Hvala bella 🥰 još uvijek je jako niska nadam se da će za vikend 🤞🏼🤞🏼😇
Ma bude sutra nagli pik, sigurna sam 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarko molim se Bogu
Ništa od kuhinje u poslu sam nemilom, nadam se da gosti neće dugo biti 😅
Cuvaj vojnike ne budi ko ja 😂
Rasipam ih bzvz 🙄😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarko molim se Bogu
Ništa od kuhinje u poslu sam nemilom, nadam se da gosti neće dugo biti 😅
Cuvaj vojnike ne budi ko ja 😂
Rasipam ih bzvz 🙄😁
🤣🤣🤣
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
https://ibb.co/KKCKzVJ
🤭🤭😂
Dobra da🤣🤣🤣
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Bok cure, nakon plusica i srece nazalost trudnoca je zavrsila blighted ovum :( u pon sam prokrvarila ali nista obilno kako me je doktor upozorio, krvarila sam do jucer oskudno tamno smede, u srijedu vadila betu koja je 9150 sad imam tu i tamo opet par kapi tamne krvi. Sutra ponovno vadim betu i molim boga da pada. Ima koja iskustva sa ovakvom ili slicnom situacijom ne zelim pored svega ovoga jos i na kiretazu i zelim da ova nocna mora zavrsi da mozemo poceti ispocetka. Luda sam od svega :(
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
https://ibb.co/KKCKzVJ
🤭🤭😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ajme jesam se sad nasmijala, totalno vidim sebe u tom postu 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bok cure, nakon plusica i srece nazalost trudnoca je zavrsilablighted ovum :( u pon sam prokrvarila ali nista obilno kako me je doktor upozorio, krvarila sam do jucer oskudno tamno smede, u srijedu vadila betu koja je 9150 sad imam tu i tamo opet par kapi tamne krvi. Sutra ponovno vadim betu i molim boga da pada. Ima koja iskustva sa ovakvom ili slicnom situacijom ne zelim pored svega ovoga jos i na kiretazu i zelim da ova nocna mora zavrsi da mozemo poceti ispocetka. Luda sam od svega :(
žao mi je :(
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bok cure, nakon plusica i srece nazalost trudnoca je zavrsilablighted ovum :( u pon sam prokrvarila ali nista obilno kako me je doktor upozorio, krvarila sam do jucer oskudno tamno smede, u srijedu vadila betu koja je 9150 sad imam tu i tamo opet par kapi tamne krvi. Sutra ponovno vadim betu i molim boga da pada. Ima koja iskustva sa ovakvom ili slicnom situacijom ne zelim pored svega ovoga jos i na kiretazu i zelim da ova nocna mora zavrsi da mozemo poceti ispocetka. Luda sam od svega :(
😔 Žao mi je. Drzi se 💕
A bas mi je žao 😥😥drzi se i vjerujem da ti je dosta svega. Izdrži i budi hrabra❤❤ svu sreću ti zelim💖
👱35, sve ok
Cure nazalost vracam vam se. Prokrvarila... izgleda da je biokem tr.
06/20 blighted ovum 8tt.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji