Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Prosinac 2020. 18:00

Cure ja do danas nisam imala nikakve simptome..malo bol u desnom jajniku...a sad odjednom me boli trbuh kao da cu svaki cas procurit. A bas nikad nisam dobila ovako rano... 8dpo sam...
    😞😞

15. Prosinac 2020. 18:13

I hladno mi je! Stalno mi dolaze valovi hladnoce...a ne vrucine kao inace!! 
    😩😩

curka93
    15. Prosinac 2020. 18:15

lavanya 🌷

Cure ja do danas nisam imala nikakve simptome..malo bol u desnom jajniku…a sad odjednom me boli trbuh kao da cu svaki cas procurit. A bas nikad nisam dobila ovako rano… 8dpo sam…
    😞😞

Mozda je 🤰🤰🤰😃😃😃

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Lindsay
    15. Prosinac 2020. 18:18

lavanya 🌷

Cure ja do danas nisam imala nikakve simptome..malo bol u desnom jajniku…a sad odjednom me boli trbuh kao da cu svaki cas procurit. A bas nikad nisam dobila ovako rano… 8dpo sam…
    😞😞

Ja jucer 5 dpo imala bolove kao O 🤐🤐🤐🤐🤐

watson009
    15. Prosinac 2020. 18:21

Curka o kakvom se bijelom iscjedku radi ? Nije bas da je on siguran znak upale,mogu biti gljivice ako je jako gust i grudicast ali ako je bijeli-mokri obilni to je normalno u drugom dijeku ciklusa.
    Anabela moj je papa test iz 7.mj, s time da nije bio najuredniji...nitko mi nije rekao da moram prije postupka ponoviti, ici cu redovno u 1.mj ponoviti.
    Bachata doista mi je zao...😩 znam da si se ponadala zbog oskudnog krvarenja, nemoj biti tuzna, sad hopsanje pa opet odbrojavanje ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

15. Prosinac 2020. 18:23

Stisla sam se na krevet i pokrila s dekom do nosa... bas mi i mm kaze kako vec tri dana govorim da mi je hladno... a popodne dok sam hodala odjednom jaka bol u desnom jajniku...stalno nesto na desno...a nam tom je bila i o...
    Skroz mi je cudno... svaki mjesec nesto drugacije😩

A jucer smo saznali da je od muza sestra trudna... kakav mix osjecaja! Sve znate...

watson009
    15. Prosinac 2020. 18:28

Lavanya navijam za uspjesan ciklus ❤ pa neka i ti pod bor imas sretnu vijest 🎄
    Dobro dosle nove i stare curke 🙌  neka vam ovo druzenje krati vrijeme do plusica 🙏
    Kivi koje ste sve pretrage obavili do sada ? 
    Clio draga, eto tebe malo k nama ❤ zena stijena...evo nisam znala da si i tu torturu imala 😥
    Dobro si napisala,mozda bolje pitati lijecnika prije uzimanja. Trombociti su zeznuta stvar...😅

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Poppyy
    15. Prosinac 2020. 18:34

Evo i mene cure moje..
    Nisam upucena u uzimanje Andola i Aspirina tako da se necu mijesati😄 iako na svoju ruku nebih nista
    Bachata bas mi je zao😞 meni je bas zvucalo kao da moze biti implantacija, nema veze, sada juris po Bozicno cudo🤞🏻🎄❤️
    Ancioo umirem na ovo gusenje zao mi je🤣🤣 
    1kiWi tu smo negdje, mi pokusavamo 5mj 🤞🏻
    lavanya skroz te razumijem, moja sestra i ja smo htjele zajedno biti trudne evo njoj uspjelo iz druge, a meni jos nista😔😔 i bas bas je mix emocija..
    Sto se tice mojih simptoma, danas 10dpo gotovo nista☹️😒 malo grudi zabole na trenutke, ali nista znacajno
    Ali evo mozda za mene bas ovo stanje bez simptoma bude simptom🤣🤣 jer do sada sam svaki put bila prepuna simptoma i uvjerena da sam trudna kad ono sipak😅

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

curka93
    15. Prosinac 2020. 18:42

watson009

Curka o kakvom se bijelom iscjedku radi ? Nije bas da je on siguran znak upale,mogu biti gljivice ako je jako gust i grudicast ali ako je bijeli-mokri obilni to je normalno u drugom dijeku ciklusa.
    Anabela moj je papa test iz 7.mj, s time da nije bio najuredniji…nitko mi nije rekao da moram prije postupka ponoviti, ici cu redovno u 1.mj ponoviti.
    Bachata doista mi je zao…😩 znam da si se ponadala zbog oskudnog krvarenja, nemoj biti tuzna, sad hopsanje pa opet odbrojavanje ❤

Ma bijeli mokri nema mirisa... Opet me pocinje boliti trbuh i leđa i imam osjećaj kao da bu svaki cas vjestica 🤪😣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

15. Prosinac 2020. 18:52

Ma cure drage, bojim se da je ovo ipak najava vjestice😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.