Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Listopad 2020. 08:12

Traveller

anci000

joy

Dobro jutrooomoj test je bijel ko snijeg
    Osjećam se okej, nisam nesretna, idući ciklus je dobitan, samo da mjesečnica stigne konačno, danas je već 32. dc a nje nemavjerujem da se sve poremetilo od kiretaže
    Travellersljedeće piš piš ponovo zajedno i onda ćemo vidjeti+

o joy bas mi je zao
    ali ste mi vrh vas dvije, one to super podnose svaka cast

Ženo, vikend počinje, Eurojackpot se danas izvlači. Možda ću idući ciklus dijete praviti na Bora Bori, šta bih bila nesretna ❤️😂😂😂😁😘

Zakon 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    30. Listopad 2020. 08:13

Juuutro trudilice :)
    petak je, raspoloženje na vrhuncu vidim :D
    cure koju su piškile žao  mi je što nije plus, ali mi je drago što niste potonule.
    Kiflica 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88

Joy zao mi je Al bitno da si ti ok s tim 🤗🤗🤗🤗
    Bude sljedeci ciklus 🤞❤️

Sanjarka88

Mokosh gdje si? Sta ima? 

joy
    30. Listopad 2020. 08:15

Traveller

joy

Dobro jutrooomoj test je bijel ko snijeg
    Osjećam se okej, nisam nesretna, idući ciklus je dobitan, samo da mjesečnica stigne konačno, danas je već 32. dc a nje nemavjerujem da se sve poremetilo od kiretaže
    Travellersljedeće piš piš ponovo zajedno i onda ćemo vidjeti+

Jutro Joy. Žao mi je radi testica, drago mi je da te to nije puno zbediralo. Šaljem zagrljaj. Kakav ti je bio prošli ciklus, nakon koliko od spontanog si dobila?

Tako je, idući test nema šanse protiv nas dvije 💪💪💪💪💪💪

Kiretaža je bila 29.8., mjesečnica nakon toga stigla 29.9.  i sad čekam gospođu da dođe, prije trudnoće ciklusi su mi bili redovni 28 dana
    Evo mojeg bjelka😂😂 https://ibb.co/yyPNWwq

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

joy
    30. Listopad 2020. 08:40

Traveller zapravo su mi svi različito savjetovali, neki čak i godinu dana, što apsolutno ne mislim čekati, primarni ginekolog mi rekao da mogu vec od ovog ciklusa početi, no zbog posla nisam žurila i mislila sam barem 2-3 mjesečnice da se tijelo unormali, bila sam na kontroli 5. dan ciklusa i rekao je da je sve super, dao mi folacin i decortin pa se nadam da će biti sljedeći ciklus dobitan 😊😊

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Bella🌟
    30. Listopad 2020. 09:02

Žao mi je zbog bijelih testića žene😞😬😬😤 idemo dalje u nove pobjede💪💪

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

sassy
    30. Listopad 2020. 09:07

Jutro svima 

Cure, zao mi je zbog minusa ovo jutro, ali super da niste tuzne, idemo dalje 

Napokon petak <3 jadva cekam odmor vikendom i spavanje duze. Danas me vise ne bole ledja nego je bol presao na stomak i eto, u iscekivanju sam vjestice, izgleda kao da ce svako malo. Doduse nikad nisam bila T pa ne mogu ni raspoznat razliku izmedju simptoma M i T, ali ovako obicno bude pred M. 
    Dobra stvar je da veceras opet imam goste tako da necu puno biti nervozda pred sutra, imam hrpu stvari za obavit nakon posla  test necu stici kupit za subotu al ako ne dobijem do subote ujutro, trpit cu i istrcat ujutro da kupim testic hehe. Ljubim vas i sto bih cesto rekla na jutarnjem sastanku svojim kolegama: "Sretan petak!"

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mia333
    30. Listopad 2020. 09:08

joy

Travellerzapravo su mi svi različito savjetovali, neki čak i godinu dana, što apsolutno ne mislim čekati, primarni ginekolog mi rekao da mogu vec od ovog ciklusa početi, no zbog posla nisam žurila i mislila sam barem 2-3 mjesečnice da se tijelo unormali, bila sam na kontroli 5. dan ciklusa i rekao je da je sve super, dao mi folacin i decortin pa se nadam da će biti sljedeći ciklus dobitan 😊😊

joy mislim da nekim ginekolozima odnosno lijecnicima stvarno treba ukinuti licencu...godinu dana cekanja!? Neki se izgleda s vremenom toliko izrobotiziraju da zaborave da imaju posla s ljudskim bicima. Koliko je bitno fizicko, toliko i psihicko zdravlje!
    Primjer: dosta sam citala i svugdje pisu iste smjernice sto se tice cekanja prije prvih pregleda na humanoj u odnosu na godine. Ginekolog mi je isto preporucio, ali! da ako osjecam pritisak i nervozu i ranije dodjem po uputnicu jer po njegovom misljenju ne vrijedi cekati to odredjeno vrijeme ako se tesko nosimo stime i psihicki tonemo. Da to nije bit toga.
    Svaka cast lijecnicima, njihovom znanju i obrazovanju, ali ne smiju zaboraviti da smo ipak individue i da ne vrijedi za svakog isti naputak.

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

joy
    30. Listopad 2020. 09:08

Traveller

To sam čitala, da Ameri imaju stajalište da se ne treba čekati tri mjeseca kako se preporučuje.
    I meni se čini da svaki doktor ima neko svoje mišljenje, a tko je u pravu, tko bi to znao.

I ja ti od srca želim dobitni idući ciklus, da ugledaš svoj plus I skačeš od sreće (ne puno radi bebe) ❤️❤️❤️

Ginekolog, pred mirovinu, vjerujem da ima puno iskustva, stvarno je stručan i rekao da najbitnije da se sa prvom mjesečnicom maternica očisti i onda možemo Najbitnije mi da me zvao da dođem na uzv baš pod mjesečnicom, nije najugodnije, ali znam zbog čega sve to "progutam", tada je potvrdio da je sve dobro

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.