Dobro jutro cure drage ☕
Jbt hladno jutros, smrzla se ❄️
Jos neka vlaga, bljak
Kod mene 13dpo, temp krenula padat, cekam sutra Al mislim da je to to 🤷♀️ nece caroban mjesec da krene i gotovo. No ima jos vremena za hrpu plusica, ajmooooo
Sayuri zao mi zbog bakterije, no atb ce to rijesit bez problema 🤗
Majica, Luce, Inna dobro nam dosle ❤️ sto nas vise to veselje 🥰 zelim vam skori plusic 🤗
Bella lip skok tempice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Antonela98 zao mi je. Bojala sam se i ja opce anestezije ali nemas zasto, samo hrabro ❤️
Angeleyas mislim da bi to moglo biti to da zelenima, ponovi jos danas 🤞🏻
Tloza zasto ne mjeris temp? Vidim po tempici da si ovulirala vjerovatno 15dc
Lavanya nema gubljenja
😏Malo je pala,ne mora ni to nista znaciti, mozda sutra opet bude 37 ili veca..🙏🤞
Sumnjam jer su poceli menga bolovi
Al vidit cemo sutra
Hvala ti ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutroooo🥰🥰🥰
Nemam ništa za prijaviti osim mantrati za plusiće..
"Kišo plusića ispuni ovaj forum" 💫💫💫🙏🤞😇➕➕💫💫💫💫
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Dobro jutro cure drage ☕
Jbt hladno jutros, smrzla se ❄️
Jos neka vlaga, bljak
Kod mene 13dpo, temp krenula padat, cekam sutra Al mislim da je to to 🤷♀️ nece caroban mjesec da krene i gotovo. No ima jos vremena za hrpu plusica, ajmooooo
Sayuri zao mi zbog bakterije, no atb ce to rijesit bez problema 🤗
Majica, Luce, Inna dobro nam dosle ❤️ sto nas vise to veselje 🥰 zelim vam skori plusic 🤗
Bella lip skok tempice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Antonela98 zao mi je. Bojala sam se i ja opce anestezije ali nemas zasto, samo hrabro ❤️
Angeleyas mislim da bi to moglo biti to da zelenima, ponovi jos danas 🤞🏻
Tloza zasto ne mjeris temp? Vidim po tempici da si ovulirala vjerovatno 15dc
Lavanya nema gubljenja
😏Malo je pala,ne mora ni to nista znaciti, mozda sutra opet bude 37 ili veca..🙏🤞
Sumnjam jer su poceli menga bolovi
Al vidit cemo sutra
Hvala ti ❤️
a dajjjj
ja sve negdje kao da sam cula poziv tu tu tuuuuuu
Mozda ti kolovođa 😁🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro!
Ja sam u onoj turi sljedeći vikend. Ali me već sad frka 🙈 Ne želim previše razmišljati o tome, kao da sama sebi ne stvaram pritisak. A opet jako želim taj plus.
Prošli mjesec mi je kasnila 3 dana. Stalno sam govorila čekati ću subotu, pa onda piškit. Na kraju sam pišnula u četvrtak, bio je negativan, dobila u petak. Prošlu trudnoću sam test radila tek nakon 10ak dana. Ali onda sam baš nekako znala da sam trudna.
I tak... Trbuh me bolucka svako malo. Jedina promjena je izostanak iscjetka. Onaj bijeli, mokri, u užasnim količinama.
Selim se s kauča u kancelariju, idem biti korisna. Rad od kuće je dobar jer se ne moram skidati iz pidžame 😁
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sanjarka 🤞🤞❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja sam imala pik prekjuče i jučer ovulaciju (pretpostavljam) jer mi je LH test pokazao pozitivno prvi put u utorak i jučer, tako da smo pokrili, ali najmanje vjerujem u ovaj ciklus haha
Ja nemam nikakav iscjedak...inace znam imati...sad nistaaaa...tu i tamo malo vodenkastog...
Najvise me zapravo muci zatvor...na kraju od svega toga i osluskivanja vise ne znam dal boli trbuh, zeludac, maternica, jajniiik...vise ne znam di mi je koji organ 😆
Juzro cure, vikend se blizi...njusim plusice ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bella ma necu graf ni stavljati kad nisam mjerila od 1dana ciklusa...a i kad sam krenula trebalo mi par dana da pocnem mjeriti u isto vrijeme...tako da je kaotičan😂
Ja nemam nikakav iscjedak…inace znam imati…sad nistaaaa…tu i tamo malo vodenkastog…
Najvise me zapravo muci zatvor…na kraju od svega toga i osluskivanja vise ne znam dal boli trbuh, zeludac, maternica, jajniiik…vise ne znam di mi je koji organ 😆
Suosjećam...ja također, prije sam znala imati iscjedak sad ništa samo neki vodenasto-mljekasti, sirasti :/ čak i sada kada sam u plodnim danima.
jučer i danas grčeve pa razumijem
Sortiraj odgovore
Najstariji