Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Listopad 2020. 18:00

Anabelaaaa sad bar znate u cemu je problem i budete to riješili 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    31. Listopad 2020. 18:02

Hazel

Zavidim na šetnji, mi smo upijali sunce s balkona danas. Bas je lijep dan.
    Nadrogirana sam brufenima. Vec mi je pun kufer ove izolacije. Dvogodišnjak koji nije vidio ni sunca ni mjeseca 10 dana, muž van dometa jer mora biti zatočen kao Matovilka. 🤯 Još 4 dana. 💆‍♀️

Jel ima muz kakve simptome? Drzite se ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    31. Listopad 2020. 18:03

watson009

Npr.moj M ima jako dobru pokretljivost , 60% progresivnih ali smanjeni broj sperm.,dr je rekao da njega to ne zabrinjava za prirodnim putem.
    S ovzirom na vas broj godina mozda vas odmah upute na neku potpomognutu ili ce vam prvo predloziti da m poboljsa spermio.
    Dobro da ste to radili, evo svasta se sazna …
    Drzite se ♥ Rijesiti cete vi svoj problem

Nismo sumnjali da bi njegov nalaz mogao biit los.ali eto sta je tu je...Boricemo se,vidjecemo sta ce dr preporuciti a svakako cemo aw sopati svime sto cujemo da pomaze pokretljivosti.Ma samo da postoji I za ivf, mi smo spremni..ja se bojim samo vremena koje prolazi zato cim prije radimo sve po uputama...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mokosh
    31. Listopad 2020. 18:09

Sanjarka88 🦋

Mokosh zato i pitam jel pratis o
    Mozda bi mogla pokusat sa lh trakicama ili bazalnom
    Zabavno je stvarno 🙂
    Sta se tice ciljnih odnosa. Razumim te skroz
    Ja i mm se snalazimo na sve nacine Al jednostavno nije lako i nije dovoljno cesto. Zavidim svima ovdje koje kad je o ne izlaze iz kreveta 🤣🤣

Mozda i probam 😃. Ovaj put smo bas svaki dan tokom plodnih dana. Zato sam bas i mislila da ce se uhvatit...dali smo si truda maksimalno. Ali eto, ocito se nije trebalo dogoditi. 
    Istina, i ja im malo zavidim 😆 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Ina85
    31. Listopad 2020. 18:11

Ma ja imam nekako onako pitanje ako se ne uvrijedite. Sperma vasih muzeva kakva je kad eiakulira van naravno da je vidite. Moj ima bas gustu. Ono kad eiakulira to bude sve na jednom mjestu da budem preciznija ne sprica na daleko 😂😂😂. Eto sta mene sad muci. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Mokosh
    31. Listopad 2020. 18:13

Traveller

Sanjarka88 🦋

SunnyS

Sanjarka88 🦋

SunnyS

watson009

SunnyS

Watson, jesi li možda sinoć piškila LH

Nisam draga ,a ti ?
    Ma sto bi mi uopce pokazalo na 6 DPO.

Jesam.. sinoć oko 22 h
    https://ibb.co/1LVM9zt

Koji si dpo?

Kad vam lh trakice pokazu pik a nije o onda ste vrlo moguce trudne.
    A ovo postojanje druge crte u raznim svijetlim nijansama 🤷‍♀️ ja se nebi puno s tim bavila

Kad sam ga radila, bio je 4. dpo.
    Pa htjela sam potvrditi da LH pada, inače se ne bavim previše s LH tako brzo nakon što O prođe. Očekivala sam da će biti svjetlije. Ja sam slikala par sati kasnije, a ne 10 min kasnije kao što je Watson.. vjerojatno i to igra ulogu..

Ma ok ako želis provjerit sta se događa s lh
    Ja sam prvi mjesec cili piskila LH i uvik imam drugu crticu vidljivu
    T se ne moze utvrdit 4dpo s nicim jer jos nije moglo doc do implantacija 😅

Aaa vi to piškite u drugom dijelu ciklusa. Meni je tamnija od vaše, ali takva je već dosta dugo. Više manje mi je svaki dan ista. Dobro vam Sanjarka kaže, prerano je to još za išta. Ja svoje piskim jer mi se možda ciklus poremetio pa i ovulacija, nikad se ne zna.

Cure, pa vi obje pokušavate jako kratko. Nama je uspjelo nakon 5 mjeseci, pa ima dosta ljudi koji su i dulje čekali, a sve je u redu s njima. Polako, pokušajte malo uživati u tome, to stvarno nije dugo. Doći će i vas plusic, nema nikakvog razloga da ne ostanete trudne, baš kako je netko gore napisao.

Ma sve je to meni jasno. Ali kad ti dva puta uspije od prve i kad citas koliko se zena muci mjesecima, godinama...ne bude ti svejedno. Krenila sam u to s toliko samouvjerenosti. I dobila dobar kozmicki samar. 😅

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Hazel
    31. Listopad 2020. 18:21

watson009

Hazel

Zavidim na šetnji, mi smo upijali sunce s balkona danas. Bas je lijep dan.
    Nadrogirana sam brufenima. Vec mi je pun kufer ove izolacije. Dvogodišnjak koji nije vidio ni sunca ni mjeseca 10 dana, muž van dometa jer mora biti zatočen kao Matovilka. 🤯 Još 4 dana. 💆‍♀️

Jel ima muz kakve simptome? Drzite se ♥

Hvala ti ❤️ Imao je nisku temperaturu par dana, drugo srećom ništa. Ja se u srijedu testiram i nadam se da se vraćam na posao. Lagano je rasulo i na covid i na ne-covid odjelima/bolnicama. Svako malo čujem da je još netko s posla zaradio izolaciju. 

Mokosh razumijem te ali stvarno nemaš još razloga za brigu. Mi smo do prve trudnoće došli u drugom ciklusu. Sad nam je treći ciklus evo propao i razočarana sam naravno ali ne dam sama sebi da me to poljulja. Rekla sam i prvi put i sad da si damo školskih 6 mjeseci prije nego se počnemo zaista brinuti. Bude sigurno 🥰

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

buhtlica23
    31. Listopad 2020. 18:25

Cure evo krenila je svijetla krv, dole me boli koda mi se nesto upalilo,pisite me za 30.11 ne bi trebala dobiti😭😭😭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mia333
    31. Listopad 2020. 19:00

anabelaaaa

Zasto mi je sad povukao ovu Isprekidanu na proslom ciklusu I svi proslim.https://ibb.co/60JW1kz
    Da li ovo znaci da ove temp ne hi smjele biti nize.I da je u redu samo ako su iznad 🙄 ovo je sad fertility oznacio na svim ranijim grafikonima.

Hmmm...i ja prvi put vidim...da ti nije izracunao prosjek lutealne faze...?

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Lullaby
    31. Listopad 2020. 19:06

Traveller ja isto, stalno sam zbog nečega odgađala. Nisam htjela ranije počinjati jer sam računala čim krenem odmah će. 

Malo čitam simptome koje pišete i ja stvarno ništa od toga nemam. Ta neka probadanja i sve što zvuči obećavajuće. Baš me to bedira, kao da je sve mrtvo u meni. Jučer mi je muž rekao da su mi grudi malo veće pa sam sva hepi. Al to ništa ne mora značiti. I nekako mi neugodno ležati na trbuhu, nije da me boli, ali nekako nije ugodno. Sve u svemu nekih većih promjena nema. Mislim da ću u utorak raditi test onaj osjetljivi  jer eto nadam se i dalje. Doma imam samo onaj iz Mullera, ali mislim da on ne bi ranije očitao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.