Sanjarka prestala sam mjerit temperaturu jer mi je radno vrijeme postalo takvo da se ne ustajem u isto vrijeme svaki dan i onda kad bi prespavala to vrijeme kad mjerim temperaturu bude mi krivo. Pa sam se počela noću buditi jer mi je vruće i to više nije spavanje u komadu... I onda razmišljam o parovima koji su začeli "slučajno" pa nekako ne vjerujem da su "slučajno" mjerili temperaturu svako jutro, piškili trakice i slično, samo su bili opušteni... Sad je i meni plan biti opuštena ma da sam napeta kao struna 😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Julka ako želiš trudnoću onda ti od sveg srca želim da si trudna, a što se tiče pilula ovisi vjerovatno koje piješ ali ja kad sam bila na pregledu mi je rekla bilo bi ok počekat 1 mjesec cisto da znas kakvi su ti prirodni ciklusi ali da pilule nakon sta je ti 24 sata ne popijes nema vise u tijelu i da nemoze stetit bebi , tako da SRETNOOO
Hvala tiiiii Menstruacije još nema, ako ne dođe do nedjelje radim test.
Da, tako je i meni ginekolog rekao, da je najbolje imat bar jedan, dva prirodna ciklusa nakon pilula.
Ako nisam sada trudna, onda službeno krećemo raditi na bebi nakon nove godine
Do sada sam bila na pilulama i nisam imala neki PMS i sad mi je svaki simptom vjerojatno normalni simptom PMS-a ali ja si umisljam da je to od trudnoce hahahah
Kako je vama cure? Se osjecate i vi "trudno" kad možda niste?
Danas sam mjerila 40min ranije nego proteklih dana. I lose sam spavala,sanjala neke gluposti, da je mm u šangaju😂😂 mozda to ima utjecaja 😩
Kažu da su živopisni snovi jedan od prvih znakova trudnoće
Tloza mi smo prvi put bili baš opušteni, ako bude super, ako ne opet super. I bilo drugi ciklus. Ništa nismo pratili, pustili da sve ide nekim svojim tokom.
Julka ja sam pitala doktoricu trebam li raditi pauzu nakon pilula, rekla je da ne moram, da ih pijem svakodnevno jer ih nakon 24 sata više nema u organizmu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Najsigurniji znak trudnoce je plus na testu 😂
Ne vjerujem vise ni simptomima ni snovima...ni rodama koje lete ni nicemu. Mora biti crno na bijelo 👆
Ancioo mila moja, mi hopsamo opusteno...ovulaciju ocekujem za vikend, iduci tjedan imam konzultacije i dogovore za potpomognutu. Cuvam se da ne pokupim neku prehladu/mokracnu infekciju do tada i to je to.
Citam vas i pratim ❤🙌 ljubim te!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Tloza mi smo prvi put bili baš opušteni, ako bude super, ako ne opet super. I bilo drugi ciklus. Ništa nismo pratili, pustili da sve ide nekim svojim tokom.
Julkaja sam pitala doktoricu trebam li raditi pauzu nakon pilula, rekla je da ne moram, da ih pijem svakodnevno jer ih nakon 24 sata više nema u organizmu.
Stvarno? Ja ima starijeg (čitaj 70g) ginekologa pa on možda još drži do toga. Inače sam pila super light pilule, Lyndinette 20 tako da mi ovo što kaže tvoja doktorica ima više smisla.
Smijem li pitati kad si prestala piti? Koliko ti je trebalo da se unormali ciklus?
Julkaja sam pitala doktoricu trebam li raditi pauzu nakon pilula, rekla je da ne moram, da ih pijem svakodnevno jer ih nakon 24 sata više nema u organizmu.
Stvarno? Ja ima starijeg (čitaj 70g) ginekologa pa on možda još drži do toga. Inače sam pila super light pilule, Lyndinette 20 tako da mi ovo što kaže tvoja doktorica ima više smisla.
Smijem li pitati kad si prestala piti? Koliko ti je trebalo da se unormali ciklus?
Bilo je to prije prošle trudnoće, dr ima 45-50 godina.
Pila sam Yaz. Kad sam prvi put prestala piti mi je došla opet točno u dan, kao i dok sam pila. Sljedeća više nije došla 😅 Sad mi je prva kasnila 3 dana. Drugu se opet nadam ne dočekati 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Danas sam mjerila 40min ranije nego proteklih dana. I lose sam spavala,sanjala neke gluposti, da je mm u šangaju😂😂 mozda to ima utjecaja 😩
Haha e ovo je stvarno bilo živopisno haha
I ja zadnjih par noci imam lude snove, imam osjecaj da sanjam cijelu noc. znaci i to moze biti znak 😅
Daaa... baš ima puno članaka na tu temu, ali ne nalazim nigdje zašto, možda jer hormoni počinju divljati?
Držim figee <3
Sortiraj odgovore
Najstariji