Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    15. Prosinac 2020. 15:40

Bachata

Evo da javim da je beta 1. 2…. Iako sestra koja je u zdravstvu kaže da je prerano za betu radit…. Nezz šta vi kažete kad se vadi beta da se vidi jel T u pitanju?
    Svakako za Božić idmemo u akciju pa šta bude i kad bude 🙏🥺😊

Zao mi je...koliko si platila betu...ja koliko znam to bi se trebalo vidjeti...ali mozda grijesim

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Bachata
    15. Prosinac 2020. 15:42

Bella🌟

Bachata žao mi je, sretno u slijedećem ciklusu.💕

Hvala bella 😁. Ma nisam puno ni očekivala da bude iz 1.puta ka zadnji put. Nadam se da će idući put u Božićno vrijeme bit pogodak u srijedu 😍😁😊 Želim i svim ostalim da uspiju u ovo vrijeme i da se vidimo u jesenskim bebama 🤩👶

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Bachata
    15. Prosinac 2020. 15:43

curka93

Bachata

Evo da javim da je beta 1. 2…. Iako sestra koja je u zdravstvu kaže da je prerano za betu radit…. Nezz šta vi kažete kad se vadi beta da se vidi jel T u pitanju?
    Svakako za Božić idmemo u akciju pa šta bude i kad bude 🙏🥺😊

Zao mi je…koliko si platila betu…ja koliko znam to bi se trebalo vidjeti…ali mozda grijesim

I ja mislim da da je to mjerodavnog.... 
    132kn je beta u analize

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

curka93
    15. Prosinac 2020. 15:49

A cure moje mokre ja se nikak rijesiti bijelog iscjetka😑valjda nije neka upala jos😑

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

▪Marty
    15. Prosinac 2020. 15:57

Lisa27

Cure evo me samo da se javim 🙂
    Nista novo 2DPO prerano za bilo šta haha. I ja sam vec neko vrijeme razmisljala o zom andolu pa kao ako ne bude ništa od ovog ciklusa za iduci cu pitat gini sto misli iako govore da je to toliko mala doza da nemože biti ništa loše 🙂

to si bas i ja mislim 🤔 kad ne trebas dobiti? ja sam 3 dpo danas, bas zatisje neko 😊

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lisa27 👶🧸🎀
    15. Prosinac 2020. 16:04

▪Marty

Lisa27

Cure evo me samo da se javim 🙂
    Nista novo 2DPO prerano za bilo šta haha. I ja sam vec neko vrijeme razmisljala o zom andolu pa kao ako ne bude ništa od ovog ciklusa za iduci cu pitat gini sto misli iako govore da je to toliko mala doza da nemože biti ništa loše 🙂

to si bas i ja mislim 🤔 kad ne trebas dobiti? ja sam 3 dpo danas, bas zatisje neko 😊

27.12. 🥰 mogao bi testuc pasti za Božić haha kad ti planiraš piškiti?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

anabelaaaa
    15. Prosinac 2020. 16:27

Bella🌟

Uh naporan dan na poslu, nikako da vas uhvatim.
    Stormy evo me😘
    Mašo neka ti nama budeš trudna do tog pregleda u prvom mjesecu,želim ti to svim srcem🤞💕💕
    Anabelice žao mi je za M, bas je 🤨😖😖😖 svu sreću dalje ti zelim💝
    Gdje je ta beta koju čekamo?😁🤞🤞
    Watson neka ti zadnji ciklus prirodnjaka kako kažeš ,bude uspjesan🤞🤞💕 ako neće biti vjerujem da sve prvi postupak biti sigurno.
    Kod mene ništa novo. Nema što ni biti 3.dpo😂😅
    Ajmo nekakve plusiće nabaciti, dosta je ove tišine na forumu😁🤞🤞💝

Hvala ti❤❤Naviknemo se vise na dolazak glupace,na pocetku su bili šokovi ,polako jacamo duh ali ne odustajemo od cilja do zadnje kapi nade 🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lindsay
    15. Prosinac 2020. 17:06

watson009

Cure bas sam to pitala jednu tetu sto radi u ljekarni, i da,Andol razrjeduje krv …to je mala doza,ali ipak, najte se puno zezati.
    Lindsay daj savjet 🙌

Zato se uzima 75mg sto je najmanja postojeca doza i ne ostavlja posljedice na zenu i plod. Zato je baby andol ❤

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Prosinac 2020. 17:09

Cure vidim da pišete u vezi andola, moja preporuka vam je da ne uzimate na svoju ruku ako ne znate koliki su vam trombociti, a to se posebno vadi. Ja sam prije 10 god. prebolila trombozu sinusa, pila sam tablete Martefarin za razrjeđivanje krvi 4 god. i dvaki mjesec išla na kontrolu koagulacije. Kad sam se skidala sa terapije pila sam 6 mj. Andol 100 jer on služi za razrijeđivanje krvi i također sam morala ići svaki mjesec na kontrolu jer se krv može vrlo lako razrijediti. A to nije za igranje, vjerujte mi iz iskustva. Ne želim vas plašiti ali bez doktora ne uzimajte ništa na svoju ruku. Ja sam sad čim sam rekla dok. da sam trudna dobila aspirin 75 dok nisam dobila odobrenje od komisije za uzimanje heparina. I sad idem svako 15 dana vaditi trombocite da mogu dobijati terapiju. Oprostite na dugom postu

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Lindsay
    15. Prosinac 2020. 17:12

Tommyfame

Lucky🍀

Cure vidim da spominjete taj andol 75…ako mi gadura sutra dođe i ja bi s tim pokušala, ali može li mi itko dati upute šta i kako se pije, od početka ciklusa, do O, od O, cijeli ciklus…?

napisala ja… moja neka procjena neka me Lind ispravi..piješ ga svaki dan u isto vrijeme (najbolje pola sata prije ili poslije ručka).

Čitala sam dosta pozitivnih priča oko njega..pogotovo je super kod cura koje su imale pobačaj.

a nije na odmet..kod svi Turci tud i ja haah

Tako je pametnice moja
    Svaki dan oko rucka..poboljsava cirkulaciju samim time i implantaciju. Maternica voli toplo a andolom se griju i noge i ruke odnosno boljom cirkulacijom :)
    Pije se do začeća kroz cijeli ciklus a za dalje u dogovoru s ginekologom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.