PozdravMoze li mi neko dati odg ako mi je O bila 20.10 a imali smo odnos 18/19.10 dali postoji sansa da je upalilo ili ne? Hvala 💋
Naravno da postoji sansa
Spermici bez problema zive 3 dana 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
PozdravMoze li mi neko dati odg ako mi je O bila 20.10 a imali smo odnos 18/19.10 dali postoji sansa da je upalilo ili ne? Hvala 💋
Naravno da postoji sansa
Spermici bez problema zive 3 dana 👍
Ok Hvala na odg 😘💕
👩23
👨24
Hvala ženama koje su odgovorile na moje pitanje vezano za rentgen zuba.
Lijep dan svima!
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pretprosli mjesec sam imala jake grceve i isjedak poput bjelanjka. Ali nisam ostala T jer muz nije bio tu. Prosli nisam nista osjetila ali sam isla na uzv i vidjeno je zuto tijelo.
Inace šeta, oko 16.-20. dc bude ali ne uvijek jer se borim sa inzulinskom rezistencijom tj na terapiji sam metforminom. To su blagi simptomi i dr mi je dao lijek sest mjeseci da bi bila veca vjerovatnoca spontanog zaceca. Menstr sam dovela u red pa jos ovulacije da upratim. Blago onome ko ostane u drugom stanju a da i ne zna za ove sve preglede 😩🙏
Ne kužim se u tu stimulaciju ovulacije, ali znam neke cure koje su dobivale za stimulaciju tijekom potpomognute oplodnje. Moja frendica je morala paziti da ne dođe do hiperstimulacije, ali to ginić
Ne idem u postupak nikakav, ili to nazivaju potpomognutom stv ne znam 🤣. A da li je ona uspjela tim lijekovima ostvariti T? Čitala sam po forumima naime daju Klomifen ili Letrozol i prate
Joj zene, ovo iscekivanje ubija. Morala sam popiti Lupocet za glavu jer me glavobolja prati otkako sam otvorila oci. Sad kad je prosla glavobolja, a takoder i grcevi, pocela je bol u donjem dijelu leđa koja se siri prema bokovima.
Tko sve sutra piski?
bas 😑 ja cu.. iako je 3 dana do menge..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jos nesto danas mi je 10 dan od O i radila sam test negativan je nema niti malo druge crtice bas se vidi da je negativan dali je to jos rano za test ili je stvarno negativan? 😞
👩23
👨24
Joj zene, ovo iscekivanje ubija. Morala sam popiti Lupocet za glavu jer me glavobolja prati otkako sam otvorila oci. Sad kad je prosla glavobolja, a takoder i grcevi, pocela je bol u donjem dijelu leđa koja se siri prema bokovima.
Tko sve sutra piski?
Joj ja bih ali me strah.. sutra mi je 31 dc. Dobijem na 30. dan, ali ne znam. Nekako me bole leđa i tu i tamo me probode u jajnicima, pa si mislim doći će vještica.
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Jos nesto danas mi je 10 dan od O i radila sam test negativan je nema niti malo druge crtice bas se vidi da je negativan dali je to jos rano za test ili je stvarno negativan? 😞
Emmi, sve je to individualno. Nekome se implantira šesti dan, a nekome dvanaesti. Tako da sve ovisi o tome. Bete nema I organizmu dok nema implantacije. Možda za 4 dana da ponovis test..
Okej Hvala na odg Izvini te ako sam dosadna, ali bas ne znam puno u vezi toga kako to sve ide i proces toga hvala Jos jednom 💕❤️
👩23
👨24
BTW Sanjarko. Ja sam ti rodom najbliže. Ne smijem napisati odakle jer je manje mjesto. Lako bi me netko prepoznao. Ali ti si moja od doli 😍😂
E jbg sad 😅 i ja sam u manjem mjestu ne u Splitu
Jesi zapadno, istocno od St? Ili Zagora 😁
Istočno. Nije Zagora. Ma još malo južnije, nismo sigurno iz istog mista.
I ja sam istocno.
Eto sad si me zagolicala 🤣
Al prezivit cu 😁
Sanjarko, što se tiče bazalne temperature, tu su razlike ovisno o mjerenju. Evo meni dnevna oralna i vaginalna danas razlike 0.7
Koliki je raspon, koja je ustvari mjerodavna za tih 37 stupnjeva u trudnoći, jel to oralna? Jednom sam našla neki članak ali više ne mogu naći kolika je razlika u stupnjevima.
Za Vaginalnu ne znam no oralna je 0.3 veca od one ispod pazuha.
Ocito u vagini sve gori 🤣🤣🤣
Mislim da je mjerodavno da uvik mjeris na istom mjestu, i naravno bazalna je ipak ta koja je jedina relevantna
Sortiraj odgovore
Najstariji