Tommyfame i kako piješ taj andol? Svaki dan u isto vrijeme, do o ili kako?
e danas sam ga tek uzela, tj.svekriva mi ga je kupila hahah no pije se svaki dan u isto vrijeme sve dok ne zatrudnim onda ću dalje kako mi gin veli
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Maso bravo za novog doktora i neka donese vise srece ❤
Samo ti lovi tu Ovulaciju, sto je sa endokrinologom i TSH-om na kraju?
Dobro sam ja,hvala sto brines 👆 tu sam,cekamo Bozicna cuda 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bachata danas više uopce ne krvariš ? je bilo baš puno krvi ili samo malo ? sviježe ili smeđe ? hahah malo me zanima
Danas ne krvarim.... 1.dan je bilo dosta krvi ali čak manje nego šta mi zna bit kad imam prave stvari, 2.dan i 3.dan jako jako malo.... A ja bi rekla svježa.... Mislim nije ni smeđe ni žarko crvena(rekla bi ka inače). 🤷♀️
Ma samo ti pitaj 😉😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Sanjarkaovi tvoji simptomi baš zvuče obećavajuće, ova suhoća u ustima to sam i ja primjetila bas jako i pisanje stalno ali sam to mislila da je zbog toga sta puno pijem a puno pijem jer su mi bila suha usta i stalno sam bila žedna, sve u svemu držim fige na NAJJAČEAnciojoš je rano za simptome nije još ni implantacija bila, nadam se da je to tvoj mjesec
Anabelažao mi je što je vještica došla :( što misliš dalje poduzimat ? ili kako mislis da te čeka drugačiji put ?
Julkaako želiš trudnoću onda ti od sveg srca želim da si trudna, a što se tiče pilula ovisi vjerovatno koje piješ ali ja kad sam bila na pregledu mi je rekla bilo bi ok počekat 1 mjesec cisto da znas kakvi su ti prirodni ciklusi ali da pilule nakon sta je ti 24 sata ne popijes nema vise u tijelu i da nemoze stetit bebi , tako da SRETNOOO
CUREEE sta je to sa tim andolom i ja bi to probala hahah
Watsondraga kako si mi ti ?
Bachataajmee pa kud bas na 2 neispravna hahahah to ima da popizdiš :P sretno i javi nam rezultate
uspila sam svee procitat jejjj :D bas ste aktivne cure
što se mene tice ja sam samo sretna jer sam danas radila lh trakicu i dosta je svijetla pa se nadam da cu onda uspit ulovit O bilo me strah da ce cijelo vrijeme bit tamna pa da necu znat ali vidit cemo :) trebala bi bit O za nekih 7 dana :) I OPCE ME NE VESELI TO GLUPO ODBROJAVANJE DO GLUPAČE poludit cu ako nebudem opet radila test rano a poludit cu i cekat do pregleda ako budem trudna a radila sam test rano :P ugl ja sam se premjestila kod nekog drugog ginekologa i naručena sam 15.1. nadam se da ću bit trudna do onda i da će mi to biti prvi trudnički pregled :)
Taj put se odnosio na neki od postupaka ako bude moguce zbog niskog amh..Necemo vise ici prirodno...
Javim se svakako opet..❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Watson sto se tice TSH i endokrinologa lijepo idem ja u moju dragu slamku spasa zvana MEDICO ! idem 21.12. kod endokrinologa i vj i napravit sve nalaze tamo pa kolko kosta nek kosta bar cu bit na miru. ajde onda nadam se tvoj bozicnom i novogodisnjem cudu
Bachata pa nezelim ti davat nikaku laznu nadu ali meni ovo zvuči baš dobro hahahaha kada dolaze ti nalazi bete ? ja sam nestrpljiva :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Curkice mokre, bas mi je tesko sve poloviti 😥
Anabela drzi se, biti ce to za koji mjesec super…ima nade i ne posustaj, ako treba na koji od postupaka-ima nade, ma sve cemo mi biti mamice jer smo borci! Ne odustajemo ❤
Jedva cekam cuti sto ce ti dr sljedece reci…
Sanjarka ne dozvoli da te ulovi ludilo, znas da si rekla da neces rano piskiti…super je ovo ahahhahaha ludakinje smo prave 🙈😂 ja cu piskiti LH za vikend s vama, trebala bi taman biti O.
Obozavam taj sex maraton vikendom 😂
Watsoonice moja,na drzim se je ...♥️I ti ides jos jedan mjesec na prirodnjaka koliko sam upratila...Ajde taman malo da se opustis ...ne nadaj se I ne ocekuj nista da bude bumm❤❤ Trebas li jos neke nalaze za ivf?Sta si do sada uradila,sto je trebalo?
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure vidim da spominjete taj andol 75…ako mi gadura sutra dođe i ja bi s tim pokušala, ali može li mi itko dati upute šta i kako se pije, od početka ciklusa, do O, od O, cijeli ciklus…?
napisala ja... moja neka procjena neka me Lind ispravi..piješ ga svaki dan u isto vrijeme (najbolje pola sata prije ili poslije ručka).
Čitala sam dosta pozitivnih priča oko njega..pogotovo je super kod cura koje su imale pobačaj.
a nije na odmet..kod svi Turci tud i ja haah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
♥️♥️Curkice mokre, bas mi je tesko sve poloviti 😥
Anabela drzi se, biti ce to za koji mjesec super…ima nade i ne posustaj, ako treba na koji od postupaka-ima nade, ma sve cemo mi biti mamice jer smo borci! Ne odustajemo ❤
Jedva cekam cuti sto ce ti dr sljedece reci…
Sanjarka ne dozvoli da te ulovi ludilo, znas da si rekla da neces rano piskiti…super je ovo ahahhahaha ludakinje smo prave 🙈😂 ja cu piskiti LH za vikend s vama, trebala bi taman biti O.
Obozavam taj sex maraton vikendom 😂
Watsoonice moja,na drzim se je …♥️♥️I ti ides jos jedan mjesec na prirodnjaka koliko sam upratila…Ajde taman malo da se opustis …ne nadaj se I ne ocekuj nista da bude bumm❤❤ Trebas li jos neke nalaze za ivf?Sta si do sada uradila,sto je trebalo?
anabela sretno ♥️
♥️♥️
Hvala ❤❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Marty sad cemo skupa u odbrojavanje 😉🤞🍀
Bellica gdje si danas?
Anabela želim ti svu sreću svijeta ❤
Lisa, Mokosh kako je?
Mašo drago mi je da si odlucila promijeniti ginekologa i otici u medico 😊
Cure ne želim kvarit atmosferu, ali mislim da biste se trebale posavjetovati sa svojim ginekologom ili doktorom za to uzimanje baby aspirina…
Hvala ❤❤I tebi polako tempica skace,mogla bi I ti lagano u odbrojavanje ovaj ciklus...🤞🤞
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Masa bravo curo, ma nema druge nazalost! Drzim palceve za malu dozu eutiroxa i da odmah dobijete zeleno svjetlo za dalje 👆🎄❤
Anabela sve smo napravili sto je trebalo, i muz i ja...dakle JA: papa test, spolni hormoni,brisevi cerviksa, vadila markere hepatitisa i jos na neku spolnu bolestinu nezz sad tocno koju, prohodnost jajovoda...Muz: spermiogram+ markeri na hepatitis
Moras donjeti vjencani list i potpisati pristanak na postupak.
Pitaj ako te jos nesto zanima...
I da, ovo je zadnji ciklus prirodnjaka i to sa prohodnim jajovodom 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji