Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julka92
    17. Prosinac 2020. 10:33

Sarita_00

Julka92

Sarita_00

Tloza mi smo prvi put bili baš opušteni, ako bude super, ako ne opet super. I bilo drugi ciklus. Ništa nismo pratili, pustili da sve ide nekim svojim tokom.
    Julkaja sam pitala doktoricu trebam li raditi pauzu nakon pilula, rekla je da ne moram, da ih pijem svakodnevno jer ih nakon 24 sata više nema u organizmu.

Stvarno? Ja ima starijeg (čitaj 70g) ginekologa pa on možda još drži do toga. Inače sam pila super light pilule, Lyndinette 20 tako da mi ovo što kaže tvoja doktorica ima više smisla.
    Smijem li pitati kad si prestala piti? Koliko ti je trebalo da se unormali ciklus?

Bilo je to prije prošle trudnoće, dr ima 45-50 godina.
    Pila sam Yaz. Kad sam prvi put prestala piti mi je došla opet točno u dan, kao i dok sam pila. Sljedeća više nije došla 😅 Sad mi je prva kasnila 3 dana. Drugu se opet nadam ne dočekati 😁

Hvala ti na odgovoru... super, super, nadam se i ja da neces docekati 

Loza 💙😇
    17. Prosinac 2020. 10:56

Sarita tome se i ja nadam... Mi "ne pazimo" od 3. mjeseca ove godine i neuspjeh sam opravdavala kroz stres, organizacija vjenčanja, useljenje u novu kuću, nismo živjeli zajedno, neredoviti odnosi... sad nakon što smo sve od navedenog riješili sam postala control freak vezano za trudnoću i stalno sam na iglama 😅 umišljenih simptoma imam koliko hoćeš, cijelom forumu da podijelim. Sad je dosta, idem na odvikavanje od praćenja ciklusa i simptoma 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    17. Prosinac 2020. 11:02

anci000 🔜🤰🏼

tloza55

Sarita tome se i ja nadam… Mi "ne pazimo" od 3. mjeseca ove godine i neuspjeh sam opravdavala kroz stres, organizacija vjenčanja, useljenje u novu kuću, nismo živjeli zajedno, neredoviti odnosi… sad nakon što smo sve od navedenog riješili sam postala control freak vezano za trudnoću i stalno sam na iglama 😅 umišljenih simptoma imam koliko hoćeš, cijelom forumu da podijelim. Sad je dosta, idem na odvikavanje od praćenja ciklusa i simptoma 😂😂

hahha javi kako ide odvikavanje

nabavit ću  one značkice kao kad se odvikavaju od alkohola na kojima im piše koliko su već dugo trijezni 😄 na mojoj će pisati koliko dugo živim u blaženom neznanju o svom ciklusu

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sarita_00
    17. Prosinac 2020. 11:09

tloza55

anci000 🔜🤰🏼

tloza55

Sarita tome se i ja nadam… Mi "ne pazimo" od 3. mjeseca ove godine i neuspjeh sam opravdavala kroz stres, organizacija vjenčanja, useljenje u novu kuću, nismo živjeli zajedno, neredoviti odnosi… sad nakon što smo sve od navedenog riješili sam postala control freak vezano za trudnoću i stalno sam na iglama 😅 umišljenih simptoma imam koliko hoćeš, cijelom forumu da podijelim. Sad je dosta, idem na odvikavanje od praćenja ciklusa i simptoma 😂😂

nabavit ću one značkice kao kad se odvikavaju od alkohola na kojima im piše koliko su već dugo trijezni 😄 na mojoj će pisati koliko dugo živim u blaženom neznanju o svom ciklusu

😂😂😂😂
    Ja se kao trudim bit opuštena... Računala sam da mi je ovulacija bila prošli petak i baš sam bila ljuta što u subotu idem na sistematski, između ostalog i ginekologa. Kad mi je ginekolog rekao da ovulacija samo što nije, nije bilo sretnije osobe od mene 🤣

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 11:09

tloza55

anci000 🔜🤰🏼

tloza55

nabavit ću one značkice kao kad se odvikavaju od alkohola na kojima im piše koliko su već dugo trijezni 😄 na mojoj će pisati koliko dugo živim u blaženom neznanju o svom ciklusu

😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

LazyO
    17. Prosinac 2020. 11:26

2 dana nisam pratila, trebalo mi je sad sat i pol da sve pređem. Ajme 😂

Sayuri, vezano za ureoplazmu, bez brige- ja sam ju imala, i to i nju i klamidiju. To smo otkrili na brisevima nakon biokemijske. Užasan šok, pogotovo jer smo jako dugo skupa, a i generalno nismo baš bili promiskuitetni prije. Onda me utješilo što mi je više frendica došlo s istom pričom. Uglavnom mi smo imali tri dana summameda od 1000mg (zbog klamidije), i 13 dana doksiciklina. Uz to smo uzimali 3x dnevno probiotik kapsule i to je dosta pomoglo da se smanje probavni problemi od antibiotika (plus- nisam dobila gljivice što inače ide ruku pod ruku s antibioticima). Pa preporučam bio-kult probiotik :). Sad su brisevi skroz čisti.

Zato savjet curama- obavezno na briseve prije rada na trudnoći. Ja sam sve papa testove imala uredne, zadnji nekoliko mjeseci prije spontanog. 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    17. Prosinac 2020. 11:28

Anciooo, mi trebamo ne-dobiti isti dan 😁. 

Od simptoma još ništa osim povremene boli i zatezanja dolje na lijevoj strani. Al ništa ne vjerujem tome.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

LazyO
    17. Prosinac 2020. 11:32

Ženske koje ne vjerujete ovima kojima uspije slučajno i iz prve- ja sam u 8.mj ostala trudna, a ne znamo kako- opustili smo se cca 2 mjeseca prije, dakle nije baš iz prve, a 8.mj je bio najgori ikad, bila sam sigurna da nismo pokrili plodne dane, stres, selidba, posao- ugl nisam se nadala jer teoretski nije bilo šanse. Pa eto- na kraju bio plus. Nažalost ne zadugo, takav je život. Al očito se može 😅

S tim da su vrlo rijetki slučajevi koji tak lako uspiju. Većinom su mjeseci/godine rada u igri, tak da nek nas ti sretnici ne obeshrabre.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 11:42

anci000 🔜🤰🏼

LazyO

Anciooo, mi trebamo ne-dobiti isti dan 😁.

Od simptoma još ništa osim povremene boli i zatezanja dolje na lijevoj strani. Al ništa ne vjerujem tome.

men se cicke sam malo pojacale i krv mi curila iz desni al ja to sve ignoriram nekad mi je ledeno nekad vruce

Sviđaju mi  se te desni bas bas 😁🤞🏻🤞🏻

Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 11:49

Mislim da je Traveller imala 🤔
    Ugl. To sta njoj nije znacilo nista ne znaci da tebi nece 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.