Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 08:27

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro cure drage ☕
    Jbt hladno jutros, smrzla se ❄️
    Jos neka vlaga, bljak
    Kod mene 13dpo, temp krenula padat, cekam sutra Al mislim da je to to 🤷‍♀️ nece caroban mjesec da krene i gotovo. No ima jos vremena za hrpu plusica, ajmooooo
    Sayuri zao mi zbog bakterije, no atb ce to rijesit bez problema 🤗
    Majica, Luce, Inna dobro nam dosle ❤️ sto nas vise to veselje 🥰 zelim vam skori plusic 🤗
    Bella lip skok tempice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Antonela98 zao mi je. Bojala sam se i ja opce anestezije ali nemas zasto, samo hrabro ❤️
    Angeleyas mislim da bi to moglo biti to da zelenima, ponovi jos danas 🤞🏻
    Tloza zasto ne mjeris temp? Vidim po tempici da si ovulirala vjerovatno 15dc
    Lavanya nema gubljenja

😏Malo je pala,ne mora ni to nista znaciti, mozda sutra opet bude 37 ili veca..🙏🤞

Sumnjam jer su poceli menga bolovi 
    Al vidit cemo sutra 
    Hvala ti ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lovely
    17. Prosinac 2020. 08:56

Jutroooo🥰🥰🥰

Nemam ništa za prijaviti osim mantrati za plusiće..
    "Kišo plusića ispuni ovaj forum" 💫💫💫🙏🤞😇➕➕💫💫💫💫

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 09:00

anci000 🔜🤰🏼

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro cure drage ☕
    Jbt hladno jutros, smrzla se ❄️
    Jos neka vlaga, bljak
    Kod mene 13dpo, temp krenula padat, cekam sutra Al mislim da je to to 🤷‍♀️ nece caroban mjesec da krene i gotovo. No ima jos vremena za hrpu plusica, ajmooooo
    Sayuri zao mi zbog bakterije, no atb ce to rijesit bez problema 🤗
    Majica, Luce, Inna dobro nam dosle ❤️ sto nas vise to veselje 🥰 zelim vam skori plusic 🤗
    Bella lip skok tempice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Antonela98 zao mi je. Bojala sam se i ja opce anestezije ali nemas zasto, samo hrabro ❤️
    Angeleyas mislim da bi to moglo biti to da zelenima, ponovi jos danas 🤞🏻
    Tloza zasto ne mjeris temp? Vidim po tempici da si ovulirala vjerovatno 15dc
    Lavanya nema gubljenja

😏Malo je pala,ne mora ni to nista znaciti, mozda sutra opet bude 37 ili veca..🙏🤞

Sumnjam jer su poceli menga bolovi
    Al vidit cemo sutra
    Hvala ti ❤️

a dajjjj
    ja sve negdje kao da sam cula poziv tu tu tuuuuuu

Mozda ti  kolovođa 😁🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sarita_00
    17. Prosinac 2020. 09:15

Jutro!
    Ja sam u onoj turi sljedeći vikend. Ali me već sad frka 🙈 Ne želim previše razmišljati o tome, kao da sama sebi ne stvaram pritisak. A opet jako želim taj plus. 
    Prošli mjesec mi je kasnila 3 dana. Stalno sam govorila čekati ću subotu, pa onda piškit. Na kraju sam pišnula u četvrtak, bio je negativan, dobila u petak. Prošlu trudnoću sam test radila tek nakon 10ak dana. Ali onda sam baš nekako znala da sam trudna. 
    I tak... Trbuh me bolucka svako malo. Jedina promjena je izostanak iscjetka. Onaj bijeli, mokri, u užasnim količinama. 
    Selim se s kauča u kancelariju, idem biti korisna. Rad od kuće je dobar jer se ne moram skidati iz pidžame 😁
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bella🌟
    17. Prosinac 2020. 09:24

Sanjarka 🤞🤞❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

17. Prosinac 2020. 09:29

Ja sam imala pik prekjuče i jučer ovulaciju (pretpostavljam) jer mi je LH test pokazao pozitivno prvi put u utorak i jučer, tako da smo pokrili, ali najmanje vjerujem u ovaj ciklus haha 

17. Prosinac 2020. 09:49

Ja nemam nikakav iscjedak...inace znam imati...sad nistaaaa...tu i tamo malo vodenkastog...
    Najvise me zapravo muci zatvor...na kraju od svega toga i osluskivanja vise ne znam dal boli trbuh, zeludac, maternica, jajniiik...vise ne znam di mi je koji organ 😆

watson009
    17. Prosinac 2020. 09:49

Juzro cure, vikend se blizi...njusim plusice ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

17. Prosinac 2020. 09:50

Bella ma necu graf ni stavljati kad nisam mjerila od 1dana ciklusa...a i kad sam krenula trebalo mi par dana da pocnem mjeriti u isto vrijeme...tako da je kaotičan😂

17. Prosinac 2020. 09:52

lavanya 🌷

Ja nemam nikakav iscjedak…inace znam imati…sad nistaaaa…tu i tamo malo vodenkastog…
    Najvise me zapravo muci zatvor…na kraju od svega toga i osluskivanja vise ne znam dal boli trbuh, zeludac, maternica, jajniiik…vise ne znam di mi je koji organ 😆

Suosjećam...ja također, prije sam znala imati iscjedak sad ništa samo neki vodenasto-mljekasti, sirasti :/ čak i sada kada sam u plodnim danima. 
    jučer i danas grčeve pa razumijem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.