Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mrkaaa
    02. Prosinac 2020. 20:29

15.12

02. Prosinac 2020. 20:35

Sanjarka bilo bi divno da bude tako, ako bude ➕, istetovirat cu si “Femisan u ❤️“ hahahhahaha

Mrka rano ti je za simptome trudnoce, vjerojatno si sad tek u plodnim danima. Moguce da je neki cudni simptom ovulacije?

Anabela oprosti ako sam ti dala krivu info 🙈 ja zaista pocinjem kuziti kako briam informacije, previse istrazujem, mijesa mi se. 

• mrkaaa
    02. Prosinac 2020. 20:38

Ovulacije je prosla vec juce,ali ajd moguce je i to 😊

02. Prosinac 2020. 20:40

Mrka bilo bi divno kad bismo tako brzo imale simptome i znale da smo trudne ❤️❤️❤️ Zelim ti puno srece, da ti ovaj osjecaj mucnine bude samo predznak plusa za 2 tjedna. 🙂

• mrkaaa
    02. Prosinac 2020. 20:43

Hvlaa punoo🥰🥰 svakako cu to podijeliti sa vama ❤❤❤

• Anela96
    02. Prosinac 2020. 21:01

Zdravo svima. Imala boh par pitanja nadam se da ce te mi pomoci. Planiramo jako dugo trudnocu. Sada mi kasni 9 dana bojim se uraditi test. Imam neke simptome a to su povecane i na dodir bolne grudi ,jaku glavobolju, bol u ledjima i u trbuhu. Prekjucer i jucer sam imala smedji iscjedak ja mislim da je to implatacija. Sada nisam sigurna mogu li sutra ujutro odmah uradit test ili da pricekam jos koji dan . Hvala vam unaprijed. Nadam se da ce te mi pomoci. Lijep pozdrav.

Anela

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 21:10

anelasanotic12345678910

Zdravo svima. Imala boh par pitanja nadam se da ce te mi pomoci. Planiramo jako dugo trudnocu. Sada mi kasni 9 dana bojim se uraditi test. Imam neke simptome a to su povecane i na dodir bolne grudi ,jaku glavobolju, bol u ledjima i u trbuhu. Prekjucer i jucer sam imala smedji iscjedak ja mislim da je to implatacija. Sada nisam sigurna mogu li sutra ujutro odmah uradit test ili da pricekam jos koji dan . Hvala vam unaprijed. Nadam se da ce te mi pomoci. Lijep pozdrav.

Bok
    Zasto se bojis napravit test?
    Znas li kad ti je bila ovulacija? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 21:11

Traveller

anci000 🌸💞

Zuzzujalice držim fige! 🤞🏼
    Sanjarko, da da 13dc već će ona uskoro 😍
    Watson kako si? ❤️
    Anabela vidjet ćemo šta tempica kaže 🤨
    T&T nema vas nešto danas 😮

Obavljala sam bračne dužnosti. 😂😂😂

😁💪🎉😎
    Kuhala? Cistila? 

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 21:13

https://ibb.co/jrgqdct 🤞

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 21:17

buhtlica23

Ja potvrdujem jos jedan negativan test, nije mi 👹 dao mira pa sam osla pisnit jos jednom 😅

Cekam vjesticu 🙊

Pa ne znam ni hoce li doc m dok si na progesteronu 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.