Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Listopad 2020. 17:36

Mokosh

sassy

Upravo sam piskila test i naravno - bijel kao snijeg :(
    Nekako sam znala da ce biti negativan radi simptoma M koji su bili i jer mi djeluje nemoguce da zatrudnim, da moze do sad bi se uhvatilo, ocigledno trebamo do nekog strucnjaka da provjerimo sta je problem.
    Dobila jos nisam.
    Kao sto je neko spomenuo mislim da zelim napraviti pauzu, jer je ovo postalo frustrirajuce i jako mi tesko pada, osjecam se nesposobno da zacnem kao da moje tijelo ima manu. Nazalost, ne mogu biti pozitivna poput nekih od vas.
    Sretno svim curama koje piske sutra.

Tocno znam kako se osjecas. Napravi pauzu ako ti treba, ali vidjet ces vec do plodnih dana, mozda se i predomislis. Ja sam rekla da cu pauzirat 11mj jer sam bas frustrirana. Daj si vremena, ali nema odustajanja. Napravi sve sto mozes od pretraga ako je potrebno. Ovdje cure imaju puno iskustava i vjerujem da ce ti pomoci. Ja se eto sad prvi puta susrecem s ovim problemom. Prve dvije trudnoce su dosle od prve. Isto razmisljam da barem odem na razgovor kod gin. da vidim sta ce mi reci. Jedan mi je jajnik policistican, mozda je do toga…

Mokosh draga. Tek 3mj pokusavate
    Nemoj unaprijed brinuti . Kad si zadnji put bila na pregledu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    31. Listopad 2020. 17:39

Sanjarka88 🦋

Mokosh

sassy

Nekako sam znala da ce biti negativan radi simptoma M koji su bili i jer mi djeluje nemoguce da zatrudnim, da moze do sad bi se uhvatilo, ocigledno trebamo do nekog strucnjaka da provjerimo sta je problem.
    Dobila jos nisam.
    Kao sto je neko spomenuo mislim da zelim napraviti pauzu, jer je ovo postalo frustrirajuce i jako mi tesko pada, osjecam se nesposobno da zacnem kao da moje tijelo ima manu. Nazalost, ne mogu biti pozitivna poput nekih od vas.

Tocno znam kako se osjecas. Napravi pauzu ako ti treba, ali vidjet ces vec do plodnih dana, mozda se i predomislis. Ja sam rekla da cu pauzirat 11mj jer sam bas frustrirana. Daj si vremena, ali nema odustajanja. Napravi sve sto mozes od pretraga ako je potrebno. Ovdje cure imaju puno iskustava i vjerujem da ce ti pomoci. Ja se eto sad prvi puta susrecem s ovim problemom. Prve dvije trudnoce su dosle od prve. Isto razmisljam da barem odem na razgovor kod gin. da vidim sta ce mi reci. Jedan mi je jajnik policistican, mozda je do toga…

Jel pratis o na neki nacin?
    Koliko uopce uspijete radit na bebi uz dvoje male djece? 

SunnyS
    31. Listopad 2020. 17:51

Sanjarka88 🦋

SunnyS

watson009

SunnyS

Watson, jesi li možda sinoć piškila LH

Nisam draga ,a ti ?
    Ma sto bi mi uopce pokazalo na 6 DPO.

Jesam.. sinoć oko 22 h
    https://ibb.co/1LVM9zt

Koji si dpo?

Kad vam lh trakice pokazu pik a nije o onda ste vrlo moguce trudne.
    A ovo postojanje druge crte u raznim svijetlim nijansama 🤷‍♀️ ja se nebi puno s tim bavila

Kad sam ga radila, bio je 4. dpo.
    Pa htjela sam potvrditi da LH pada, inače se ne bavim previše s LH tako brzo nakon što O prođe. Očekivala sam da će biti svjetlije. Ja sam slikala par sati kasnije, a ne 10 min kasnije kao što je Watson.. vjerojatno i to igra ulogu..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Mokosh
    31. Listopad 2020. 17:51

Sanjarka88 🦋

Sanjarka88 🦋

Mokosh

sassy

Dobila jos nisam.

Jel pratis o na neki nacin?
    Koliko uopce uspijete radit na bebi uz dvoje male djece?

