Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    15. Prosinac 2020. 21:41

Pozdrav dame moje...

Sjecate se mene? Evo mene opet medju vas, obavili smo taj vakum 09.10 prekid trudnoce ( srce stalo za sve koje ne znaju), dosla M poslije 40dana tacno, bila na pregledu jucer , na UZV sve u najboljem redu, cekamo jos samo nalaze briseva i ako bude ok, imamo zeleno svjetlo da opet radimo na trudnoci iza menzesa koji dolazi za 4 dana, znaci piskim Lh trakice sa vama oko Nove godine🥰

Kako je Sanjarka, ancioo ,watson, bella, i ostale curke? Plusici ijedna?? Ako ne, zelim vam jedan veliki sto prije 😘😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    15. Prosinac 2020. 21:43

E i jedno pitanjce..
    Vidim da je ovaj baby watcher trenutno na strasnom popustu, a voljela bih ga kupiti🙂  Posto sam iz Bih a dostavljaju iz ljekarne samo u Hr, da li je neka od vas raspolozena da posaljem njoj a ona meni za Sarajevo. Sve cu ja platiti unaprijed 😍

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Lullaby
    15. Prosinac 2020. 21:45

Cure evo mene s prvog pregleda, sve ok, bebica se vidi i čuli smo srce ❤️ Dobila sam duphaston i aspirin 100 protect. Nadam se vašim plusićima skoro. Žao mi je ako nećemo u istoj grupi čekati naše mrvice. Baš ste divna ekipa i falite 😘

Lara19
    15. Prosinac 2020. 21:49

Lisa27

Lara19

Cure ja sam se pogubila u ovulaciji i trakicama☹️ uglavnom u ned popodne sam piskila crtica bila tamna ali ne skroz kao kontrolna, pa ste mi rekle da jos jednu napravim kasnije, kasnije piskila, ta je bila svjetlija od ove popodne, ali opet ja piskila u pon ujutro i ta se skoro uopce nije vidjela pa mi nije sad jasno vise da li je bio pik ili ne, kada… Iz bazalne temp iskusne cure da li ista mozete zakljuciti ili ne.

Mislim da ti je bio pik to nedjelju popodne.. tako meni bude to ti raste iz sata u sat hahah bar tako meni tako da između te dve trakice u nedjelju ti je sigurno bio 😚 jeste pokrili ?

Ma moj ti je muz na terenu, cisto sam htjela vidjeti kako te trakice funkcioniraju i da se ufuram u to. Samo ostati trudna uz taj njegov posao ce biti lutrija, uopce dok docekam da je doma, a onda i pik uhvatiti

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Bella🌟
    15. Prosinac 2020. 21:50

Lisa27

https://ibb.co/vQ7z156
    Ovako moja nona hahahaha 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    15. Prosinac 2020. 21:53

SAYURI

Pozdrav dame moje…

Sjecate se mene? Evo mene opet medju vas, obavili smo taj vakum 09.10 prekid trudnoce ( srce stalo za sve koje ne znaju), dosla M poslije 40dana tacno, bila na pregledu jucer , na UZV sve u najboljem redu, cekamo jos samo nalaze briseva i ako bude ok, imamo zeleno svjetlo da opet radimo na trudnoci iza menzesa koji dolazi za 4 dana, znaci piskim Lh trakice sa vama oko Nove godine🥰

Kako je Sanjarka, ancioo ,watson, bella, i ostale curke? Plusici ijedna?? Ako ne, zelim vam jedan veliki sto prije 😘😘

Draga Sayuri tako mi je drago da se uskoro pridružujes odbrojavanju i da možete krenuti ponovo, od srca ti zelim plus čim prije i da slijedeći put bude apsolutno sve skolski i u redu💕💖💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

15. Prosinac 2020. 21:55

Lisa27

https://ibb.co/vQ7z156
    Ovako moja nona hahahaha 🤣

😂😂😂

SAYURI
    15. Prosinac 2020. 22:10

anci000 🌸💞

Lullaby samo naprijed 👏🏻👏🏻
    Lisa hahha da da, sve su babe iste 😅😅
    Sayuri ženo pitala sam bila za tebe 🥰🥰 ideš s nama u odbrojavanje i novo druskanje ❤️ Ja bi ti rado naručila al meni je problem sto nisam u Hrv 🥺🥺

Ehejj tu ste obje...

Sta se radi, ima li sta novoga kod vas? 
    Ja se nadam ovulaciji oko 03.01, i  narucila sam 200 komada onih dobrih One Step Lh trakica sa Amazona za 22$ 😂😂😂 Stiglo pa jedva cekam piskenje 🤗

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tommyfame
    15. Prosinac 2020. 22:11

anci000 🌸💞

Lullaby samo naprijed 👏🏻👏🏻
    Lisa hahha da da, sve su babe iste 😅😅
    Sayuri ženo pitala sam bila za tebe 🥰🥰 ideš s nama u odbrojavanje i novo druskanje ❤️ Ja bi ti rado naručila al meni je problem sto nisam u Hrv 🥺🥺

Ma od kud si ti djevojkoo 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

SAYURI
    15. Prosinac 2020. 22:11

Hvala draga Bella😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.