Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    16. Prosinac 2020. 21:13

Angeleyes

Angeleyes

Jel ovo pik ili moze jos tamnit? Prekjucer ni traga crtici, vec se pripala da nema ovulacije ovaj mjesec! Zelene trakice…
    https://ibb.co/qrdRyYy

Novi link…
    https://ibb.co/SxKGpyR

Heii ne mogu otvoriti, samo učitava a ništa

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Jana25
    16. Prosinac 2020. 21:14

Angeleyes pa meni izgleda kako bi mogla jos mozda sutra potamnit, ali nisam strucnjak. Ako nkste krenite pokrivat 😄😃🤞

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Prosinac 2020. 21:14

▪Marty

Sanjarka88 🦋

Ekipa s kraja 12mj kad piskite? 😁😁😁

ja mislim 27. u nedjelju (ne ocekujem vjesticu 28.) ovako, ti i tvoja ekipa za pisanje ovaj vikend ima da napravite prvu lavinu plusica, a mi ekipa za drugi vikend cemo napravit drugu lavinu. jel moze? 😁😍😍
    Tloza55LovelyLisa27Sarita_00BellaStormySorgiMokoshLeahAvocado131Kiwi
    cure ocemo drugi vikend zajednicki pis pis? 🤰👣🍼👼

Može 🥰 al ako budem imala kakve simptome mozda cu i prije nekog kineza pišnut , za Božic mozda 😁

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bella🌟
    16. Prosinac 2020. 21:41

Antonela bas mi je žao jako mi je žao,drzi se💕 prvo,opca anestezija nije tako strasna, bila sam 2 puta i sve ok. Naprave ti pretrage prije toga tako da bez brige. Drugo, kako to da kiretaza? S tom maternicom je moguće imati trudnoću, ima li O pozitivnih iskustva tako da 🤞🤞🤞🤞 nema riječi koje bi te sad utjesile, ali samo polako, dan po dan i vrijeme će olakšati lavinu emocija koju osjećaš. ❤
    Marty mogli bi 27.🤭🤭 ali ako osjetim da M dolazi ,neću piskit. Čekat ću.  Strah me negativnog testa. A i pozitivnog kako je Sanjarka jednom rekla😅

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    16. Prosinac 2020. 21:42

Angeleyes meni isto samo uitava i ne mogu sliku otvoriti😬

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

lovely
    16. Prosinac 2020. 22:00

Heej, i ja sam ju imala i pila Doksiciklin (muz i ja). Za sve mogu reći samo da nisam nikad gori antibiotik pila. Kad god bih ga popila na prazan želudac zavrsilo bi povraćanjem. Hvala Bogu iz prve sam ju riješila, a gina mi je rekla da je ureaplasma vjv uzrokovala vanmaterničnu.....

Marty definitivno imamo kolektivni 🥳🥳🥳🥳

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Mokosh
    16. Prosinac 2020. 22:20

▪Marty

Sanjarka88 🦋

Ekipa s kraja 12mj kad piskite? 😁😁😁

ja mislim 27. u nedjelju (ne ocekujem vjesticu 28.) ovako, ti i tvoja ekipa za pisanje ovaj vikend ima da napravite prvu lavinu plusica, a mi ekipa za drugi vikend cemo napravit drugu lavinu. jel moze? 😁😍😍
    Tloza55LovelyLisa27Sarita_00BellaStormySorgiMokoshLeahAvocado131Kiwi
    cure ocemo drugi vikend zajednicki pis pis? 🤰👣🍼👼

Ja piskim iskljucivo ako mi bude kasnila, znaci najranije 31.12. Mogla bi taman 5min prije odbrojavanja. 🤣

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Poppyy
    16. Prosinac 2020. 22:22

Antonela glavu gore, drzi se❤️ S anestezijom nemam iskustva tako da ti tu ne mogu nista reci, ali sto se tice dvoroge maternice, evo je Zara s dvorogom u ljetnim bebama, trudnoca se uspjesno drzi, tako da mislim da to nije za uzbunu❤️

Angeleyes meni takoder ne ucitava...

Ja prijavljujem bolne bradavice, zivcanost i placljivost😅 Klasican PMS kod mene, polako pocinjem gubiti nadu☹️

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    16. Prosinac 2020. 22:23

Mokosh to bi bio ulazak u Novu samo takav 😍➕🍾

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

• Mayiiica
    16. Prosinac 2020. 22:43

Cure, držim vam fige za plusic🥰🥰. 
    Ja se moram strpit do 11.1. ali sad vec znam ako me nece odma nakon O boljet cike, da nis od toga. 🤷🏻‍♀️

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.