Pokusavamo sve skupa 4mj. Pratim po iscjetku i ugl se sve poklapa s aplikacijom. Nisam jos koristila trakice, niti pratila temp. A kako uspjevamo, hehe, navecer kad cure spavaju ili ako ih uspijemo vikendom malo odvesti kod baka i djeda, no ni to nije nesto cesto. Jedino sto mi pada na pamet isto je to da se nikad nismo iza tih plodnih dana jer me to sve toliko iscrpi i istrosi da mi vise ni nije do seksa. 😅 Sad ovaj mjesec npr kako smo bili kod mojih tjedan dana (bas nakon tih plodnih dana) nismo naravno imali odnose. A tko zna, mozda sam imala kasnije ovulaciju, oko 21. Ali po iscjetku nebi rekla jer budem skoro pa suha. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

SunnyS
    31. Listopad 2020. 17:52

watson009

Anabella tvoj M ima dovoljan broj sprem sto je dobra vijest ali lose je jer su nepokretni, progresivno pokretni su svega 10- to cete morati popravljati, vjerojatno vitamini,profertil i slicno.
    Vidjeti ces sto ce ti dr reci.
    Sunnys evo piskila sam samo za tebe i prije 10 DPO me ne nagovaraj na nista drugo 😂😂😂
    https://ibb.co/xf5jG12
    Sassy mila koliko dugo pokusavate ?
    Svakako napravite osnovne pretrage,znati cete na cemu ste…evo spermiogram obavezno

Prebrzo si slikala, ajd slikaj za 2 h 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Mokosh
    31. Listopad 2020. 17:53

Na pregledu sam bila u 6mj tada sam isla pitati da li uopce smijem ici na trecu trudnocu zbog dva caraka. Dala mi je zeleno svjetlo i rekla da mi je jedan jajnik policistican.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    31. Listopad 2020. 17:56

SunnyS

Sanjarka88 🦋

SunnyS

watson009

SunnyS

Watson, jesi li možda sinoć piškila LH

Nisam draga ,a ti ?
    Ma sto bi mi uopce pokazalo na 6 DPO.

Jesam.. sinoć oko 22 h
    https://ibb.co/1LVM9zt

Koji si dpo?

Kad vam lh trakice pokazu pik a nije o onda ste vrlo moguce trudne.
    A ovo postojanje druge crte u raznim svijetlim nijansama 🤷‍♀️ ja se nebi puno s tim bavila

Kad sam ga radila, bio je 4. dpo.
    Pa htjela sam potvrditi da LH pada, inače se ne bavim previše s LH tako brzo nakon što O prođe. Očekivala sam da će biti svjetlije. Ja sam slikala par sati kasnije, a ne 10 min kasnije kao što je Watson.. vjerojatno i to igra ulogu..

Ma ok ako želis provjerit sta se događa s lh
    Ja sam prvi mjesec cili piskila LH i uvik imam drugu crticu vidljivu 
    T se ne moze utvrdit 4dpo s nicim jer jos nije moglo doc do implantacija 😅

Sanjarka88
    31. Listopad 2020. 17:58

Mokosh zato i pitam jel pratis o
    Mozda bi mogla pokusat sa lh trakicama ili bazalnom 
    Zabavno je stvarno 🙂
    Sta se tice ciljnih odnosa. Razumim te skroz
    Ja i mm se snalazimo na sve nacine Al jednostavno nije lako i nije dovoljno cesto. Zavidim svima ovdje koje kad je o ne izlaze iz kreveta 🤣🤣

watson009
    31. Listopad 2020. 17:59

SunnyS

watson009

Anabella tvoj M ima dovoljan broj sprem sto je dobra vijest ali lose je jer su nepokretni, progresivno pokretni su svega 10- to cete morati popravljati, vjerojatno vitamini,profertil i slicno.
    Vidjeti ces sto ce ti dr reci.
    Sunnys evo piskila sam samo za tebe i prije 10 DPO me ne nagovaraj na nista drugo 😂😂😂
    https://ibb.co/xf5jG12
    Sassy mila koliko dugo pokusavate ?
    Svakako napravite osnovne pretrage,znati cete na cemu ste…evo spermiogram obavezno

Prebrzo si slikala, ajd slikaj za 2 h

Kraljice ahahhahahhahah
    Evo idem ga izvaditi iz smeca ,sve za ove tu zenice 🙌♥♥♥♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    31. Listopad 2020. 17:59

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

https://ibb.co/gPqPKnv
    https://ibb.co/NnxRzNx
    Evo nalaza ,ne znam, cini se ovaj spermiogram malo Los.. Moj nalaz djeluje ok.Sta vi mislite?

Ja se stvarno ne razumim
    Mislim da nije najbolji, Al ne izgleda strasno
    Kolika je ref vrijednost za kortizol tebi? To ne vidim

Kortiloz jutarnji ref vr do 500 I nesto,dobar je I on.Nije moglo stati na sliku. 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.