Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    30. Listopad 2020. 12:34

alma199

Pretprosli mjesec sam imala jake grceve i isjedak poput bjelanjka. Ali nisam ostala T jer muz nije bio tu. Prosli nisam nista osjetila ali sam isla na uzv i vidjeno je zuto tijelo.

Inace šeta, oko 16.-20. dc bude ali ne uvijek jer se borim sa inzulinskom rezistencijom tj na terapiji sam metforminom. To su blagi simptomi i dr mi je dao lijek sest mjeseci da bi bila veca vjerovatnoca spontanog zaceca. Menstr sam dovela u red pa jos ovulacije da upratim. Blago onome ko ostane u drugom stanju a da i ne zna za ove sve preglede 😩🙏

Ne kužim se u tu stimulaciju ovulacije, ali znam neke cure koje su dobivale za stimulaciju tijekom potpomognute oplodnje. Moja frendica je morala paziti da ne dođe do hiperstimulacije, ali to ginić objasni. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Leah
    30. Listopad 2020. 12:39

Inace mi je uvijek tak niska maks 36,5, a sad nadam se samo da nije bolest ili korona.. Daaa cevapi kod zelje najjbolji uvijek uzmem petnajsticu hehe, mi cesto idemo na skijanje na Jahorinu jer nam je financijski najprihvatljivija, a i lijepo mi je gore i Sarajevo naravno. Idem kupiti sad LH trakice kad zavrsim rucak, pa cu probat za vikend njih popiskiti. Hehehe 

Divna 🎀
    30. Listopad 2020. 13:39

anabelaaaa

Ja sam iz Sarajeva😊

Ee znam  da nas ima jos iz Sarajeva, neke samo citaju ali eto mozda se jos koja javi. ❤

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    30. Listopad 2020. 13:43

Andela111

Jahorinaaaa, Sarajevooooo…. kako ste me setile sada na proslu godinuuuu…… Wietnaaam, Tajland, Kao da je neko drugi ziveo sve to….. kakvo vreme, ovo je uzaas….toliko mi fale putovanja…

I meni nedostaju putovanja, bas smo grabili koliko smo mogli vikendima, za godisnje odmore. Sad i sto mozemo, nesto se ne usudjujem da rizikujem. Prosle godine u novembru Novi Sad i Beograd, predivno nam bilo. Moramo cekati neka nova  bolja vremena..

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    30. Listopad 2020. 13:45

Ali kazu da ce ova korona trajati 2 godine, da je ostati barem psihicki zdrav nakon svega ovoga 😱 

Mokosh
    30. Listopad 2020. 13:47

Joj zene, ovo iscekivanje ubija. Morala sam popiti Lupocet za glavu jer me glavobolja prati otkako sam otvorila oci. Sad kad je prosla glavobolja, a takoder i grcevi, pocela je bol u donjem dijelu leđa koja se siri prema bokovima. 

Tko sve sutra piski?

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

sassy
    30. Listopad 2020. 13:52

Mokosh

Joj zene, ovo iscekivanje ubija. Morala sam popiti Lupocet za glavu jer me glavobolja prati otkako sam otvorila oci. Sad kad je prosla glavobolja, a takoder i grcevi, pocela je bol u donjem dijelu leđa koja se siri prema bokovima.

Tko sve sutra piski?

Jaaaaa, ako vjestica ne dodje do jutra :) I ti piskis?
    Upravo su mi javili da je drugarica rodila, tako sam sretna radi nje, al priznajem da sam se i malo rastuzila radi sebe (sramota me to i reci, bas je zlo od mene), ali valjda je ljubomorna normalna u ovim situacijama.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Emmi
    30. Listopad 2020. 13:54

Pozdrav 
    Moze li mi neko dati odg ako mi je O bila 20.10 a imali smo odnos 18/19.10 dali postoji sansa da je upalilo ili ne? Hvala 💋

👩23
    👨24

Mokosh
    30. Listopad 2020. 13:56

sassy

Mokosh

Tko sve sutra piski?

Jaaaaa, ako vjestica ne dodje do jutra :) I ti piskis?
    Upravo su mi javili da je drugarica rodila, tako sam sretna radi nje, al priznajem da sam se i malo rastuzila radi sebe (sramota me to i reci, bas je zlo od mene), ali valjda je ljubomorna normalna u ovim situacijama.

Pa isto sam planirala ako ne dode do ujutro, a mozda pricekam i nedjelju jer mi je prosli put kasnila 2 dana.
    Mislim da je potpuno normalno imati takve osjecaje. Nije da toj drugoj osobi zelis nesto lose, jednostavno te to rastuzi...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    30. Listopad 2020. 13:59

Traveller

BTW Sanjarko. Ja sam ti rodom najbliže. Ne smijem napisati odakle jer je manje mjesto. Lako bi me netko prepoznao. Ali ti si moja od doli 😍😂

E jbg sad 😅 i ja sam u manjem mjestu ne u Splitu
    Jesi zapadno, istocno od St? Ili Zagora 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.