Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mayiiica
    16. Prosinac 2020. 18:51

Pozdrav svima. 😀😀
    Nova sam ovdje. Mi imamo dvoje dečka doma koji su začeti od prve i prosli smjesec smo se puno trudili za vrijeme plodnih dana i nista 😔jako sam bila razocarana. Bas tih dana kad smo pokusavali, bila sam pod stresom jer mi je tata bio na kisiku. Dali moze to imat kakve veze? Makar, znam da sam imala ovulaciju i zato me jako brine. Za par dana su mi plodni dani pa neznam dal je istina ako se dignu noge u zrak da se lakse zatrudni? 😅

👶6 g
    👶2 g
    🙋‍♀️26 g
    🧔31 g

• Luce 2014
    16. Prosinac 2020. 18:57

Pozdrav drage ženice,mm i ja radimo na bebi neko vrijeme i ciklusi su mi redoviti 29 dana,danas je 34 DC a ja jos nisam dobila,napravila clearblue digitalni danas i bio je negativan.
    Nisam pratila ovulaciju ovaj mjesec,ima li nade za plusic?

Ja 33 nalazi ok
    MM 35 astenozoospermija
    Pokušavamo 3 god

Lullaby
    16. Prosinac 2020. 19:11

Sanjarka jesi ti pišnula? Pokušavala sam naći kad si imala m jer te želim u ljetnim bebama 😂

• Luce 2014
    16. Prosinac 2020. 19:14

Od simptoma me samo grudi bole i neka zatezanja dole,i temp mi je lagano povišena,stvarno sam mislila da je to to kad ono nista

Ja 33 nalazi ok
    MM 35 astenozoospermija
    Pokušavamo 3 god

curka93
    16. Prosinac 2020. 19:34

SAYURI

Sad me kontaktirala ginica, svi brisevi uredni, osim ureaplazme. Nasli nju 10na4. Prvi put cujem za ovo, moze li neko kakvih info pls? Dobili antibiotik i na i muz. Jel problrmaticna za lijeciti?

Hej moja Seka ti je to imala a da nije ni znala( zbog nje nije mogla ostati trudna ) liječila je cini mi se antibiotikom i odma nakon toga zatrudnjela 💪

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    16. Prosinac 2020. 19:36

maša25

Sayuriajme draga prestrasno , jesi ti ok? Dali znaju razlog tome? 😢😢😢
    Curkama trk po taj testic i pisni taj digitalno stvarno jako rano pokaze ako je nesto :) ja sam ga radila 11DPO i bio je pozitivan :)

Problem je samo kaj radim do 8 i nijedna ljekarna ne radi 🤦🤗🤦

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

Bella🌟
    16. Prosinac 2020. 19:37

Sayuri ne znam stvarno ništa o tome, ali bas mi je žao što nisi uredni. No antibiotici bi trebali pomoći svakako. Napisat će netko ko je imao iskustva s tim malo više o tome.
    Curka sretnoo 🤞🤞🤞🤞
    Majica i luce2014 dobrodošle💕 Majica žao mi je zbog situacije,moguce da stres utjece, nadam se da ce vam ovaj ciklus biti uspjesan🤞🤞 ovo s nogama ne znam, ja to nisam radila i zatrudnila sam no ne znam. Luce čudno da onda tako puno kasni. Nikad ti ne kasni inače?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

curka93
    16. Prosinac 2020. 19:38

Tj radi jedna 🤣🤣🤣da napravim ujutro?

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

▪Marty
    16. Prosinac 2020. 19:50

Sanjarka88 🦋

Ekipa s kraja 12mj kad piskite? 😁😁😁

ja mislim 27. u nedjelju (ne ocekujem vjesticu 28.) ovako, ti i tvoja ekipa za pisanje ovaj vikend ima da napravite prvu lavinu plusica, a mi ekipa za drugi vikend cemo napravit drugu lavinu. jel moze? 😁😍😍 
    Tloza55 
    Lovely 
    Lisa27 
    Sarita_00 
    Bella 
    Stormy 
    Sorgi 
    Mokosh 
    Leah 
    Avocado13 
    1Kiwi 
    cure ocemo drugi vikend zajednicki pis pis? 🤰👣🍼👼

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tommyfame
    16. Prosinac 2020. 19:56

SAYURI

Sad me kontaktirala ginica, svi brisevi uredni, osim ureaplazme. Nasli nju 10na4. Prvi put cujem za ovo, moze li neko kakvih info pls? Dobili antibiotik i na i muz. Jel problrmaticna za lijeciti?

Hej, imala sam ti ja Ureaplasmu. Nije to uopče tak strašno kak je Maša izreagirala :) Obična bakterijica koja se 90% riješi iz prve. Ja i muž smo popili dozu Doksiciklina i sljedeći bris mi je bio uredan.

Veli moja gin da nije dokazano da ona uzrokuje nepolodnost, vrlo vjerojatno si je imala i dok si ostala trudna..ai dosta trudnica ju ima.

Vjerujem da ćeš ju brzo riješiti i da ćeš onda brzo nakon nje ostat trudna :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.