Ciao…. Evo ja nezz šta reć… Jutros sam u 5ipo radila clearblue test i u malom prozorčiću nema ni - ni + šta bi značilo da test nije ispravan il sam ja nešto zeznila🙄. Pa sam uzela novi i sad prije pola sata ga napravila (nisam tila od 5ipo do 10h pipi da koncentracija bude što jača) iiii….. Opet isto nema u malom prozorčiću ni + ni - 🙄🙄🙄🤦♀️. Naravno da mi je to dodatno diglo tlak pa sam otišla u Analize izvadit betu 😬🙏😇. Bitno je naglasiti da od sinoć nema ni kap krvi što bi značilo da sam krvarila 3 dana( 1 dan dosta a ostala 2 jako jako malo) a kad imam menstruaciju traje mi 7 dana. Vidit ćemo za dva tri sata. 😊
E citala sam da dosta CB zna tak biti..rekla bi da ih krivo skladiste pa dobis pizdariju..
Javi za betu..drzim fige 🤞🤞
A i meni se čini da ja ka prstom u 💩 oba puta🤦♀️😂. Al šta bude.... Javim dns čim dobije rezultat bete 🙈😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Bachata jel pazis da uronis trakicu do oznake max i da to traje 10 sekundi?
Svaka cast za betu, ovo mi je vrh 👆 neka bude poziti vna! Cekamo rezultate s tobom,sretno.
Watson sve sam napravila po propisima al eto očito sam morala do kraja ić po betu pa šta bude 😁.
Naravno da javim obavezno..... Držite 🤞🙏😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Dobro jutro cure drage. Hladno jutros ❄️
Poppyy pa dobri su ti simptomi, fige na najjace 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Tommy cekamo tvoju danasnju trakicu 😁
Curice kako si ti danas? 🤗
Bachata si piskila? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mara bravo za malo ❤️😍
LazyO mozes piskit 20. Sto ne? Samo pripremi osjetljivi test 😁
Mia a koliko ti inace padne kad stize m?
Ma piši za nedjelju, ak budem hrabra piškit ću 😁
A to s Andolom cure, koje su fore? Zašto se preporuča?
da osim ove šake tableta krenem i s tim haha
A kao dobar je za cirkulaciju..bolji je flow krvi tijelu pa i spermici nemaju prepreke. Tak sam si ja nekako protumacila haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Monstera, pitala si za digitalnii bazalni termometar, ja sam naručila s ove stranice, dođe jako brzo i dobar mi je, samo sam ga negdje pogubila prilikom selidbe i sad sam u procesu traženja haha
https://www.futunatura.hr/bazalni-termometar?fbclid=IwAR3WhnjwAEAuRU1re55az-QnwG_Rf_txcgL4qwjiRsAdCWMOD9nOFU-nJe8
Sad su baš i na akciji :)
Bachata sretno i javi sve
Cure veselim se toj nedjelji i piš piš maratonu, navijam za sve vas i za plusiće
Lucija 16.12.2021.💗
Dobro jutro cure drage. Hladno jutros ❄️
Poppyy pa dobri su ti simptomi, fige na najjace 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Tommy cekamo tvoju danasnju trakicu 😁
Curice kako si ti danas? 🤗
Bachata si piskila? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mara bravo za malo ❤️😍
LazyO mozes piskit 20. Sto ne? Samo pripremi osjetljivi test 😁
Mia a koliko ti inace padne kad stize m?
Ma piši za nedjelju, ak budem hrabra piškit ću 😁
A kao dobar je za cirkulaciju..bolji je flow krvi tijelu pa i spermici nemaju prepreke. Tak sam si ja nekako protumacila haha
a šta to se svaki dan može uzimati ili?
Lucija 16.12.2021.💗
Cure umirem vam na ovo s Andolom, pijem Novalac i ciklu i to mi je maksimum za sada 🙈 svaka vam cast 😂
Bachata oke,onda je ovo poukama i drugim curama da ne kupuju CB, to je onaj s plusicem plavim jel da ?
Betu si privatno vadila ili?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bachata cekamo betu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moj gin.kaže da se preporuča radi spriječavanja pojave hematoma u maternici, jednom kad se plod ugnijezdi. Ali uz andol, dao mi je i progesteron vaginalete, tako da ću uzimati tu kombinaciju. Šta ti uzimaš još od tableta?
Monstera, Solgarove prenatal vitamine + folacin (jer je ginekolog rekao da 800µg dnevno folne uzimam dok ne potvrdim trudnoću- a u vitaminima je polovica samo). Magnezij po potrebi prije spavanja i probiotik 1 kapsula dnevno.
Možda bih i ja mogla s Andolima. Inače imamo trombofilije u obitelji, i imala sam spontani, ali doc je rekla da se ne rade pretrage nakon 1.spontanog..eh.
Možda bi aspirin mogao biti od pomoći, ali nitko mi ga nije spomenuo, ni privatni ni socijalna ginićka. Baš ću poslati mail.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Bachata cekamo betu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Da! Javi čim bude, baš je stresno čekati haha
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Freya_444 hvala ti puno, vidim da imaju dosta toga zanimljivog na toj stranici, baš bi mogla neki shopping sad kad je popust 🙂
LazyO ja sam do jučer pila Elevit ali onda mi je gin.savjetovao da je dovoljna folna kiselina, tako da sad ću nju uzimati dok ne zatrudnim 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji