Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    15. Prosinac 2020. 22:18

Lisa27

https://ibb.co/vQ7z156
    Ovako moja nona hahahaha 🤣

Tako je bilo danas kod mene hahaha..za par dana nama 3 mj braka i jedna baka iz ulice ne pita kao ima li kakvih novosti kod vas, hoće biti prinove hahaha

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

watson009
    15. Prosinac 2020. 22:28

Sayuri drago mi je da je to iza tebe! Nadam se da si se oporavila i da ces jako brzo opet vidjeti svoj plus❤🙏 lijepo je opet citati tvoje poruke...
    Lullaby ajme predivno predivno ❤ cuvaj svoju bebicu i neka sve bude u redu...
    Lisa umirem na ovu sliku 😂 nase babe doma vec odustale jer smo 3 godine u braku a bebe jos nema 🙈

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

SAYURI
    15. Prosinac 2020. 22:33

watson009

Sayuri drago mi je da je to iza tebe! Nadam se da si se oporavila i da ces jako brzo opet vidjeti svoj plus❤🙏 lijepo je opet citati tvoje poruke…
    Lullaby ajme predivno predivno ❤ cuvaj svoju bebicu i neka sve bude u redu…
    Lisa umirem na ovu sliku 😂 nase babe doma vec odustale jer smo 3 godine u braku a bebe jos nema 🙈

Hvala Watson...😘
    I meni je drago sto sam opet sa vama, nekako je sve lakse u pozitivnom drustvu 🥰

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Lisa27 👶🧸🎀
    15. Prosinac 2020. 22:45

Lara19

Lisa27

Lara19

Cure ja sam se pogubila u ovulaciji i trakicama☹️ uglavnom u ned popodne sam piskila crtica bila tamna ali ne skroz kao kontrolna, pa ste mi rekle da jos jednu napravim kasnije, kasnije piskila, ta je bila svjetlija od ove popodne, ali opet ja piskila u pon ujutro i ta se skoro uopce nije vidjela pa mi nije sad jasno vise da li je bio pik ili ne, kada… Iz bazalne temp iskusne cure da li ista mozete zakljuciti ili ne.

Mislim da ti je bio pik to nedjelju popodne.. tako meni bude to ti raste iz sata u sat hahah bar tako meni tako da između te dve trakice u nedjelju ti je sigurno bio 😚 jeste pokrili ?

Ma moj ti je muz na terenu, cisto sam htjela vidjeti kako te trakice funkcioniraju i da se ufuram u to. Samo ostati trudna uz taj njegov posao ce biti lutrija, uopce dok docekam da je doma, a onda i pik uhvatiti

Joj da sad ssm se sjetila da si rekla već, ma sigurno će se već poklopiti pravi trenutak 🙂 ili ideš i ti s njim na teren i riješila si sve 🤣

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Prosinac 2020. 23:06

Zdravo drage TRUDILICE,
    ja sam nova ii takodjer sam trudilica ( pokusavamo skoro 8 mjeseci, ali nista 🤢). Zadnja menga bila 23.11., ovulacija bila 06.12. ( utvrdjena oovulacijskim testom, 🙃 ko kuca 😂)i imali smo odnose 2 dana poslije pozitivnog Ovulacijskog testa. Sljsdeca menga treba da dodje 21.12. tj. Za 6 dana.... 7. dan poslije ovulacije imam jako otecene grudii i bolne bradavice na dodir...nesanica uzasna aaa inace uvijek mogu da spavam 😴😴 osjetim ponekad probadanje kao da svaki tren treba da dobijem...stalno idem piskiti skoro svaki sat vremena..jako punoo jedem...

Da li postoji sansa za trudnocu ili sam si samo umislila od prevelike zelje...
    Pomozitee 😔❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Prosinac 2020. 23:10

Zaboravila sam napisati da test na trudnocu nisam radila jer smatram da je jos rano...ne znam ni sama vise...zbunjena sam...

