Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    30. Listopad 2020. 09:42

Ne mogu se odlijepiti od istrazivanja, ali i foruma :)) 
    Vidim na topicu o mjerenju bazalne temperarure da im dobro ide, mozda je to dobar plan za skuziti kad treba gađati da bude pogodak u sridu! :) 

Sanjarka88
    30. Listopad 2020. 09:49

Kiflica

Ne mogu se odlijepiti od istrazivanja, ali i foruma :))
    Vidim na topicu o mjerenju bazalne temperarure da im dobro ide, mozda je to dobar plan za skuziti kad treba gađati da bude pogodak u sridu! :)

Bazalna je super 
    Al po njoj se vidi tek kad prođe o. 
    Zato kombinacija bazalne i LH 👍👍👍👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    30. Listopad 2020. 10:03

Traveller

Jutro, Watson. Kako se ti osjećaš danas? Mogu li te doći posjetiti, dobro bi mi doslo malo izolacije od posla 🤣🤣😘

Ahhahhaaha da znas koliko me to ljudi pitalo 😱
    Mah ako i je covid bilo je samo pitanje vremena, ali ovo je blazi oblik naspram onih na tv-u sto cujemo, biti cu pametnija u ponedjeljak a do tada cistim lagano po kuci sve sto se skupljalo mjesecima 😩 
    Kazem ti ja, pijemo mi uskoro kavu...trbušaste i lude od hormona ahahhaaha 😂😂😂😂🙏♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

▪Marty
    30. Listopad 2020. 10:12

Bella🍁

Marty07

Bokic cure, samo da se ubacim onako izmedu-saljem vam svima ogromni zagrljaj, posebno onima kojima su testici bijeli ❤❤ svaka vam cast kakve ste vi lavice, koliko ste jake! uvijek nakon kise dolazi sunce, samo razmisljajte pozitivno, uzivajte sa svojim partnerima, volite se i doci ce i ti plusici vise😊😊
    ja nesto razmisljam da sutra napravim test, iako je m za 4 dana. kupila sam jucer onaj clearblue test koji kao utvrduje trudnocu do 6 dana prije izostanka a nesto me kopka, boli me trbuh i sise mi nabubrile kao uvijek u pms-u prije nego moram dobiti, a od simptoma t nula. da li je koja radila taj clearblue prije izostanka m? puseee svima 😘😘😘😘

Hej🤗🤗 radila sam ja.. dobar je test i mislim da od 4 dana prije M ima 99% pouzdanosti. Sretno 😘😘

hvala puno na odgovoru ❤ meni je to prvi pokusaj trudnoce pa mi neka nervoza pocela..🙂🙈

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    30. Listopad 2020. 10:19

Kiflica

Treba procitati na uputstvima za te testove, sitnim slovima pise od kojeg dana je kolika pouzdanost… Nije bas 99 posto ako se ranije testiras, bez obzira sto je test za rano otkrivanje T. Znam da sam prosli put kupila neki za rano otkrivanje T, citala i spominjali su se od 60 posto do 99 posto, ovisi o danu, pa sam cekala ipak dan izostanka. Zao mi je za prazne testice… :( bit ce drugi mjesec dobitan!

hvala na odgovoru.😊😊 ja cu ga svakako popisati sutra jer mi je vec prilicni kaos u glavi, imam jos jedan test u slucaju da bude negativan i ako m ne dode drugi tjedan slucajno.. 🙈🙈🙈 ovo iscekivanje me podsjeca na ono iscekivanje pred ispit na faksu, i ona nervoza.. pa cekas rezultate, opet isto

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    30. Listopad 2020. 10:21

Traveller

watson009

Traveller

Jutro, Watson. Kako se ti osjećaš danas? Mogu li te doći posjetiti, dobro bi mi doslo malo izolacije od posla 🤣🤣😘

Mah ako i je covid bilo je samo pitanje vremena, ali ovo je blazi oblik naspram onih na tv-u sto cujemo, biti cu pametnija u ponedjeljak a do tada cistim lagano po kuci sve sto se skupljalo mjesecima 😩
    Kazem ti ja, pijemo mi uskoro kavu…trbušaste i lude od hormona ahahhaaha 😂😂😂😂🙏♥

Ja ne smijem kavu ali može sokic za mene. 🤣🤣
    Može, I onda ćemo s Joy ići tako hormonalne kod tog doktora što joj je rekao da mora čekati godinu dana i bacat ćemo mu wc papir na kuću. Ko ludi Amerikanci. 😍🤣😂

Ne brini I ako je Covid, znam puno ljudi koji su ga imali i stvarno je to prošlo bezbolnijw i od viroze I gripe.

hehehehhe dobre ste 😁😁😁👌👌👌👌 odkud ste curke?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Samoja6
    30. Listopad 2020. 10:26

Amy_94

Jutro svima.. Ja sam sanjala pozitivan test 🙈🙈🙈
    I da sam trudna.. Možda je to neki znak 🤞🤞🤞

I ja sam to isto sanjala!! I san je bio tako realan! 😌

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

joy
    30. Listopad 2020. 10:28

Traveller

watson009

Traveller

Kazem ti ja, pijemo mi uskoro kavu…trbušaste i lude od hormona ahahhaaha 😂😂😂😂🙏♥

Ja ne smijem kavu ali može sokic za mene. 🤣🤣
    Može, I onda ćemo s Joy ići tako hormonalne kod tog doktora što joj je rekao da mora čekati godinu dana i bacat ćemo mu wc papir na kuću. Ko ludi Amerikanci. 😍🤣😂

Ne brini I ako je Covid, znam puno ljudi koji su ga imali i stvarno je to prošlo bezbolnijw i od viroze I gripe.

hahahah ja sam za !!

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Leah

Jutro curke, zao mi je zbog minusa, ali svaka cast na pozitivi. Stvarno vam se divim.
    Evo sad mene i moj imaginarnih simptoma ili ne. Mjerim svako jutro od O temp i obicno se krece od 36,3 do 36,5, danas mi je mjerenje pokazalo 36,9 na 22dc. E sad meni je cudno da su ovi prije dani bili nizi, sad je kao nesto vise, tjesim se da T, ali opet mi je to sve cudno. Sta vi mislite? Moze li to biti simptom T?

Kiflica

Da, i mene zanima od kuda je koja? Ja sam s mora, Rijeka. Ima li jos koja iz Ri? :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.