Nitko iz Splita? 😒
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam iz Sarajeva😊
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro curke, zao mi je zbog minusa, ali svaka cast na pozitivi. Stvarno vam se divim.
Evo sad mene i moj imaginarnih simptoma ili ne. Mjerim svako jutro od O temp i obicno se krece od 36,3 do 36,5, danas mi je mjerenje pokazalo 36,9 na 22dc. E sad meni je cudno da su ovi prije dani bili nizi, sad je kao nesto vise, tjesim se da T, ali opet mi je to sve cudno. Sta vi mislite? Moze li to biti simptom T?
Moze,svakako,taj skok od 36.9 na 22 dan ciklusa je obecavajuci.Ako ta tempica ,ostane I ne padne,nema sta to je to....osim ako nisi bolesna pa da je temp zbog toga skocila.Jesi ranije mjerila, proslih mjeseci? Jeli to inace niska u drugom djelu ciklusa?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro curke, zao mi je zbog minusa, ali svaka cast na pozitivi. Stvarno vam se divim.
Evo sad mene i moj imaginarnih simptoma ili ne. Mjerim svako jutro od O temp i obicno se krece od 36,3 do 36,5, danas mi je mjerenje pokazalo 36,9 na 22dc. E sad meni je cudno da su ovi prije dani bili nizi, sad je kao nesto vise, tjesim se da T, ali opet mi je to sve cudno. Sta vi mislite? Moze li to biti simptom T?
A nisi mjeiela prije O?
Meni obicno skoci temp oko 21dc ili 7dpo
E sad 🤷♀️ Moras duze mjerit da bi poznavala kako se bazalna ponaša kod tebe
sanjarko ja od sutra pocinjem mjerit, dakle bude tipa ista temp pa pred O padne i onda bi se ako se O dogodi trebla povisiti - prvi puta to radim
A nije svakakome isto
Meni nekad prije O malo padne a nekad ne nego bude na dan O ista kao i u prvom djelu ciklusa
A onda naraste i ostane povisena do m
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam iz Istre 😉
I ja sam iz Istre 🙃
I ja sam 😁
I ja,😊
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Istrijanke moje, kod vas sam na finoj klopi po preslatkim gradicima svako malo vikendima
Ja sam iz Sarajeva😊
Ajme Sarajevo moje milo ♥
Bila sam tamo prije 2 god i zaljubila se u grad kao da ga oduvijek znam, ne pamtim ni jednu mrvicu da nam se nesto zamjerilo!
Pojedi jedne cevape kod Želje i za nas ♥ jaoooo...uvijek ga se rado sjetim 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Djevojke evo i mene sa kontrole .. trudim se iscitati sve ali obzirom da radim nisam bas aktivna.
Nije nam ovulacija bas blizu. Postoji jedan veci folikul pa ga pratimo. Ponovo naredne sedmice na kontrolu da tacnije znamo. Sada idemo na tempirane odnose. Ako ne uspije od narednog ciklusa ide indukcija ovulacije. E sad, da li je neka od vas pila nesto za ovulaciju? I koliko je to stetno a i uspjesno? Nekako sam skepticna.. pod nekim strahom ne znam zasto ali nisam optimisticna. Sve ostalo je uredu. Inace sam iz Tz , ima li jos neko da je tu okolina ? 🥰
Djevojke evo i mene sa kontrole .. trudim se iscitati sve ali obzirom da radim nisam bas aktivna.
Nije nam ovulacija bas blizu. Postoji jedan veci folikul pa ga pratimo. Ponovo naredne sedmice na kontrolu da tacnije znamo. Sada idemo na tempirane odnose. Ako ne uspije od narednog ciklusa ide indukcija ovulacije. E sad, da li je neka od vas pila nesto za ovulaciju? I koliko je to stetno a i uspjesno? Nekako sam skepticna.. pod nekim strahom ne znam zasto ali nisam optimisticna. Sve ostalo je uredu. Inace sam iz Tz , ima li jos neko da je tu okolina ? 🥰
Kakve su ti inace ovulacije? Koji dan? Imaš li simptome ovulacije?
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pretprosli mjesec sam imala jake grceve i isjedak poput bjelanjka. Ali nisam ostala T jer muz nije bio tu. Prosli nisam nista osjetila ali sam isla na uzv i vidjeno je zuto tijelo.
Inace šeta, oko 16.-20. dc bude ali ne uvijek jer se borim sa inzulinskom rezistencijom tj na terapiji sam metforminom. To su blagi simptomi i dr mi je dao lijek sest mjeseci da bi bila veca vjerovatnoca spontanog zaceca. Menstr sam dovela u red pa jos ovulacije da upratim. Blago onome ko ostane u drugom stanju a da i ne zna za ove sve preglede 😩🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji