Hvala žemske 😊
Sad čekamo Božićno čudo 👶🤩😍
Sretno svima ostalima 😉
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Cure evo me samo da se javim 🙂
Nista novo 2DPO prerano za bilo šta haha. I ja sam vec neko vrijeme razmisljala o zom andolu pa kao ako ne bude ništa od ovog ciklusa za iduci cu pitat gini sto misli iako govore da je to toliko mala doza da nemože biti ništa loše 🙂
to si bas i ja mislim 🤔 kad ne trebas dobiti? ja sam 3 dpo danas, bas zatisje neko 😊
27.12. 🥰 mogao bi testuc pasti za Božić haha kad ti planiraš piškiti?
uuu lijepoo 😍 bit ce ti to fantastican Bozic, drzim fige do neba🤞🤞😊😊 ja si mislim u nedjelju 27. mozda, cisto da ne piskim u ponedjeljak jer oboje radimo ujutro.. ako glupaca ne dode naravno
Nadajmo se najboljem 🥰🥰🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ma cure drage, bojim se da je ovo ipak najava vjestice😩
Ma neee prerano je ❤ to bi bas mogla biti implantacija... navijamo da je ❤❤
Joj a meni odjednom dvije jako bliske frendice su trudne i to sve kao slučajno 🤣 pa ja stvarno ne kužim kako haha
Ma cure drage, bojim se da je ovo ipak najava vjestice😩
Ma neee prerano je ❤ to bi bas mogla biti implantacija… navijamo da je ❤❤
Joj a meni odjednom dvije jako bliske frendice su trudne i to sve kao slučajno 🤣 pa ja stvarno ne kužim kako haha
Hvalaa ❤❤ Daj Boze ❤
Bas to haha kako to bude slucajno😂😂😅😅
Dobrodošla i sretno🤗💕🤞
Kad NE očekujes M? Da te sanjarka stavi na listu.
Hvala 🥰
Ne bi vjerovale , al ne očekujem je 31.12🤣 nadam se da će to biti pravi ulazak u novu godinu ako ne dođe 🎉🌸❤️
Prekrasno💝💝💝 drzim🤞🤞 da bude plus.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Lavanya simptomi stvarno zvuče obećavajuće 🤞🤞💕💝
Lisa e taj dio sa slučajnosti ni meni nije jasan🤣
Nama ni namjerno neće, a kamoli slucajno🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure ja sam se pogubila u ovulaciji i trakicama☹️ uglavnom u ned popodne sam piskila crtica bila tamna ali ne skroz kao kontrolna, pa ste mi rekle da jos jednu napravim kasnije, kasnije piskila, ta je bila svjetlija od ove popodne, ali opet ja piskila u pon ujutro i ta se skoro uopce nije vidjela pa mi nije sad jasno vise da li je bio pik ili ne, kada... Iz bazalne temp iskusne cure da li ista mozete zakljuciti ili ne.
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Slučajno raširila noge 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Možda pod slučajno misle kao ne paze se al ako misle kao ovo gore sto sam napisala e onda 🤪🤪
Dada bas to i pazili su hahah i još joj je M dva tjedna kasnila pa isla probat napravit test hahahah ja nevjerujem 🤣
Cure ja sam se pogubila u ovulaciji i trakicama☹️ uglavnom u ned popodne sam piskila crtica bila tamna ali ne skroz kao kontrolna, pa ste mi rekle da jos jednu napravim kasnije, kasnije piskila, ta je bila svjetlija od ove popodne, ali opet ja piskila u pon ujutro i ta se skoro uopce nije vidjela pa mi nije sad jasno vise da li je bio pik ili ne, kada… Iz bazalne temp iskusne cure da li ista mozete zakljuciti ili ne.
Mislim da ti je bio pik to nedjelju popodne.. tako meni bude to ti raste iz sata u sat hahah bar tako meni tako da između te dve trakice u nedjelju ti je sigurno bio 😚 jeste pokrili ?
https://ibb.co/vQ7z156
Ovako moja nona hahahaha 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji