Cure umirem vam na ovo s Andolom, pijem Novalac i ciklu i to mi je maksimum za sada 🙈 svaka vam cast 😂
Bachata oke,onda je ovo poukama i drugim curama da ne kupuju CB, to je onaj s plusicem plavim jel da ?
Betu si privatno vadila ili?
Definitivno CB ne uzimat..... 😒... Tako je onaj s plavim plusićima i minusima
Da da privatno sam išla vadit betu
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Cure umirem vam na ovo s Andolom, pijem Novalac i ciklu i to mi je maksimum za sada 🙈 svaka vam cast 😂
Bachata oke,onda je ovo poukama i drugim curama da ne kupuju CB, to je onaj s plusicem plavim jel da ?
Definitivno CB ne uzimat….. 😒… Tako je onaj s plavim plusićima i minusima
Bachata sry al negdje sam mozda propustila...tebi kasni ili?
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sanjarka ovi tvoji simptomi baš zvuče obećavajuće, ova suhoća u ustima to sam i ja primjetila bas jako i pisanje stalno ali sam to mislila da je zbog toga sta puno pijem a puno pijem jer su mi bila suha usta i stalno sam bila žedna, sve u svemu držim fige na NAJJAČE
Ancio još je rano za simptome nije još ni implantacija bila, nadam se da je to tvoj mjesec
Anabela žao mi je što je vještica došla :( što misliš dalje poduzimat ? ili kako mislis da te čeka drugačiji put ?
Julka ako želiš trudnoću onda ti od sveg srca želim da si trudna, a što se tiče pilula ovisi vjerovatno koje piješ ali ja kad sam bila na pregledu mi je rekla bilo bi ok počekat 1 mjesec cisto da znas kakvi su ti prirodni ciklusi ali da pilule nakon sta je ti 24 sata ne popijes nema vise u tijelu i da nemoze stetit bebi , tako da SRETNOOO
CUREEE sta je to sa tim andolom i ja bi to probala hahah
Watson draga kako si mi ti ?
Bachata ajmee pa kud bas na 2 neispravna hahahah to ima da popizdiš :P sretno i javi nam rezultate
uspila sam svee procitat jejjj :D bas ste aktivne cure
što se mene tice ja sam samo sretna jer sam danas radila lh trakicu i dosta je svijetla pa se nadam da cu onda uspit ulovit O bilo me strah da ce cijelo vrijeme bit tamna pa da necu znat ali vidit cemo :) trebala bi bit O za nekih 7 dana :) I OPCE ME NE VESELI TO GLUPO ODBROJAVANJE DO GLUPAČE poludit cu ako nebudem opet radila test rano a poludit cu i cekat do pregleda ako budem trudna a radila sam test rano :P ugl ja sam se premjestila kod nekog drugog ginekologa i naručena sam 15.1. nadam se da ću bit trudna do onda i da će mi to biti prvi trudnički pregled :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maša super plan 😍 sretno 🤞🏻
Ma da. To mi je bilo i prosli put
Ali zaista se ne nadam nicem posebno jer me drma klasici pms
No ne sekiram
Do sad je t isla lako kod nas, pa ako spontani nije nesto ekstra izneredio, uvjerena sam da budem u jesenskim bebama 🙂
A s piskenjem imamo isti problem
Strah me plusa vise nego minusa haha 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tommyfame i kako piješ taj andol? Svaki dan u isto vrijeme, do o ili kako?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bachata sry al negdje sam mozda propustila…tebi kasni ili?
Meni je trebalo doć 14.12 al uz sve simptome sam prokrvarila 12.12 i trajalo mi 3 dana a inače mi traje 7 dana i dalje imam simptome. Čitala sam da je moguće implatacijsko krvarenje il sam sve umiskila više ništa mi nije jasno. A bitno mi je da znam jer mi je rečeno da u idućoj trudnoći ću morat primat terapiju jer imam 3 mutirajuća gena(imala spontani pa saznala). Zato sam luda još više..... Sad ćemo vidit uskoro šta je
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Maša super plan 😍 sretno 🤞🏻
Ma da. To mi je bilo i prosli put
Ali zaista se ne nadam nicem posebno jer me drma klasici pms
No ne sekiram
Do sad je t isla lako kod nas, pa ako spontani nije nesto ekstra izneredio, uvjerena sam da budem u jesenskim bebama 🙂
A s piskenjem imamo isti problem
Strah me plusa vise nego minusa haha 😂😂😂
E znaš da i ja iako nisam hvala bogu iskusila neki težak spontani ali onako sama pomisao da cu ponovno ugledat plus odjednom mi dođe skroz muka od nervoze hahah ali dobro valjda je to normalno :) svejedno se normano radujem plusu ali onako mislim da ce ovaj put bit malo drugačiji osjećaj kad ga budem ugledala definitivno puno više zabrinutosti nego nekog veselja :) a ja sam isto uvjerena da ću s tobom u jesenske bebice
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Bachata sry al negdje sam mozda propustila…tebi kasni ili?
Meni je trebalo doć 14.12 al uz sve simptome sam prokrvarila 12.12 i trajalo mi 3 dana a inače mi traje 7 dana i dalje imam simptome. Čitala sam da je moguće implatacijsko krvarenje il sam sve umiskila više ništa mi nije jasno. A bitno mi je da znam jer mi je rečeno da u idućoj trudnoći ću morat primat terapiju jer imam 3 mutirajuća gena(imala spontani pa saznala). Zato sam luda još više….. Sad ćemo vidit uskoro šta je
Hoce li ta beta? 😅
Bachata danas više uopce ne krvariš ? je bilo baš puno krvi ili samo malo ? sviježe ili smeđe ? hahah malo me zanima
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Maša normalno je tako se osjecat. Tko prođe kroz gubitak trudnoce nazalost mislim da se moze pozdraviti sa bezbrisnoscu
No treba misliti pozitivno i smatrati to necim slucajnim sto se vise ponovit nece 🙂🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji