Pozdrav sestre po iščekivanju plusića☺️
Čitam vas već duže vrijeme i proživljavam s vama vaša iščekivanja , pa sam odlučila da se i ja uključim u ovu veseli družinu 😀
Dragi i ja pokušavamo već 6 mjeseci , oboje smo zdravi, sve je u redu , ali nam ne polazi za rukom da nas vještica zaobiđe 🙄
Sutra bi mi trebala nastupiti ovulacija , pa smo i ovaj mjesec u akciji, ne gubimo nadu da će se možda dogoditi božićno čudo👶🏼
Neću pisati o suzama koje sam prolila svaki put kad bi dobila , nakon što bi umislila sve simptome i bila 100% sigurna da smo uspjeli , jer svaka od nas to zaboravi kad krene novi ciklus ..
Držim vam fige , svakoj , da vam se ostvari željica pa da u idućoj godini čekamo puno malih bebulinaca 🌸❤️
32👩🏼 AMH- 5,80
38👨🏼
Biok. 2021.
5/22. uputa za IVF ,
7/22- 1.pregled za IVF
8/22- 2. Pregled za IVF, FSH -20, Femosan 2/10 2 mj.
10/22 - početak postupka IVF ako FSH dođe na potrebne vrijednost
10/22 Femara 3/2.5 mg do 6DC
10/22 IVF KBC ST , Aspiracija-2JS, Transfer 1 JS 3.D osmostanicni , Beta 01.11. Negativna
Cure vidim da pišete u vezi andola, moja preporuka vam je da ne uzimate na svoju ruku ako ne znate koliki su vam trombociti, a to se posebno vadi. Ja sam prije 10 god. prebolila trombozu sinusa, pila sam tablete Martefarin za razrjeđivanje krvi 4 god. i dvaki mjesec išla na kontrolu koagulacije. Kad sam se skidala sa terapije pila sam 6 mj. Andol 100 jer on služi za razrijeđivanje krvi i također sam morala ići svaki mjesec na kontrolu jer se krv može vrlo lako razrijediti. A to nije za igranje, vjerujte mi iz iskustva. Ne želim vas plašiti ali bez doktora ne uzimajte ništa na svoju ruku. Ja sam sad čim sam rekla dok. da sam trudna dobila aspirin 75 dok nisam dobila odobrenje od komisije za uzimanje heparina. I sad idem svako 15 dana vaditi trombocite da mogu dobijati terapiju. Oprostite na dugom postu
Clio podrzavam sto si rekla ako postoji poznata dijagnoza ne na svoju ruku 🤗
Znaci Lindsay ukoliko smo zdrave i nemamo nikakve dijagnoze baby aspirin nam ustvari ne moze nastetiti osim sto ce poboljsat cirkulaciju?
Ukoliko su ova 2 parametra : zdrave, bez dijagnoze zadovoljena , farmaceut vam smije prodati andol pro 75 za bolju cirkulaciju :)
I smatra se baby andolom, da.
Dobrodošla kiwi 😍😍
Žene ja se ugusih u božićnim kolačićima ali doslovno neka mrvica ili ovaj šećer u prahu mi proletio kroz krivi kanal, pomislih gotovo je gušim se 😅😅🤣🤣
Kupila mačka sebi sok od cikle popila gutljaj, imam osjećaj kao da zemlju pijem 😅😅
🤣🤣🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozdrav sestre po iščekivanju plusića☺️
Čitam vas već duže vrijeme i proživljavam s vama vaša iščekivanja , pa sam odlučila da se i ja uključim u ovu veseli družinu 😀
Dragi i ja pokušavamo već 6 mjeseci , oboje smo zdravi, sve je u redu , ali nam ne polazi za rukom da nas vještica zaobiđe 🙄
Sutra bi mi trebala nastupiti ovulacija , pa smo i ovaj mjesec u akciji, ne gubimo nadu da će se možda dogoditi božićno čudo👶🏼
Neću pisati o suzama koje sam prolila svaki put kad bi dobila , nakon što bi umislila sve simptome i bila 100% sigurna da smo uspjeli , jer svaka od nas to zaboravi kad krene novi ciklus ..
