anabelaaa moguće. Ako je i danas ovulacija opet ste vi to dobro pokrili
zuzuzujalica jednom je ponekad sasvim dovoljno 🤞🤞🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure, sjecate li se da je neko postavo ovdje pismo od Djedice za muza gdje saopstava da ce postat tata? Ja sam ga procitala prije 15tak dana i bas je slatko bilo, pa ako neko od vas prepozna ovo da mi postavi da ne trazim stotine stranica nazad. HvalaMaso hvala
Sassy upravo je to bila Masa, napisala je pismo svom muzu i stavila testic
Ja sam napisala kak bi napisala svom muzu :) toliko mi je super da cu ti ga napisat :)
Dragi Damire,
ne moras mi pisati pismo da bi znao tvoje želje :) znam da je ova godina bila teska zato ti donosim super dar! Toliko je super da sam ga poslao po kolegi sv.Nikoli :)
Odmah da napomenem,bit ce sve uredu ❤
Čestitam postat ćeš tata!
Sretan Božić,
Djed Mraz
Divno je, nazalost vec sam saopstila vijest muzu pa ne mogu iskoristiti tvoje pismo. Rekla sam da je dobio rani poklon i da otvori, i otvara on vidi kutijicu sa trakicom i kaze sta je ovo sta me zezas, ovo ti je onaj test za ovulaciju 😂 zar nije za trudnocu je onaj stapic 😂, i tako pola sata sam ga ubjedjivala da sam stvarno trudna 😂😂
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sassy jaoooo!!! Cestitam!! Kako divno ❤️ Taman ce i do Bozica biti prvi pregled, cut ces srceko 🥰 i ja sam ovaj mjesec do O pila Femisan kapi, nakon O pijem Femisan kapsule koje imaju isti sastav, ali dodatno i zlatnu maku koja je super za ranu trudnocu.
Anabela koliko ja znam, bijeli iscjedak zna biti kod pada progesterona, sto indicira da je O prosla. Nek me netko ispravi ako grijesim, previse toga citam, mozda mi se pobrkaju informacije.
Ja danas sjedim na poslu i mislim si… mamicu vam vasu, kad vas otpilim za koji mjesec i odem na porodiljni, koga cete onda zajebavat. 😂😂😂
Valjda progesteron raste nakon O.🙄
Primjetila sam ja I ranije nakon O mlijecni iscjedak Ali nije ga bas bilo u ovom mjeri.
Kako god. Ma I ja sam procitala milion stvari,ne znam vise ni sto je tacno ni sto ne😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cao djevojke 😊 zanima me vase iskustvo sa mucninom u ranoj trudnoci?
Predivne ste, cure. Takva nevjerojatna utjeha ❤️
Moja prosla t je bila od jednog jedinog odnosa dan prije O 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cao djevojke 😊 zanima me vase iskustvo sa mucninom u ranoj trudnoci?
Pozdrav. Sta te tocno zanima?
Meni je u prosloj t pocela sa 5tjedana i trajala do 12tj intenzivno a do 16tt povremeno
Nista mi nije pomoglo. 4kg sam izgubila ta prva 3mj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja potvrdujem jos jedan negativan test, nije mi 👹 dao mira pa sam osla pisnit jos jednom 😅
Cekam vjesticu 🙊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Radkm na drugoj trudnoci,u prvoj nisam imala nikakve simptome,ali sad par dana imam mucnine ali najvise kad se krecem..pa ne znam sta da mislim 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji