Sad me kontaktirala ginica, svi brisevi uredni, osim ureaplazme. Nasli nju 10na4. Prvi put cujem za ovo, moze li neko kakvih info pls? Dobili antibiotik i na i muz. Jel problrmaticna za lijeciti?
ja sam imala ureaplasmu pozitivnu pred 3 godine. ne brini, nista strasno. imamo tu bakteriju prirodno u sebi ali kad se umnozi desi se infekcija, ginicka pripise antibiotik. sjecam se da sam pila neke zelene kapsule al ne sjecam se kak se zovu. muz nije nista morao piti, iako znam da ih uglavnom piju oba partnera, al moja ginicka tako odlucila, i rijesila sam se uree. poslije ju nisam vise imala, radila sam briseve sad u 9.mj i dalje urea negativna. tako da po meni kad popijes antibiotik je to rijeseno🙂 jedino sto je lose je urea u trudnoci jer moze izazvati spontani.. zato se rade brisevi prije trudnoce da se sve eliminira. rijesit ces sad to, i bez brige nastavljas rad na bebi😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sad me kontaktirala ginica, svi brisevi uredni, osim ureaplazme. Nasli nju 10na4. Prvi put cujem za ovo, moze li neko kakvih info pls? Dobili antibiotik i na i muz. Jel problrmaticna za lijeciti?
Hej, imala sam ti ja Ureaplasmu. Nije to uopče tak strašno kak je Maša izreagirala :) Obična bakterijica koja se 90% riješi iz prve. Ja i muž smo popili dozu Doksiciklina i sljedeći bris mi je bio uredan.
Veli moja gin da nije dokazano da ona uzrokuje nepolodnost, vrlo vjerojatno si je imala i dok si ostala trudna..ai dosta trudnica ju ima.
Vjerujem da ćeš ju brzo riješiti i da ćeš onda brzo nakon nje ostat trudna :)
da tako je 👌 doksicikliiiin tocno! to sam i ja pila 🙂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sayuri ne znam stvarno ništa o tome, ali bas mi je žao što nisi uredni. No antibiotici bi trebali pomoći svakako. Napisat će netko ko je imao iskustva s tim malo više o tome.
Curka sretnoo 🤞🤞🤞🤞
Majica i luce2014 dobrodošle💕 Majica žao mi je zbog situacije,moguce da stres utjece, nadam se da ce vam ovaj ciklus biti uspjesan🤞🤞 ovo s nogama ne znam, ja to nisam radila i zatrudnila sam no ne znam. Luce čudno da onda tako puno kasni. Nikad ti ne kasni inače?
Ne kasni inače,nekad znam dan dva ranije dobit,ovo bas izluđuje,nema je a test negativan,simptomi tu.
Možda je nesto s hormonima se poremetilo
Ja 33 nalazi ok
MM 35 astenozoospermija
Pokušavamo 3 god
Tommyfame reagirala sam “ajme prestrasno” na Sayurinu poruku da se plod nije razvijao. Na temu o ureplasmu nisam ni komentirala jer neznam nista o tome. tako da nisam na to reagirala.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Tommyfamereagirala sam “ajme prestrasno” na Sayurinuporuku da se plod nije razvijao. Na temu o ureplasmu nisam ni komentirala jer neznam nista o tome. tako da nisam na to reagirala.
My bad. Ispalo je tako..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sayuri jesi dobila antibiotik? Ja sam svoj dobila od gina a muz je zvao svog dr.opce prakse da mu napise.
Za Ureaplasmu se pije ili Doksiciklin (brutalno su jake) ili Sumamed (to obicno trudnice piju). A sad neznam koje su kod vas..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
single mom makes $89844 yr in her spare time on computer without buying and selling any thing. I got inspired and start work now within a month and am making $125 per hour for more information visit ..... www.earn75.com
single mom makes $89844 yr in her spare time on computer without buying and selling any thing. I got inspired and start work now within a month and am making $125 per hour for more information visit ..... www.earn75.com
Jel ovo pik ili moze jos tamnit? Prekjucer ni traga crtici, vec se pripala da nema ovulacije ovaj mjesec! Zelene trakice...
https://ibb.co/qrdRyYy
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Jel ovo pik ili moze jos tamnit? Prekjucer ni traga crtici, vec se pripala da nema ovulacije ovaj mjesec! Zelene trakice…
https://ibb.co/qrdRyYy
Novi link...
https://ibb.co/SxKGpyR
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji