Emmi, ja mislim da je moguce da si trudna, nego da si prerano obavila test. Pricekaj do dana ocekivane M, pa pokusaj ponovno! :*
Samo da vam javim da sam procurila. 💔 Dzin tonic je trenutno moj najbolji prijatelj! Ne stignem ni tugovat, tu su djeca i kuca koju nisam od radova jos pospremala (sve mi stoji u kutijama, i samo skrecem pogled s njih)...ma ni s muzem nisam uspjela sjest i popricat... Cure ubacila u kadu, muz ih pazi, a ja pijuckam i polako slazem stvari u regal. Ne znam sta da mislim, ne znam sta zelim...nista vise ne znam. Pauzirat cu sad 11mj jer vidim da ovo jako lose utjece na mene, a moja me djeca trebaju stabilnu i prisutnu. Ionako sam od pocetka govorila da ne zelim ljetnu trudnocu zbog problema s lifedemom nogu. Sve se dogada s razlogom. Stvarno vjerujem da je tako.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cini mi se da je zakljucak cijele balade sa simptomima da su jako nepouzdani. I stvarno su okvirno jednaki simptomi i pms-a i trudnoce. Ja u prosloj trudnoci nisam mogla po nicemu posebnom pretpostaviti da sam trudna. Ali ne moze se glava iskljuciti, barem ne moja. 🙈
Ovaj ciklus me cice bole abnormalno sto nekad znam imat u pms-u a nekad i ne. Ali prema senzacijama oko jajnika rekla bi da stize M. Piskit cu sutra samo da prestanem analizirati.
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Emmi kakve imas simptome ?
Za koliko trebas dobiti M ?
Imam simptome tako sto me boli stomak kao pred M Ali me je pocelo boljeti prije 10 dana i to mi je rano za M posto inace pocinje bolit 5dana prije Imam bolne grudi to Imam u prije M, ali sad me bole donji dio grudi i bradavice (ako razumijes na sta mislim) a u M me boli gornji dio, Imam jos bol u ledjima, osjecam se dosta umorno, i imala sam od srijede 2 put bockanje sa lijeve strane stomaka i to je to sto imam, sad ne znam dali je to to ili nije radila sam test posle podne i nije bilo nista samo je bio negativan druga crta nije se niti malo pojavila. Sad ako sam trudna a test ne pokazuje nisam znala dali takvi simptomi mogu biti tako rano
Trebam dobiti 02.11
A O sam imala 20.10
😘💕
Znam da si nestrpljiva kao i sve mi ali ovi simptomi nisu pouzdani, govorim ti iz vlastitog iskustva...sva ta boluckanja na podrucju jajnika ili maternice ne moraju znaciti nista kao i bol u grudima,jedan mjesec me cicke bole a jedan ne,to je tako! svakako ponovi testic ako ne dode na dan ocekivane...drzim palceve da bude plusic ali ako i ne bude tu smo uz tebe ♥ nazalost simptomima ne mozemo previse vjerovati, po njima sam bila trudna vec 7 puta 😩
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
I, najbolje ujutro piskiti prvu mokracu, jer je najveca koncentracija HCG-a. :) Sretno, Emmi, piskit cemo skupa, 2.11. :* Drzim fige, imam i ja simptomcice zbog kojih se nadam. :)
Mokosh mila zivjela i samo polako, tu smo ♥
Sretna si da vec imas dvoje djecice, vecina ti zavidi na tome...slozi si glavu i samo hrabro naprijed
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Zao mi je Mokosh! :( Isplaci se, zapij se, napravi sve sto ne bi da si T, i onda hrabro dalje, bit ce + u pravo vrijeme :*
Mokosh draga zao mi je ❤️ Daj si vremena da se resetiras. Vjerujem i ja da se sve dogada s razlogom, koliko god sam u nekim trenutcima prezirala tu izjavu.
Drzi se, odtuguj i sretno dalje 😘
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Emmi kakve imas simptome ?
Za koliko trebas dobiti M ?
Imam simptome tako sto me boli stomak kao pred M Ali me je pocelo boljeti prije 10 dana i to mi je rano za M posto inace pocinje bolit 5dana prije Imam bolne grudi to Imam u prije M, ali sad me bole donji dio grudi i bradavice (ako razumijes na sta mislim) a u M me boli gornji dio, Imam jos bol u ledjima, osjecam se dosta umorno, i imala sam od srijede 2 put bockanje sa lijeve strane stomaka i to je to sto imam, sad ne znam dali je to to ili nije radila sam test posle podne i nije bilo nista samo je bio negativan druga crta nije se niti malo pojavila. Sad ako sam trudna a test ne pokazuje nisam znala dali takvi simptomi mogu biti tako rano
Trebam dobiti 02.11
A O sam imala 20.10
😘💕
Znam da si nestrpljiva kao i sve mi ali ovi simptomi nisu pouzdani, govorim ti iz vlastitog iskustva…sva ta boluckanja na podrucju jajnika ili maternice ne moraju znaciti nista kao i bol u grudima,jedan mjesec me cicke bole a jedan ne,to je tako! svakako ponovi testic ako ne dode na dan ocekivane…drzim palceve da bude plusic ali ako i ne bude tu smo uz tebe ♥ nazalost simptomima ne mozemo previse vjerovati, po njima sam bila trudna vec 7 puta 😩
Da upravu si i ja se nadam da je to to, ali cemo vidjet radit cu opet u ponedeljak test nadam se + i da cemo sve mi vidjet + ubrzo 💕❤️
👩23
👨24
I, najbolje ujutro piskiti prvu mokracu, jer je najveca koncentracija HCG-a. :) Sretno, Emmi, piskit cemo skupa, 2.11. :* Drzim fige, imam i ja simptomcice zbog kojih se nadam. :)
O nadam se puno srece i tebi nadam se da cemo podijeliti sretne vijesti 😘💕
👩23
👨24
Sortiraj odgovore
Najstariji