Pitanjeeee..
Ovako 11. Dan u ciklusu me probadao desni jajnik.. (ako se sjecate) Danas mi je 14 dan i sad mi je uz sluz izaslo malo krvi crvene boje?
Nikad mi se to nije desilo jel sta opasno?
Osobno, meni je često tako. Oko O imam sukrvicu i za mene je to normalno. I mislim da nije zabrinjavajuće ako nije nego jače krvarenje. Tako da poprati i vidi kako će ti biti. Mala sukrvica tijekom O je ok.
Malo samo i mučnina mi je i dalje me boli desni jajnik
To mogu biti obični simptomi oko O. Tako je svaki mjesec kod mene. A to što te jajnika boli vjerojatno će O iz tog jajnika biti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pitanjeeee..
Ovako 11. Dan u ciklusu me probadao desni jajnik.. (ako se sjecate) Danas mi je 14 dan i sad mi je uz sluz izaslo malo krvi crvene boje?
Nikad mi se to nije desilo jel sta opasno?
Amy_94, meni ovulaciju skoro svaki mjesec prati i krv, nekad više a nekad manje, ali svaki ginekolog kod kojeg sam bila je rekao da je to ok, tako da imati malo krvi uz ovulaciju je sasvim u redu 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Uu cure jeste se raspisale, meni danas bas grozan dan. Inace bi bila super uzbudena jer je petak i to sve, ali valjda ovo vrijeme oko 1.11 utjece na moje raspolozenje.
Bas sam sva nikakava sva sam potistena, sjetim se svojih najmilijih pa mi dode tesko. Onda se sjetim da jos uvijek nista od + i onda bi tek padne raspolozenje.
Buhtlice takvi dani dođu i potpuno je ok ponekad biti tako. Sve će to proći i osjećat ćeš se bolje. Vjerujem da ti je teško kad se sve skupi, i nemaš što osim gurati dalje. Drzi se,stisni se uz svog mužića, i pusti dan neka prođe.💛💛
Jos nesto danas mi je 10 dan od O i radila sam test negativan je nema niti malo druge crtice bas se vidi da je negativan dali je to jos rano za test ili je stvarno negativan? 😞
Emmi, sve je to individualno. Nekome se implantira šesti dan, a nekome dvanaesti. Tako da sve ovisi o tome. Bete nema I organizmu dok nema implantacije. Možda za 4 dana da ponovis test..
Ako je test jos negativan, jeli normalno da imam vec 1 tjedan jake simtome?
👩23
👨24
Emmi kakve imas simptome ?
Za koliko trebas dobiti M ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jos nesto danas mi je 10 dan od O i radila sam test negativan je nema niti malo druge crtice bas se vidi da je negativan dali je to jos rano za test ili je stvarno negativan? 😞
Emmi, sve je to individualno. Nekome se implantira šesti dan, a nekome dvanaesti. Tako da sve ovisi o tome. Bete nema I organizmu dok nema implantacije. Možda za 4 dana da ponovis test..
Simptomi trudnoće i pms simptomi mogu biti vrlo slični. Npr ja sam prosli mjesec bila uvjerena da sam trudna sve je pokazivalo u tom smjeru i ništa. Dobila sam M. A simptomi su mi bili i jaki i svakakvi. U prvoj trudnoći, najveći simptom mi je bio što nisam imala uobičajene simptome koje inače imam. Tako da je to sve individualno . 10 dan od O može biti rano. Ponovi za dva dana, kako je rekla Traveller, nakon implantacija raste beta, dok nema implantacija ne može se pokazati ma testu trudnoća, a implantacija se događa između 6-12 dana poslije O. To znači da tek kad se oplođeno jajašce smjesti u maternicu,test bude pokazao +. Tamo da pričekaj još dva dana i onda napravi test.ili najbolje pričekaj ako možeš do dana kad ti M treba doći. A nadam se da neće i da ćeš ugledati plus🤗🤞🤞
Cure, evo mene sa wc-a 🙀
Imam jako puno bijelog iscjedka sa primjesama krvi. Na nekim djelovima je bas roskasto negdje bijelo negdje krvavo 🤔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Emmi kakve imas simptome ?
Za koliko trebas dobiti M ?
Imam simptome tako sto me boli stomak kao pred M Ali me je pocelo boljeti prije 10 dana i to mi je rano za M posto inace pocinje bolit 5dana prije Imam bolne grudi to Imam u prije M, ali sad me bole donji dio grudi i bradavice (ako razumijes na sta mislim) a u M me boli gornji dio, Imam jos bol u ledjima, osjecam se dosta umorno, i imala sam od srijede 2 put bockanje sa lijeve strane stomaka i to je to sto imam, sad ne znam dali je to to ili nije radila sam test posle podne i nije bilo nista samo je bio negativan druga crta nije se niti malo pojavila. Sad ako sam trudna a test ne pokazuje nisam znala dali takvi simptomi mogu biti tako rano
Trebam dobiti 02.11
A O sam imala 20.10
😘💕
👩23
👨24
Cure, svi ovi jaki simptomi koje imamo i nisu nesto jaki, sva ta boluckanja i raspolozenja mogu biti i pms. Pise da je najjaci simptom izostamak M, a mi uglavnom jos nismo dosle do tog datuma kada vec zelimo testirati se. No, moze i biti T, a da pokaze - ako se prerano testiras. Evo ja kupila test za rano otkrivanje T , pise tocnost vise od 99,9 posto. E sad, unutra malim slovima pise: test ce tocno prepoznati oko 57 posto trudnoca 4 dana prije ocekivane M, 87 posto tri dana prije, 96 posto dva dana prije i vise od 99.9 posto na dan ocekivane M.
Simptomi trudnoće i pms simptomi mogu biti vrlo slični. Npr ja sam prosli mjesec bila uvjerena da sam trudna sve je pokazivalo u tom smjeru i ništa. Dobila sam M. A simptomi su mi bili i jaki i svakakvi. U prvoj trudnoći, najveći simptom mi je bio što nisam imala uobičajene simptome koje inače imam. Tako da je to sve individualno . 10 dan od O može biti rano. Ponovi za dva dana, kako je rekla Traveller, nakon implantacija raste beta, dok nema implantacija ne može se pokazati ma testu trudnoća, a implantacija se događa između 6-12 dana poslije O. To znači da tek kad se oplođeno jajašce smjesti u maternicu,test bude pokazao +. Tamo da pričekaj još dva dana i onda napravi test.ili najbolje pričekaj ako možeš do dana kad ti M treba doći. A nadam se da neće i da ćeš ugledati plus🤗🤞🤞
Aha hvala na odgovoru.
I ja se nadam da cemo sve ubrzo ugledati 💕❤️😘
👩23
👨24
Sortiraj odgovore
Najstariji