Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Crnka1
    17. Prosinac 2020. 13:11

lindsay

Hej curke… Mi malo po malo izgurali mak na konac.
    Istraživali smo od kuda ovakav spermiogram. Bilo je nekoliko opcija. Naša je dijagnoza da prilikom spustanja testisa kod muške djece (do god dana starosti ) liječnik nije postupao dobro ; nešto je prerezao što nije trebao ili je zahvat odradjen prekasno kada su se spermiji vec unistili od vrucine u trbusnoj supljini. Jos jedan rendgen da to potvrdi, i uredni hormoni ako budu nema sta vise. Nema pomoci, nema lijeka , ni operacije koja bi nam pomogla. Krecemo odmah po nalaze sto nam fale i u MPO
    Ostajem s vama da popratim neke divne ljude i navijam za svaku od vas <3

Pozdrav Lindsay, vidjet ćeš da će na kraju sve biti u redu... ako nije u redu, znači da nije kraj  divim se svim ženama koje se nastoje što bolje informirati i lavovski riješiti probleme s dozom optimizma koju osjećam kod tebe! Samo jako, nema labavo 

17. Prosinac 2020. 13:15

Cure, zanima me da li neka za vrijeme plodnih dana ima isjedak koji je onak tekući ali zrnasto mliječni bjelkasti bez mirisa, svrbeža ili nečega što bi izgledalo kao upala...bojim se da je možda to uzrok što nam ne ide baš :(

• Crnka1
    17. Prosinac 2020. 13:19

avocado13

Cure, zanima me da li neka za vrijeme plodnih dana ima isjedak koji je onak tekući ali zrnasto mliječni bjelkasti bez mirisa, svrbeža ili nečega što bi izgledalo kao upala…bojim se da je možda to uzrok što nam ne ide baš :(

Sigurna sam da sam jednom na forumu pročitala kako je cura bila zabrinuta zbog različitih iscjedaka, ali doktor joj je rekao da je bilo kakav iscjedak bez mirisa, peckanja i svrbeža zapravo dobar znak jer ne reagira tijelo svakoj ženi isto na ovulaciju ili na trudnoću... mislim da trebaš zabooraviti na taj iscjedak i baciti se na posao bez puno brige! držim fige 

LazyO
    17. Prosinac 2020. 13:19

avocado13 meni zna biti takav (kad ovuliram bude onaj prozirni sluzavi, nakon toga bude baš tekući tekući, ne ljepljivi, i onda kasnije kad se približi menga bude gusti) 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    17. Prosinac 2020. 13:21

razina detalja koje ovdje dijelimo je prilično odvratna, al u tom je čar valjda 😅

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Crnka1
    17. Prosinac 2020. 13:23

HAHAHA da, često razmišljam kako neke stvari ne govorim zaručniku, ali bez problema bi rekla ljudima na forumu ... sve samo da bolje objasnimo situaciju i dobijemo bolji savjet 

watson009
    17. Prosinac 2020. 13:24

Lindsay sto jos morate obaviti od pretraga ? 
    Zeno divim vam se ti si lavica i borac kao ja, saljem ti veliki zagrljaj❤ 
    Tako mora biti, opciju imate to je najbitnije...sve sto brzo otkrili,niste se dugo mucili i pitali zasto ne ide.
    Sva sreca pa se i dragi ranije vratio pa vam vrijeme ide na ruku...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Loza 💙😇
    17. Prosinac 2020. 13:25

lindsay

Olakotna je okolnost sto su moji nalazi besprijekorni i nadamo se da ce nam vrlo brzo uspjetiIdemo možda i po blizančiće :)

žao mi je zbog cijele situacije, ali barem znate što dalje :) od srca vam želim svu sreću! ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 13:32

Lindsay ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

17. Prosinac 2020. 13:36

LazyO

razina detalja koje ovdje dijelimo je prilično odvratna, al u tom je čar valjda 😅

Crnka1, hvala puno na odgovoru. Kako čitam o upalama možda sam malo preee ispaničarila haha
    LazyO, hvala na odg, da hahah šta ću mora se pitat haha a ovdje je definitivno više pametnih glava 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.