Zdravoo curee...samo da javim da je moja bazalna pala ( 25.dan ciklusa 36,8 ) uskoro ocekujem 👿 vjesticuuu...
Drzim figiceee sviimaa ❤❤❤🙏🙏🙏
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zdravoo curee…samo da javim da je moja bazalna pala ( 25.dan ciklusa 36,8 ) uskoro ocekujem 👿 vjesticuuu…
Drzim figiceee sviimaa ❤❤❤🙏🙏🙏
A kolika je bila prije?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ajmo mislite da je pametno da danas popodne napravim digitalni ili da pricekam ujutro?
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Mozda bolje popodne da do sutra krenem dalje kad vidim - 🤣🤣🤣🤣ovak bu mi samo sjebalo sutrasnji petak😃
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Hej curke... Mi malo po malo izgurali mak na konac.
Istraživali smo od kuda ovakav spermiogram. Bilo je nekoliko opcija. Naša je dijagnoza da prilikom spustanja testisa kod muške djece (do god dana starosti ) liječnik nije postupao dobro ; nešto je prerezao što nije trebao ili je zahvat odradjen prekasno kada su se spermiji vec unistili od vrucine u trbusnoj supljini. Jos jedan rendgen da to potvrdi, i uredni hormoni ako budu nema sta vise. Nema pomoci, nema lijeka , ni operacije koja bi nam pomogla. Krecemo odmah po nalaze sto nam fale i u MPO
Ostajem s vama da popratim neke divne ljude i navijam za svaku od vas <3
curka93 Ma pričekaj možda jutro. Ja ne bih izdržala, al sigurno je jutarnji urin bolji pokazatelj ak je rana trudnoća (da ne bi opet bio negativan, a još ima nade).
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Olakotna je okolnost sto su moji nalazi besprijekorni i nadamo se da ce nam vrlo brzo uspjeti Idemo možda i po blizančiće :)
Drage ženice, nakon par mjeseci pauze odlučila sam se priključiti na novi nastavak ,,nove" teme i držati fige da nam je ovaj ciklus dobitan i da će nam novi nastavak donijeti sreću.
Naime, sa zaručnikom sam se ne tako davno odlučila na dijete.. nikakvo forsiranje ni ništa, nego ako se dogodi - dobro nam došlo! Ovaj ciklus mi je cijeli zbrkan, čak sam se bila pomirila s tim da nema šanse da je dobitan ali me cijelo vrijeme nešto kopka... imam preočite simptome koje jednostavno ne mogu umisliti jer ih pokušavam zanijekati, odnosno ne misliti o njima...
Menga mi je trebala stići prije 2-3 dana, ali ja uopće nemam simptome PMS-a kakve sam imala prije inače me grudi počnu boljeti odmah nakon ovulacije, najranije 7 dana prije menge. I tako sam prije 2 dana, nakon simptoma koji uključuju pritisak u donjem dijelu trbuha, lagano grčenje (ne kao menstrualno), bol u leđima, ponekad mučninu i glavobolju, te vidno tamne bradavice i žlijezda na njiima koje ispupćenije i nekako... drugačije..., odlučila napraviti digitalni test koji je NEISPRAVAN... koma, nemam sreće s testovima! Držite mi fige da ne dođe vještica i da mi sljedeći test bude kako Bog zapovida
lindsay žao mi je svarno. Bar znate na čemu ste (nije velika utjeha)- ali što prije krenete s procesom MPO to prije će biti i rezultat. Sretno!!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
PS blizanciiiiii 👨🏼🤝👨🏻
😁😁😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021