Držim vam fige , svakoj , da vam se ostvari željica pa da u idućoj godini čekamo puno malih bebulinaca 🌸❤️
Dobrodošla i sretno🤗💕🤞
Kad NE očekujes M? Da te sanjarka stavi na listu.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure evo me samo da se javim 🙂
Nista novo 2DPO prerano za bilo šta haha. I ja sam vec neko vrijeme razmisljala o zom andolu pa kao ako ne bude ništa od ovog ciklusa za iduci cu pitat gini sto misli iako govore da je to toliko mala doza da nemože biti ništa loše 🙂
to si bas i ja mislim 🤔 kad ne trebas dobiti? ja sam 3 dpo danas, bas zatisje neko 😊
27.12. 🥰 mogao bi testuc pasti za Božić haha kad ti planiraš piškiti?
uuu lijepoo 😍 bit ce ti to fantastican Bozic, drzim fige do neba🤞🤞😊😊 ja si mislim u nedjelju 27. mozda, cisto da ne piskim u ponedjeljak jer oboje radimo ujutro.. ako glupaca ne dode naravno
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Dobrodošla kiwi 😍😍
Žene ja se ugusih u božićnim kolačićima ali doslovno neka mrvica ili ovaj šećer u prahu mi proletio kroz krivi kanal, pomislih gotovo je gušim se 😅😅🤣🤣
Kupila mačka sebi sok od cikle popila gutljaj, imam osjećaj kao da zemlju pijem 😅😅
😂😂😂 kraljica!
popij na eks i odmah nesto drugo, ja popravim s vodom+limun😉
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Dobrodošla i sretno🤗💕🤞
Hvala 🥰
Ne bi vjerovale , al ne očekujem je 31.12🤣 nadam se da će to biti pravi ulazak u novu godinu ako ne dođe 🎉🌸❤️
32👩🏼 AMH- 5,80
38👨🏼
Biok. 2021.
5/22. uputa za IVF ,
7/22- 1.pregled za IVF
8/22- 2. Pregled za IVF, FSH -20, Femosan 2/10 2 mj.
10/22 - početak postupka IVF ako FSH dođe na potrebne vrijednost
10/22 Femara 3/2.5 mg do 6DC
10/22 IVF KBC ST , Aspiracija-2JS, Transfer 1 JS 3.D osmostanicni , Beta 01.11. Negativna
Dobrodošla i sretno🤗💕🤞
Hvala 🥰
Ne bi vjerovale , al ne očekujem je 31.12🤣 nadam se da će to biti pravi ulazak u novu godinu ako ne dođe 🎉🌸❤️
Sretnooo💕💕💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Večer svima!
Stara na forumu, nova na ovoj temi 😀 Mama curice od 2,5 godine koju sam dočekala krateći dane na Proljetnicama. A sa foruma su se neka prijateljstva održala do danas.
Prva curica je stigla bez puno muke, spontano, iako planirana.
Već dugo pričamo o drugom, ali smo najprije htjeli srediti život. To smo riješili, prije 2 mjeseca sam prestala s pilulama i sad čekamo 😊 Već prošli ciklus mi je kasnila, ali nisam ni mislila da ću odmah imati sreće.
U subotu sam bila na sistematskom i baš se vidjelo da ovulacija samo što nije 😁 Bili smo vrijedni i sad čekamo Božić ili koji dan poslije da vidimo. Danas smo pričali o tome i M je već siguran da je to to. Prošlu trudnoću je rekao da sam trudna čim mi nije došla točno u dan, nakon prvog uzv je rekao da će biti curica. Sad ćemo vidjeti hoće li opet biti u pravu 😄
Želim nam svima da što prije vidimo plusić 🤞🤞😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji