Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    29. Listopad 2020. 18:31

Clio35

Cure moje evo da vam se javim, sad došla sa pregleda, znaci ginekologica je totalno temeljita. Po zadnjoj M sam 6+4 ali kako sam imala kasnu ovulaciju ona vidi gestacijsku vrećicu i žumanjčanu za 5+4 i to se tocno poklapa sa, mojom ovulacijom. Plod jos ne vidi. Sutra moram ici vadit krv, šečer i hormone štitnjaće i na razgovor za heparin jer sam preboljela trombozu sinusa prije 10 god.
    Stalno me smirivala jer je vidjela koliko sam preplašena zbog proslog puta. Rekla je da to zaboravim i da je ovo nova prica i da se opustim i pustim tijelo da radi svoje. Naručila me za tjedan dana da vidi kako plod napreduje. Sad sve u Božje ruke

Super što je temeljita.samo hrabro, vjerujem da ti nije lako,ali možeš ti to. Izvadi krv za sve ove nalaze i tjedan dana brzo prođe. Biti će sve u redu,  idi dan po dan❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

watson009
    29. Listopad 2020. 18:54

Clio biti ce sve u redu ne brini 💖 imas super doktoricu! Hvala sto si se javila ,ipak ti mislis na nas hehe
    Sunnys ma jok,imam bijeli iscjedak tijekom dana prilicno obilan,probadanja imam dosta nisko ali ja sam oglusila na simptome nakon 9mj pokusavanja, nista mi ne znace...piskiti cu na 10DPO to je iduca srijeda jer je po LH trakicama O je deff bila u nedjelju, nakon toga nije ni bilo hopsanja zbog moje temperature i sumnje na coronu.
    A ti ?? 
    Uglavnom Traveller veceras ne spavamo zbog tvog testica jel tako?!?!??! 
    Ljubim vas ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Ivo& Ivana💙♥️
    29. Listopad 2020. 19:02

Hvala vam drage moje, sad me malo opustila, nadam se da ce sljedeci put vidit plod jer za ovaj period je rekla da vidi sve sto bi se trebalo vidjeti. 
    Ma citam vas svaki dan, nemogu ja bez vas. Sutra ujutro dok cekam vađenje krvi, čekam i testić od Traveller. Moja lh trakica je bila pozitivna kao i pik tako da se nadam da je T. 🤞🤞

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Hazel
    29. Listopad 2020. 19:03

Leah, Traveller drzim fige 🤞
    Sunny izbjegni RTG ako nije nešto baš hitno sa zubom.  Te pregače kao zaštita su postale rijetkost. 
    Clio za sada je sve po planu, sretno dalje 🥰🥰
    Htjela sam još svašta napisati ali zaboravim sve. Ulovilo je i mene neko 🤮 raspoloženje pa vas samo pratim danas...

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

Kiflica
    29. Listopad 2020. 19:06

Mene strah piskiti ranije, bojim se da ce mi pokazati negativno, cak i da je pozitivno ako je prerano pa cu biti tuzna, nego cu se nekako strpit dok mi M ne zakasni, a do tada sam sam happy i brijem da sam trudna... :) Bolje se strpiti, ni ne potrosim test ako ne treba, a i duze sam sva u oblacima. :) Sta da piskim i pokaze minus, a prerano je i ja se onda rasplacem, pa onda se zapijem i onda jos sjebem malog plodica u sebi :))) 

Susika
    29. Listopad 2020. 19:17

Kiflica

Mene strah piskiti ranije, bojim se da ce mi pokazati negativno, cak i da je pozitivno ako je prerano pa cu biti tuzna, nego cu se nekako strpit dok mi M ne zakasni, a do tada sam sam happy i brijem da sam trudna… :) Bolje se strpiti, ni ne potrosim test ako ne treba, a i duze sam sva u oblacima. :) Sta da piskim i pokaze minus, a prerano je i ja se onda rasplacem, pa onda se zapijem i onda jos sjebem malog plodica u sebi :)))

tocno tak i ja razmisljam 😊😁

Bella🌟
    29. Listopad 2020. 19:19

Watson kako si ti? Jesi obavila test na covid?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

buhtlica23
    29. Listopad 2020. 20:25

Clioo jako sam sretna zbog tebe, biti ce sve okej. Samo se opusti i uzivaj 😊😊
    👶👶 sve osjeca pa tako i to da si nemirna, uzivaj u ovom svakom danu. Sve najljepse ti zelim i da sve prode kao treba. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

sassy
    29. Listopad 2020. 20:30

Traveller svaka cast muzu sto je otisao ponovo po test  cekamo rezultate sutra, sretno!

Clio, opusti se i uzivaj u ovom periodu, proslost ostavi iza sebe, ovo je nova prica i vjerujem da ima treme, ali isto tako i te neopisive srece radi T koju mi sve prizeljkujemo.

Watson, nadamo se da si Covid negativna i da ce glupa prehlada brzo otici .

Mene je drugi dio dana poceo bolit donji dio ledja i to mi je obicno PMS znak, a do danas nije bilo nista tako da sam malo tuzna sad jer nakon toga ubrzo dodje i M :( I odem ja do DM, kontam, kupicu test da imam za subotu ujutro i osjecam kao da sam procuirala i umjesto testa kupim uloske  dodjem kuci - kad nisam... i tako... jos muz kad je vidio da nosim uloske, bas se rastuzio 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Ivek1
    29. Listopad 2020. 21:32

Leah

Imam ih 3 komada. Pa ajde mogla bi se mozda pocastiti u ned/pon. Stvarno mi je ovo cekanje najgoree, ali imam dobar osjecaj za ovaj mjesec, samo da se ne razocaram i dobim M, to nam je trenutno najveca nocna mora.

Najgore je čekanje. Ja sam već uradila jedan test koji je bio negativan, imam sve simptome kao u prošloj neuspjeloj trudnoći, ili čak ponekad pomislim da i umišljam.🤔😣 
     Očekivana M mi je  u nedjelju, inače je baš tačna u dan, tako da i ja planiram uraditi test u ponedjeljak, ako ne dobijem. Znači neću biti sama u isčekivanju rezultata. Želim ti sreću i da bude +! ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.