Pretprosli mjesec sam imala jake grceve i isjedak poput bjelanjka. Ali nisam ostala T jer muz nije bio tu. Prosli nisam nista osjetila ali sam isla na uzv i vidjeno je zuto tijelo.
Inace šeta, oko 16.-20. dc bude ali ne uvijek jer se borim sa inzulinskom rezistencijom tj na terapiji sam metforminom. To su blagi simptomi i dr mi je dao lijek sest mjeseci da bi bila veca vjerovatnoca spontanog zaceca. Menstr sam dovela u red pa jos ovulacije da upratim. Blago onome ko ostane u drugom stanju a da i ne zna za ove sve preglede 😩🙏
Ne kužim se u tu stimulaciju ovulacije, ali znam neke cure koje su dobivale za stimulaciju tijekom potpomognute oplodnje. Moja frendica je morala paziti da ne dođe do hiperstimulacije, ali to ginić objasni.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Inace mi je uvijek tak niska maks 36,5, a sad nadam se samo da nije bolest ili korona.. Daaa cevapi kod zelje najjbolji uvijek uzmem petnajsticu hehe, mi cesto idemo na skijanje na Jahorinu jer nam je financijski najprihvatljivija, a i lijepo mi je gore i Sarajevo naravno. Idem kupiti sad LH trakice kad zavrsim rucak, pa cu probat za vikend njih popiskiti. Hehehe
Ja sam iz Sarajeva😊
Ee znam da nas ima jos iz Sarajeva, neke samo citaju ali eto mozda se jos koja javi. ❤
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
I meni nedostaju putovanja, bas smo grabili koliko smo mogli vikendima, za godisnje odmore. Sad i sto mozemo, nesto se ne usudjujem da rizikujem. Prosle godine u novembru Novi Sad i Beograd, predivno nam bilo. Moramo cekati neka nova bolja vremena..
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Joj zene, ovo iscekivanje ubija. Morala sam popiti Lupocet za glavu jer me glavobolja prati otkako sam otvorila oci. Sad kad je prosla glavobolja, a takoder i grcevi, pocela je bol u donjem dijelu leđa koja se siri prema bokovima.
Tko sve sutra piski?
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Joj zene, ovo iscekivanje ubija. Morala sam popiti Lupocet za glavu jer me glavobolja prati otkako sam otvorila oci. Sad kad je prosla glavobolja, a takoder i grcevi, pocela je bol u donjem dijelu leđa koja se siri prema bokovima.
Tko sve sutra piski?
Jaaaaa, ako vjestica ne dodje do jutra :) I ti piskis?
Upravo su mi javili da je drugarica rodila, tako sam sretna radi nje, al priznajem da sam se i malo rastuzila radi sebe (sramota me to i reci, bas je zlo od mene), ali valjda je ljubomorna normalna u ovim situacijama.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Pozdrav
Moze li mi neko dati odg ako mi je O bila 20.10 a imali smo odnos 18/19.10 dali postoji sansa da je upalilo ili ne? Hvala 💋
👩23
👨24
Tko sve sutra piski?
Jaaaaa, ako vjestica ne dodje do jutra :) I ti piskis?
Upravo su mi javili da je drugarica rodila, tako sam sretna radi nje, al priznajem da sam se i malo rastuzila radi sebe (sramota me to i reci, bas je zlo od mene), ali valjda je ljubomorna normalna u ovim situacijama.
Pa isto sam planirala ako ne dode do ujutro, a mozda pricekam i nedjelju jer mi je prosli put kasnila 2 dana.
Mislim da je potpuno normalno imati takve osjecaje. Nije da toj drugoj osobi zelis nesto lose, jednostavno te to rastuzi...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
BTW Sanjarko. Ja sam ti rodom najbliže. Ne smijem napisati odakle jer je manje mjesto. Lako bi me netko prepoznao. Ali ti si moja od doli 😍😂
E jbg sad 😅 i ja sam u manjem mjestu ne u Splitu
Jesi zapadno, istocno od St? Ili Zagora 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji