Sanjarka bilo bi divno da bude tako, ako bude ➕, istetovirat cu si “Femisan u ❤️“ hahahhahaha
Mrka rano ti je za simptome trudnoce, vjerojatno si sad tek u plodnim danima. Moguce da je neki cudni simptom ovulacije?
Anabela oprosti ako sam ti dala krivu info 🙈 ja zaista pocinjem kuziti kako briam informacije, previse istrazujem, mijesa mi se.
Mrka bilo bi divno kad bismo tako brzo imale simptome i znale da smo trudne ❤️❤️❤️ Zelim ti puno srece, da ti ovaj osjecaj mucnine bude samo predznak plusa za 2 tjedna. 🙂
Zdravo svima. Imala boh par pitanja nadam se da ce te mi pomoci. Planiramo jako dugo trudnocu. Sada mi kasni 9 dana bojim se uraditi test. Imam neke simptome a to su povecane i na dodir bolne grudi ,jaku glavobolju, bol u ledjima i u trbuhu. Prekjucer i jucer sam imala smedji iscjedak ja mislim da je to implatacija. Sada nisam sigurna mogu li sutra ujutro odmah uradit test ili da pricekam jos koji dan . Hvala vam unaprijed. Nadam se da ce te mi pomoci. Lijep pozdrav.
Anela
Zdravo svima. Imala boh par pitanja nadam se da ce te mi pomoci. Planiramo jako dugo trudnocu. Sada mi kasni 9 dana bojim se uraditi test. Imam neke simptome a to su povecane i na dodir bolne grudi ,jaku glavobolju, bol u ledjima i u trbuhu. Prekjucer i jucer sam imala smedji iscjedak ja mislim da je to implatacija. Sada nisam sigurna mogu li sutra ujutro odmah uradit test ili da pricekam jos koji dan . Hvala vam unaprijed. Nadam se da ce te mi pomoci. Lijep pozdrav.
Bok
Zasto se bojis napravit test?
Znas li kad ti je bila ovulacija?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zuzzujalice držim fige! 🤞🏼
Sanjarko, da da 13dc već će ona uskoro 😍
Watson kako si? ❤️
Anabela vidjet ćemo šta tempica kaže 🤨
T&T nema vas nešto danas 😮
Obavljala sam bračne dužnosti. 😂😂😂
😁💪🎉😎
Kuhala? Cistila?
https://ibb.co/jrgqdct 🤞
Ja potvrdujem jos jedan negativan test, nije mi 👹 dao mira pa sam osla pisnit jos jednom 😅
Cekam vjesticu 🙊
Pa ne znam ni hoce li doc m dok si na progesteronu 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji