Pozz cure..pratim vas povremeno jer novo radno mjesto pa navikavanje i 100 drugih situacija. Bila u utorak na Sono HSG privatno u poliklinici BetaPlus...dobila dijagnozu PCOS i doktorica se čudi kako mi nitko nije dao dg u ove 3 godine .. Napisala preporuku mojoj gin za daljnje pretrage i vađenja krvi i da idemo na potpomognutu kada to situacija dozvoli...malo nam je lakše jer znamo na čemu smo. Ovaj mjesec očekujemo menstruaciju da ne dođe za Božić.. i mi se nadamo malom BOŽIĆNOM ČUDU
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Uf cure jeste se raspisale 😅
Da vam kaze divnu vijest meni je danaas rodoos, a moj muz mi pravi veceru i nakon togaa ce me izmasirat 😁😁
Ako prezivim veceru javim se 😅
Dusa moja, ne zna kuhat, ali je on odlucio kuhat, stvarno ga volim 😍
Sretan rodendan! Bas lijepo od muza. ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Buhtlice sretan rođendan 😘😘💖🥂
Anci al to je dobro, počela je tamniti polako, nema veze kaj je svijetla bar se počinje vidjeti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure jel vam se kad desi da vam postane mucno nakon ovulacije? Meni je 6. dan nakon ovulacije i nekako mi sve smrdi. Bolucka me lijevi jajnik na kojem je bila ovulacija.
Sve to znam da moze bit od normalnih hormona tijekom ciklusa. 🤪
Inace ciklusi mi traju cca 30 dana. Tko ce docekat do sljedeceg vikenda 😫
👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.
Bubtlice sretan rodjendan ti zelim da sto prije drzis svoju mrvicu❤❤❤
Za femisan mislim da pise da se dve kapsule dva puta dnevno (znaci 4 u danu) ja cu prepolovit, a kapi mislim da idu 30kapi dva puta u danu.
Uf cure jeste se raspisale 😅
Da vam kaze divnu vijest meni je danaas rodoos, a moj muz mi pravi veceru i nakon togaa ce me izmasirat 😁😁
Ako prezivim veceru javim se 😅
Dusa moja, ne zna kuhat, ali je on odlucio kuhat, stvarno ga volim 😍
Sretan rockas 🎉🎉🎉🎉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozz cure..pratim vas povremeno jer novo radno mjesto pa navikavanje i 100 drugih situacija. Bila u utorak na Sono HSG privatno u poliklinici BetaPlus…dobila dijagnozu PCOS i doktorica se čudi kako mi nitko nije dao dg u ove 3 godine.. Napisala preporuku mojoj gin za daljnje pretrage i vađenja krvi i da idemo na potpomognutu kada to situacija dozvoli…malo nam je lakše jer znamo na čemu smo. Ovaj mjesec očekujemo menstruaciju da ne dođe za Božić.. i mi se nadamo malom BOŽIĆNOM ČUDU
🤞🤞🤞🤞 Neka bude Bozicno cudo ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji