Ili.zovi ginicku da ti pusti klotrimazol to je isto to samo na recept i za đ
Stormy jesi ti rekla da su te gljivice napale od Klavocina? On bas jako to izaziva. Uzmi canesten vaginalete i kremu na slobodnu prodaju.
Da, svaki put sa njime tako…problem je sta sam procurila 😥 pa ne znam kako mazat il stavljat…mislim da moram sacekat da prode? ili?
Kremu izvana cak i da, a vaginalete cim pocne prestajati ako ostane kap dva mozes poceti.
Kremicu dobro namazi izvana da ti bar svrbez prestane ( ako svrbi)
Bella i Stormy zao mi je zbog vjestice 😭 znam kako se osjecate i saljem vam zagrljaj!❤ Doista vjerujem da ce iduci mjesec donjeti Bozicna cuda, opustite se uz cokoladu i jedan gin.
Evo ja vec dva dana na bambusu,doista pomaze ahahhahhaha salim se! Nemojte biti tuzne, tu smo za vas 👆
Sanjarka jao to je najgori osjecaj kada se vaginaleta topi i curi vani, nista bez ulozaka tih dana. Meni je isto znala cijeli dan curiti van po malo...ali za 2-3 dana si kao nova 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Čestitke plusićima🤗😍😍💝💞💖
Evo procurila napokon. Krećemo ispočetka i jedva cekam😁
Marty kako si?
Anci hvala na zagrljaju💝💝
Mokosh nadamo se🤞🤞🤞🤞
Bella, želim ti da prođe što bezbolnije moguće I šaljem zagrljaj. Želim ti od srca da idući ciklus bude tvoj ❤️
Hvala ti draga Traveller💝❤
I što se tice tvog straha, razumijem te potpuno. Dani traju kao vječnost. To sad kad zatrudnimo ćemo se međusobno bodriti obzirom na prošla iskustva. Nakon spontanog, oduzet je onaj blaženi osjećaj neznanja i ne strepnje, nakon takvog iskustva više nije isto. I to mi je bila među prvim mislima kad sam završila u bolnici, kako ću uopće psihički podnijeti slijedeću trudnoću. Al opet nekako si mislim da sam vremenom ipak malo ojačala. Podsjećati se da je svaka nova trudnoća različita od one prve po svemu,jer je svaka drugačija i ne mora završiti isto. I budemo li to izdržale . Nije ako, al budemo.💪
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Čestitke plusićima🤗😍😍💝💞💖
Evo procurila napokon. Krećemo ispočetka i jedva cekam😁
Marty kako si?
Anci hvala na zagrljaju💝💝
Mokosh nadamo se🤞🤞🤞🤞
Bella, želim ti da prođe što bezbolnije moguće I šaljem zagrljaj. Želim ti od srca da idući ciklus bude tvoj ❤️
Hvala ti draga Traveller💝❤
I što se tice tvog straha, razumijem te potpuno. Dani traju kao vječnost. To sad kad zatrudnimo ćemo se međusobno bodriti obzirom na prošla iskustva. Nakon spontanog, oduzet je onaj blaženi osjećaj neznanja i ne strepnje, nakon takvog iskustva više nije isto. I to mi je bila među prvim mislima kad sam završila u bolnici, kako ću uopće psihički podnijeti slijedeću trudnoću. Al opet nekako si mislim da sam vremenom ipak malo ojačala. Podsjećati se da je svaka nova trudnoća različita od one prve po svemu,jer je svaka drugačija i ne mora završiti isto. I budemo li to izdržale . Nije ako, al budemo.💪
❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bella i Stormy zao mi je zbog vjestice 😭 znam kako se osjecate i saljem vam zagrljaj!❤ Doista vjerujem da ce iduci mjesec donjeti Bozicna cuda, opustite se uz cokoladu i jedan gin.
Hvala draga Watson❤ znači i ti si procurila,stigla M?
Sanjarko, to sa vaginaletama je normalno, meni isto tako bude.
Što se tiče privatnika, moje preporuke su Ulla Marton, Snježana Škrablin, Martina Ujević. Sad ovisno za kaj treba, koje područje. Kerner je meni bio isto dobar,kod njega sam bila u bolnici. Sad sam na Sv. Duhu kod Ujevića, a njegova žena Martina radi privatno i za nju sam čula da je stvarno super.
Evo ja vec dva dana na bambusu,doista pomaze ahahhahhaha salim se! Nemojte biti tuzne, tu smo za vas 👆
Sanjarka jao to je najgori osjecaj kada se vaginaleta topi i curi vani, nista bez ulozaka tih dana. Meni je isto znala cijeli dan curiti van po malo…ali za 2-3 dana si kao nova 🙏Watsonicahvala na rijecima podrske ❤ također grlim natrag 🥰
Daj mi samo reci, pitala sam te, sta hsg tako rano 6-7 DC? Meni vjestica traje tocno toliko, pa mi nije jasno dal se to radi dok jos krvaris…
Draga Bellajos malo pa idemo u nove pobjede 💪😘
Jesi li se pocastila necime danas? Kako si?
Draga Stormy idemo u nove pobjede da💪💪 jesam,počastila sam se drugom kavom😁 veliki sam kavopija i pijem samo jednu dnevno od kad radimo na bebi. Al danas sam si dvije priustila🤭 alkohol ne pijem od početka godine više uopće. Cigareta sam se ostavila prije tri i pol godine. Tako da mi je ta kava jedini porok.
Naručit ću si trakice za ovaj ciklus sa njuskala i sve ću ih ispišati ovaj mjesec da utvrdim točno O😁🤭
Kako si ti?🤗
Jutros sam bila previše uzbuđena, pa nisam upratila ni sve komentare...čestitke curama koje su prijavile pozitivne rezultate. ❤️😘😘
Hvala svima koje su mi čestitale. ❤️❤️❤️
Neko od vas je pitao za macinu travu, kako se pije. Ja sam je pila po 3 šolje dnevno...
Sanjarka, isto sam razmišljala kao i ti kad sam imala spontani, ali se sjećam riječi divne gin kod koje sam radila kiretažu-privatno. Kad sam počela da plačem, rekla mi je"Ne, nemoj da plačeš, gledaj to kao dobro za tebe, jer tebi treba zdrava beba."
Bez obzira na ovoliku današnju sreću, opet osjećam strah, jer sam uvijek bila plašljiva, ali nadam se da kad čujem otkucaje srca, to već biti drugačije.
Mokosch, polažem nade za tvoj plusić sutra!🙏🙏❤️
Jutros sam bila previše uzbuđena, pa nisam upratila ni sve komentare…čestitke curama koje su prijavile pozitivne rezultate. ❤️😘😘
Hvala svima koje su mi čestitale. ❤️❤️❤️
Neko od vas je pitao za macinu travu, kako se pije. Ja sam je pila po 3 šolje dnevno…
Sanjarka, isto sam razmišljala kao i ti kad sam imala spontani, ali se sjećam riječi divne gin kod koje sam radila kiretažu-privatno. Kad sam počela da plačem, rekla mi je"Ne, nemoj da plačeš, gledaj to kao dobro za tebe, jer tebi treba zdrava beba."
Bez obzira na ovoliku današnju sreću, opet osjećam strah, jer sam uvijek bila plašljiva, ali nadam se da kad čujem otkucaje srca, to već biti drugačije.
Mokosch, polažem nade za tvoj plusić sutra!🙏🙏❤️
Ivek, hvala ti! 😊 Nadam se da vjestica nece sutra doci i da cu u pon ugledati plus. Nema za sada nikakvih naznaka da bi sutra mogla procuriti, pa mi to malo daje nadu.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Stormy, bas mi je zao zbog vjestice. 😞 Ali idemo dalje ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji