Što se tiče 'slučajno se desilo' kod mene ne pali. Svi znamo što se može dogoditi ako se spermići nađu u određeno vrijeme na određenom mjestu, tako da...🤔🤔
Meni M još nije stigla, očekujem ju danas,sutra,preksutra. I onda u nove pobjede. Imam novu strategiju što se tiče hopsanja- od kraja M svaki drugi dan. Krećem trčati i vježbati ponovno, stavljati ću i dalje obloge od ricinusovog ulja do O, probat ću seed cycling, nastavljam s prenatalima i možda uzmem matičnu mlijec i počnem mjeriti temperaturu. Pa ćemo vidjeti😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mokosh gdje si? Sta ima?
Jutro! Sanjarka, hvala na pitanju. Evo grcevi od jucer prisutni, pojacali se malo sinoc i jos traju. Za sada vjestica nije dosla, ali bude tokom dana. Sve mi nekako upucuje na to...
Cure, zao mi je zbog minusa, ali vi ste to odlicno podnijele, cak ste me uspjele nasmijat. 😆 Zelim vam da iduci ciklus bude uspjesan!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bokic cure, samo da se ubacim onako izmedu-saljem vam svima ogromni zagrljaj, posebno onima kojima su testici bijeli ❤❤ svaka vam cast kakve ste vi lavice, koliko ste jake! uvijek nakon kise dolazi sunce, samo razmisljajte pozitivno, uzivajte sa svojim partnerima, volite se i doci ce i ti plusici vise😊😊
ja nesto razmisljam da sutra napravim test, iako je m za 4 dana. kupila sam jucer onaj clearblue test koji kao utvrduje trudnocu do 6 dana prije izostanka a nesto me kopka, boli me trbuh i sise mi nabubrile kao uvijek u pms-u prije nego moram dobiti, a od simptoma t nula. da li je koja radila taj clearblue prije izostanka m? puseee svima 😘😘😘😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Travellerzapravo su mi svi različito savjetovali, neki čak i godinu dana, što apsolutno ne mislim čekati, primarni ginekolog mi rekao da mogu vec od ovog ciklusa početi, no zbog posla nisam žurila i mislila sam barem 2-3 mjesečnice da se tijelo unormali, bila sam na kontroli 5. dan ciklusa i rekao je da je sve super, dao mi folacin i decortin pa se nadam da će biti sljedeći ciklus dobitan 😊😊joymislim da nekim ginekolozima odnosno lijecnicima stvarno treba ukinuti licencu…godinu dana cekanja!? Neki se izgleda s vremenom toliko izrobotiziraju da zaborave da imaju posla s ljudskim bicima. Koliko je bitno fizicko, toliko i psihicko zdravlje!
Primjer: dosta sam citala i svugdje pisu iste smjernice sto se tice cekanja prije prvih pregleda na humanoj u odnosu na godine. Ginekolog mi je isto preporucio, ali! da ako osjecam pritisak i nervozu i ranije dodjem po uputnicu jer po njegovom misljenju ne vrijedi cekati to odredjeno vrijeme ako se tesko nosimo stime i psihicki tonemo. Da to nije bit toga.
Svaka cast lijecnicima, njihovom znanju i obrazovanju, ali ne smiju zaboraviti da smo ipak individue i da ne vrijedi za svakog isti naputak.
Upravo zato sam pobjegla od prošlog ginekologa! Ja sam mu bila samo jedna u nizu, molila sam za uputnice zbog ponovljenih spontanih.Nije ih želio dati, a kad se dogodio 3. onda je rekao doslovce e sad je dosta pa nećeš imat 10 spontanih, uvrijedio se kada sam na pregled otisla kod privatnika te mi nije želio postali utrogestane i folacin nego sam se vraćala kod privatnika po crni recept da platim tablete. zapravo sam išla linijom manjeg otpora da se ne stresiram dodatno. Preporodila sam se kod novog ginekologa
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Jutro svima.. Ja sam sanjala pozitivan test 🙈🙈🙈
I da sam trudna.. Možda je to neki znak 🤞🤞🤞
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Nadajmo se da jeste….. zelimo ti ds ti se san ostvari…. kao i svima nama❤️.
❤️❤️❤️❤️
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Bokic cure, samo da se ubacim onako izmedu-saljem vam svima ogromni zagrljaj, posebno onima kojima su testici bijeli ❤❤ svaka vam cast kakve ste vi lavice, koliko ste jake! uvijek nakon kise dolazi sunce, samo razmisljajte pozitivno, uzivajte sa svojim partnerima, volite se i doci ce i ti plusici vise😊😊
ja nesto razmisljam da sutra napravim test, iako je m za 4 dana. kupila sam jucer onaj clearblue test koji kao utvrduje trudnocu do 6 dana prije izostanka a nesto me kopka, boli me trbuh i sise mi nabubrile kao uvijek u pms-u prije nego moram dobiti, a od simptoma t nula. da li je koja radila taj clearblue prije izostanka m? puseee svima 😘😘😘😘
Hej🤗🤗 radila sam ja.. dobar je test i mislim da od 4 dana prije M ima 99% pouzdanosti. Sretno 😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Treba procitati na uputstvima za te testove, sitnim slovima pise od kojeg dana je kolika pouzdanost... Nije bas 99 posto ako se ranije testiras, bez obzira sto je test za rano otkrivanje T. Znam da sam prosli put kupila neki za rano otkrivanje T, citala i spominjali su se od 60 posto do 99 posto, ovisi o danu, pa sam cekala ipak dan izostanka. Zao mi je za prazne testice... :( bit ce drugi mjesec dobitan!
Jutro hrabre zene ♥
Ujutro sam ovdje procitala novosti koje nisu bajne i nisam imala snage tipkati iz kreveta.
Saljem vam najveci zagrljaj i zao mi je kao da je moj test 😭
Treveller ovaj testic me nasmijao i kraljica si 😂 treba imati snage u tuzi druge nasmijavati.
Zelim vam lijep vikend bez obzira na sve dogadaje🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sto se tice cekanja nakon prekida trudnoce, meni je gin savjetovala 2 mjeseca, mi se suzdrzali 3 mjeseca, a sada citam da je to uobicjena preporuka oduvijek, ali da najnovija istrazivanja kazu da je najbolje samo jednu M odraditi i odmah na hopsanje - da je uspjesnost bila bolja! Meni se ipak nekako cinilo bolje da zarastem fizicki i psihicki, ali eto, mozda bolje odmah u akciju! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji