Evo samo da prijavim da sam dobila…
Hitno mi je potreban godisnji odmor! 😣
Sva sreca idu blagdani pa jos samo sutra i prekosutra za odraditi. Suze i negativu sam izbacila, pritisak lagano nestaje i zivci se smiruju. 😌
Sad idem dalje u kovanje plana za potpomognutu 🙏
Bas te izmucilo ovaj put 😔😔😔😔
Gadura!
Drzi se Mia i nemoj nas zaboravit 🤗
HvalaSanjarka i Traveller!
Niposto, ostajem ja tu s vama, samo cemo mi eto krenuti drugim putem. Ne mogu ja vise bez vas! Vi me nasmijavate, tjesite, hrabrite, drzite fige i to jako puno znaci kad to sve u "stvarnom" zivotu nemas. Iako postoji nekolicina meni bliskih ljudi koji to znaju, ne mogu s njima u detalje pricati o svemu. Buduci da oni to ne razumiju, ne znaju se ni postaviti u toj situaciji. Zato i kazu uvijek onu jedinu njima znanu: "nemoj toliko misliti o tome, bit ce kada to budes najmanje ocekivala", oni jednostavno ne znaju sto bi drugo rekli da te utjese i ohrabre… Tako da sam odustala od tih razgovora…
Pratimo se Lindsay, Watsoni ja, iako ja njima zelim prije toga ugledaju plusic 😊
Grlim vas sve i zelim da vam se sto prije ispune zelje 🤗
Draga moja Mia hvala na zeljama da ugledam plusic prije potpomognute ali ja sam 100 % sigurna da ulazim u isti vlakic s tobom. Ostat cemo u kontaktu kroz to tesko putovanje i razmjenjivati iskustva. Ostajem i ja na forumu i razmjenjivat cemo iskustva, bodriti se i savjetovati o bockanju. Mislim da cemo mi u roku 3 mj krenuti u postupak :)
Vecer cure moje ❤️ Evo sve sam popricala ali nisam na kompu pa necu moc svakom posebno odgovorit :/
Cure koje su dobile jako mi je žao 😢 ja stvarno tu gaduru neželim vise vidjet 9 mjeseci 😂
Sayuri sta se tebi draga tocno dogodilo , oprosti nisam stigla popratit?? Nadam se da ce ti sve bit uredu i onda da idemo sa gospodom Sanjarkom u njezin vagon i u jesenske 😂❤️❤️
Mi imamo rod koji ostaje kod nas do nove godine tako da uopceeee neznam kako cemo mi pokrit ovaj mjesec 😂😂😂 morat cemo malo tiše 🙈🙈 M ovaj mjesec drzim u neizjesnosti rekla sam da ovaj mjesec necu radi trakice i da cemo hopsat kako nam dode ( NARAVNO DA NE !!!) 😂😂 prosli mjesec je jadan popizdio kad sam ja naredila moras tad i tad pa onda mozda bolje ovako 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maša tako se to radi, upotrijebi sve svoje ženske čari i zavodi ga 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sayuri sta se tebi draga tocno dogodilo , oprosti nisam stigla popratit?? Nadam se da ce ti sve bit uredu i onda da idemo sa gospodom Sanjarkom u njezin vagon i u jesenske 😂❤️❤️
Hej Maso zao mi je zbog hemijske T 😔
Kod mene plusic bio u osmom mjesecu i nazalost plod se prestao razvijati, stalo srce i imala sam vakumski abortus 08.10....proslo sve ok, dobila zeleno svjetlo za novi pokusaj odmah oko nove godine, samo cekam jos briseve da budu negativni..🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Mia strasno mi je zao, zelim ti puno srece i sto brzi plusic, javljaj nam🤞🏻❤️
Masa to je ta taktika🤣🤞🏻 sretno i budite tihi🤭😉
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Cure ja mislim da bum danas otisla po digitalni i napravila ujutro...mislim da stvarno nema potrebe cekati ne znam koliko
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sad me kontaktirala ginica, svi brisevi uredni, osim ureaplazme. Nasli nju 10na4. Prvi put cujem za ovo, moze li neko kakvih info pls? Dobili antibiotik i na i muz. Jel problrmaticna za lijeciti?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri ajme draga prestrasno , jesi ti ok? Dali znaju razlog tome? 😢😢😢
Curka ma trk po taj testic i pisni taj digitalno stvarno jako rano pokaze ako je nesto :) ja sam ga radila 11DPO i bio je pozitivan :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Ma moram vam priznat da sam i ja uzbudena zvog ovog potajnog i tihog hopsanja hahahah 😂😂😂 iskreno da vam kazem bas nismo odavno, kad se pocelo desavat to sve sa spontanim jednostavno nisam mogla imala sam osjecaj da ce mi sve izac onda je bio spontani pa sam bila malo u k. Pa sad nemogu docekat da ga zaskocim 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji