Ekipa s kraja 12mj kad piskite? 😁😁😁
ja mislim 27. u nedjelju (ne ocekujem vjesticu 28.) ovako, ti i tvoja ekipa za pisanje ovaj vikend ima da napravite prvu lavinu plusica, a mi ekipa za drugi vikend cemo napravit drugu lavinu. jel moze? 😁😍😍
Tloza55LovelyLisa27Sarita_00BellaStormySorgiMokoshLeahAvocado131Kiwi
cure ocemo drugi vikend zajednicki pis pis? 🤰👣🍼👼
može ☺️☺️ ma da sam totalno izgubila nadu za ičim, prestala sam mjeriti bazalnu, od silne muke sam i aplikacije za praćenje pobrisala, baš mi je ogroman stres stvaralo... spremna sam na obje situacije i na plusić pod bor i plakanje nad tanjurom kolača jer je testić opet negativan 😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Angeleyes pa meni izgleda kako bi mogla jos mozda sutra potamnit, ali nisam strucnjak. Ako nkste krenite pokrivat 😄😃🤞
Pokrili smo danas. A ove trakice su mi ful neosjetljive pa kad vec pokazuju ikakvu crtu onda je bice to to. Vidjet cemo, malo cemo se strpit. 🤗
A ostali, nemam pojma zasto ne ucitava, nije ni meni sad 😐
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes pa meni izgleda kako bi mogla jos mozda sutra potamnit, ali nisam strucnjak. Ako nkste krenite pokrivat 😄😃🤞
Pokrili smo danas. A ove trakice su mi ful neosjetljive pa kad vec pokazuju ikakvu crtu onda je bice to to. Vidjet cemo, malo cemo se strpit. 🤗
A ostali, nemam pojma zasto ne ucitava, nije ni meni sad
😁😁😁🤞🤞🤞
Koji si dc? Kad trebas NE dobit? Mozda se pratimo 🤗🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sayuri jesi dobila antibiotik? Ja sam svoj dobila od gina a muz je zvao svog dr.opce prakse da mu napise.
Za Ureaplasmu se pije ili Doksiciklin (brutalno su jake) ili Sumamed (to obicno trudnice piju). A sad neznam koje su kod vas..
Tommy, dobili smo i ja i suprug Doksicilin 5 dana , dva puta dnevno po jedna tableta, i meni dodatno Lactogyn tablete probiotik....nasli su mi 10 na 4, kaze ginica nije jaka infekcija ali bolje srediti nego je vuci u trudnoci...
Ma nikad mira sa ovim nasim vaginama...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sad me kontaktirala ginica, svi brisevi uredni, osim ureaplazme. Nasli nju 10na4. Prvi put cujem za ovo, moze li neko kakvih info pls? Dobili antibiotik i na i muz. Jel problrmaticna za lijeciti?
ja sam imala ureaplasmu pozitivnu pred 3 godine. ne brini, nista strasno. imamo tu bakteriju prirodno u sebi ali kad se umnozi desi se infekcija, ginicka pripise antibiotik. sjecam se da sam pila neke zelene kapsule al ne sjecam se kak se zovu. muz nije nista morao piti, iako znam da ih uglavnom piju oba partnera, al moja ginicka tako odlucila, i rijesila sam se uree. poslije ju nisam vise imala, radila sam briseve sad u 9.mj i dalje urea negativna. tako da po meni kad popijes antibiotik je to rijeseno🙂 jedino sto je lose je urea u trudnoci jer moze izazvati spontani.. zato se rade brisevi prije trudnoce da se sve eliminira. rijesit ces sad to, i bez brige nastavljas rad na bebi😘
Hvala Marty , i ostale cure.😘😘 I ja pijem Doksicilin i pozitivna sam po pitanju izlijecenja. Ostalo je sve uredno, cisto. Mene je iskreno prpa Eserihije, mama cijeli zivot sa njom se bori.
Masa25, ja sam skuzila da si mislila na spontani😘😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure koje piju femisan A kapi da li se piju u odredenom dijelu ciklusa ili bilo kada?
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Jutro☕
Kako ste?
Majica mene valjda 5 min nakon O počne boljeti cicke, ali tako je već nekoliko ciklusa i nisu bili uspješni. Tako da s tim simptomima je teško znati i zapravo im se baš ni ne treba vjerovati🤭 jer ima T bez ikakvih simptoma, nema T sa hrpom simptoma i tako. A neki put je i izostanak uobičajenih simptoma simptom. Pa ti znaj.😁
Joj ja jedva čekam da budem trudnica🤭🤭😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozdrav svima, skupila sam hrabrost da se vam se pridružim. ❤ Muž i ja smo tek krenuli raditi na bebici. Ušli smo u ovo vrlo optimistični jer svi prijazelji s klincima su nam prodali priče: "otprve se primilo, ne znamo kad smo napravili dijete, slučajno nam se desilo" (aha🤣 )
Bila sam 10 dc kod ginekologa, sve je u redu, pokazao mi folikule i rekao da se za oko 3 dana očekuje ovulacija. Mi smo se odmah iduće jutro bacili na posao i sad čekamo 🤞 Menga bi trebala doći 23.12., ali nadamo se da neće 😁
Sretno nam svima.🤞❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Inna_ dobrodošla i sretno🤗😘😘 a ovo od prvog puta i slucajno😅😅 manje nas je ovdje takvih trenutno tako da ok je i par mjeseci pokusavati, ne mora značiti da nešto nije u redu😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro cure 💕
Probudila sam se sva mokra...i tempica pala na 36,7 i momentalno sam pala u ocaj 😔😔 stize glupača, sto posto 💔💔
😭
Sortiraj odgovore
Najstariji