🤔🤔🤔

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Samoja6
    15. Prosinac 2020. 23:17

sanjalica5

Zaboravila sam napisati da test na trudnocu nisam radila jer smatram da je jos rano…ne znam ni sama vise…zbunjena sam…

🤔🤔🤔

Pozdrav sanjalice!
    Možda bolje da se strpiš i napraviš test kad bude vrijeme za to... Ali ako baš ne možeš izdržati, probaj... 
    Sve je moguće, ja sam sebe isto znala full uvjeriti to je to sigurno, imala žgaravicu, mučninu, povraćalo mi se od paste za zube, a na kraju kad je bio ➕ nisam imala apsolutno nikakve simptome, oooosim piškenja non stop! E to mi je bio signal... I tek onda sam počela primjećivati neke simptome... 
    Želim ti od 💞 da ugledaš svoj plusić! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Prosinac 2020. 23:21

Samoja6

sanjalica5

Zaboravila sam napisati da test na trudnocu nisam radila jer smatram da je jos rano…ne znam ni sama vise…zbunjena sam…

🤔🤔🤔

Pozdrav sanjalice!
    Možda bolje da se strpiš i napraviš test kad bude vrijeme za to… Ali ako baš ne možeš izdržati, probaj…
    Sve je moguće, ja sam sebe isto znala full uvjeriti to je to sigurno, imala žgaravicu, mučninu, povraćalo mi se od paste za zube, a na kraju kad je bio ➕ nisam imala apsolutno nikakve simptome, oooosim piškenja non stop! E to mi je bio signal… I tek onda sam počela primjećivati neke simptome…

Sacekat cu jos par dana ( ako uspijem 😂).
    Hvala punoo i ja se nadam da cu ovaj put ugledati svoj dugoocekivani + 🙃  alii nekako se bas cudno osjecam i imam osjecaj da sam stvarno 🤰 hehe... ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Samoja6
    15. Prosinac 2020. 23:24

sanjalica5

Samoja6

sanjalica5

🤔🤔🤔

Pozdrav sanjalice!
    Možda bolje da se strpiš i napraviš test kad bude vrijeme za to… Ali ako baš ne možeš izdržati, probaj…
    Sve je moguće, ja sam sebe isto znala full uvjeriti to je to sigurno, imala žgaravicu, mučninu, povraćalo mi se od paste za zube, a na kraju kad je bio ➕ nisam imala apsolutno nikakve simptome, oooosim piškenja non stop! E to mi je bio signal… I tek onda sam počela primjećivati neke simptome…

Hvala punoo i ja se nadam da cu ovaj put ugledati svoj dugoocekivani + 🙃 alii nekako se bas cudno osjecam i imam osjecaj da sam stvarno 🤰 hehe… ❤❤

Sve je moguće! Zaboravila sam ti reći da je moj prvi simptom bio menstrualna bol (samo što sam u tom trenu mislila da ću dobiti svaki tren)... Eto! Držim ti fige da brzo odseliš s ove teme, a dotad, sigurna sam da će ti sve cure ovdje biti podrška i odgovoriti ti što god te mučilo... Da nije bilo njih ja bi slom živaca dobila! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Prosinac 2020. 23:29

Samoja6

sanjalica5

Samoja6

sanjalica5

🤔🤔🤔

Pozdrav sanjalice!

Hvala punoo i ja se nadam da cu ovaj put ugledati svoj dugoocekivani + 🙃 alii nekako se bas cudno osjecam i imam osjecaj da sam stvarno 🤰 hehe… ❤❤

Sve je moguće! Zaboravila sam ti reći da je moj prvi simptom bio menstrualna bol (samo što sam u tom trenu mislila da ću dobiti svaki tren)… Eto! Držim ti fige da brzo odseliš s ove teme, a dotad, sigurna sam da će ti sve cure ovdje biti podrška i odgovoriti ti što god te mučilo… Da nije bilo njih ja bi slom živaca dobila!

I ja imam isti taj simptom, svaki tren osjetim da cu dobiti bas ono kao i uvijek pred mengu, ali ovaj put je to pocelo prerano ( 2 sedmice prije menge 🤔, aaa uvijek imam bolne cice i grceve u stomaku samo 2 do 3 dana prije menge), stvarno sam stalno na wc-u i zavirujem si u gace non stop 🤦🤦...
    Hvalaa punoo na rijecima podrske. ❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.