili si umutim nekad spirulinu ili popijem citrofit ako me lovi neka bolestina, ali to je sve bilo prije nego sto smo poceli raditi na trudnoci, mislim da se to ne smije piti u trudnoci i otkad smo krenuli raditi na tome nisam nista takvoga pila.
Hvals drage mojeee sve , Traveler, Watson, buhtlica, Pupa, Sunny, Olipmija, Mia, Sassy, Mara, ancio, neizmjetno puno znaci podrska i veselje koje dijelimo! jako sam uzbudjena i ne mogu vjerovati, i strah me da se opet ne desi nesto lose, ali necu misliti o tome, nadam se da cemo ovaj put izgurati do kraja. Joj ma volim vas curke, i vi cete se ovako veseliti uskoro! :* :*
Jeeej Kiflice cestitam😍🤗😁😁👍❤odlično otvorenje mjeseca, želim ti urednu trudnoću i da ovaj put bude sve super😘😘😘😘💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Stormy, hvala ti!!!! Dragi je samnom visio nad testicem i cekao crticu :) Vec mu desetak dana cmoljim, prduckam i zalim se na grceve i spominjem da mislim da je moguce da sam trudna. Samo sto on nije toliko utbudjen kao u prvoj T, sada je oprezan s veseljem jer zna da je ovo tek pocetak nove borbe za ozgurati do kraja...
Kiflice hvala na inf. I ne brini...sada se probaj preusmjeriti samo pozitivnim mislima ♥🙌
Cestitke jos jednom i uzivaj u tim carima 💖
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala Bella! Ja sam malo smotana, ne samo da mi ne zspijeva uploadati testic nego ne mogu ni naci sva ova srceka koja vi stavite, ja imam samo smajlice.
Watson, kako si ti? Je li prosla prehlada?
Hvala ti na brizi 😍
Mislim da je virus u pitanju, nos zacepljen,izgubila njuh ,miris, zdjelica me i dalje boli.
Simptoma za M nema, cicke prazne i ispuhane ,tu i tamo koji grcic dole kao pred vjesticu ali dosta slabo.
Doma sam pa se odmaram i cistim tu i tamo 🙌
I forum citam naravno ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji