Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivek1
    29. Listopad 2020. 21:41

Kiflica

Mene strah piskiti ranije, bojim se da ce mi pokazati negativno, cak i da je pozitivno ako je prerano pa cu biti tuzna, nego cu se nekako strpit dok mi M ne zakasni, a do tada sam sam happy i brijem da sam trudna… :) Bolje se strpiti, ni ne potrosim test ako ne treba, a i duze sam sva u oblacima. :) Sta da piskim i pokaze minus, a prerano je i ja se onda rasplacem, pa onda se zapijem i onda jos sjebem malog plodica u sebi :)))

Draga moja, čitam tvoj komentar i baš se pronalazim u njemu potpuno. Sigurno si u pravu da je bolje sačekati, ali neizvjesnost ubija. Ja sam uradila test danas, na 3 dana prije očekivane M, negativan je, jednostavno se toliko rastužim, pa gledam test sa svih strana, kao u fazonu da nisam dobro vidjela, pa onda crticu sama sebi umislim na trenutak i sve tako....Bogu se molim samo da M ne dođe u nedjelju, pa da ponovo radim test. ❤️😉

Lullaby
    29. Listopad 2020. 21:56

Traveller držim 🤞 Mislim da isti dan ne očekujemo M. 

Ja sam luda od čekanja pa sam popodne pišnula onaj iz Mullera pošto sam imala doma 😄 Negativno. Još se nadam da je prerano i da ima šanse.

joy
    29. Listopad 2020. 21:57

Večer žene, na putu do posla kupila test pa ću ujutro vidjet na čemu sam 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Mokosh
    29. Listopad 2020. 22:06

Ivek1

Kiflica

Mene strah piskiti ranije, bojim se da ce mi pokazati negativno, cak i da je pozitivno ako je prerano pa cu biti tuzna, nego cu se nekako strpit dok mi M ne zakasni, a do tada sam sam happy i brijem da sam trudna… :) Bolje se strpiti, ni ne potrosim test ako ne treba, a i duze sam sva u oblacima. :) Sta da piskim i pokaze minus, a prerano je i ja se onda rasplacem, pa onda se zapijem i onda jos sjebem malog plodica u sebi :)))

Draga moja, čitam tvoj komentar i baš se pronalazim u njemu potpuno. Sigurno si u pravu da je bolje sačekati, ali neizvjesnost ubija. Ja sam uradila test danas, na 3 dana prije očekivane M, negativan je, jednostavno se toliko rastužim, pa gledam test sa svih strana, kao u fazonu da nisam dobro vidjela, pa onda crticu sama sebi umislim na trenutak i sve tako….Bogu se molim samo da M ne dođe u nedjelju, pa da ponovo radim test. ❤️😉

I ja se također nadam da nekim cudom sutra necu dobiti. Rekla sam si vec sto puta da necu raditi test prije nego izostane i naravno opet sam ga radila 4 dana prije. I sad agonija i nadanja da mozda ipak bude plusic. Ali evo, sva sam se napirila, grcevi poceli i lagano smedarim 2 dana. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    29. Listopad 2020. 22:06

joy

Večer žene, na putu do posla kupila test pa ću ujutro vidjet na čemu sam

Sretno! 🤞🙃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

SunnyS
    29. Listopad 2020. 23:39

watson009

Clio biti ce sve u redu ne brini 💖 imas super doktoricu! Hvala sto si se javila ,ipak ti mislis na nas hehe
    Sunnys ma jok,imam bijeli iscjedak tijekom dana prilicno obilan,probadanja imam dosta nisko ali ja sam oglusila na simptome nakon 9mj pokusavanja, nista mi ne znace…piskiti cu na 10DPO to je iduca srijeda jer je po LH trakicama O je deff bila u nedjelju, nakon toga nije ni bilo hopsanja zbog moje temperature i sumnje na coronu.
    A ti ??
    Uglavnom Traveller veceras ne spavamo zbog tvog testica jel tako?!?!??!
    Ljubim vas ♥

Nemam više obilan iscjedak i onaj osjećaj da sam mokra.. tijekom dana se skupi cca 5 žućkasto-bijelih točkica na gaćicama.
    Ja radim hcg trakicu 9.11. ja sam imala jake bolove u ponedjeljak, tolike da sam jedva hodala i sjedila. Pripisala sam to ovulaciji. Jesi ti imala neke simptome zbog kojih si sigurna da ti je ovulacija bila u nedjelju? Prema LH, obje imamo pik u subotu.. sumnjam da je oplodnja (ako je uopće do toga došlo) toliko bolna.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    29. Listopad 2020. 23:42

Ajme koliko testića sutra!! Dajte samo to brzinski obavite da ne čekamo dugo u neizvjesnosti, bit će i vama lakše.. 
    Sretno svim trudilicama! 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    29. Listopad 2020. 23:43

Lullaby

Traveller držim 🤞 Mislim da isti dan ne očekujemo M.

Ja sam luda od čekanja pa sam popodne pišnula onaj iz Mullera pošto sam imala doma 😄 Negativno. Još se nadam da je prerano i da ima šanse.

Imaš slikicu testa?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    29. Listopad 2020. 23:44

Ivek1

Kiflica

Draga moja, čitam tvoj komentar i baš se pronalazim u njemu potpuno. Sigurno si u pravu da je bolje sačekati, ali neizvjesnost ubija. Ja sam uradila test danas, na 3 dana prije očekivane M, negativan je, jednostavno se toliko rastužim, pa gledam test sa svih strana, kao u fazonu da nisam dobro vidjela, pa onda crticu sama sebi umislim na trenutak i sve tako….Bogu se molim samo da M ne dođe u nedjelju, pa da ponovo radim test. ❤️😉

Imaš slikicu da i mi tražimo? 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Bella🌟
    30. Listopad 2020. 06:06

Dobro jutro☕
    Čekamo testiće, sretno drage ženske❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.