Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    28. Studeni 2020. 22:03

nina5

Jer negdje sam pročitala kad se jajna stanica sretne sa spermijem da može tako nastati kap krvi u iscjetku pa me zbunilo jel ovulacija ili to a 10og datuma isto imala onu običnu ovulacijsku sluz pa tko bi ga znao. Sve mi se pobrkalo sad

Nisam cula za to, ali moze ti biti i samo malo zaostale krvi od prosle M. Ne brini se i ne googlaj, to ti ne moj savjet 🤣
    Akk se ponovi zovi dr 😊
    Onda pricekaj jos malo, ja sam mislila da ti je O bila 10. Ali dobro, tesko je kad ne pratis s nicim. 
    Meni je recimo ovaj ciklus ovulacijska sluz trajala sam 4 dana 🤷‍♀️  sve se poremeti kad krenes na bebu 😅
    Sretno, javljaj stanje 😄

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

▪Marty
    28. Studeni 2020. 22:09

Lullaby i Ivek cestitaaam vam curke! sad uzivajte i samo hrabro naprijed 💜👣🍼
    Bella, Stormy? cure? tesko mi je bilo procitati da ste procurile, stvarno sam mislila i nadala se da cemo sve ugledati plusice...jeste dobro? grlim vas i glave gore, ima da je slijedeci mjesec vas! sve ce se to posloziti ❤❤❤❤

hvala vam svima na lijepim rijecima i izrazima sucuti❤ nije ovo vrijeme dobro nikako za mene, pogotovo sad doma jer prevladavaju tuzne emocije i stresne situacije. a ne mozes se maknuti od realnosti, treba biti podrska obitelji i probaviti sve sto se dogada. brine me i kako ce se sve ovo sada odraziti na moj ciklus i test.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• nina5
    28. Studeni 2020. 22:14

I ja sam mislila da mi je 10 bila ovulacija jer tako bi i trebalo biti sa obzirom na trajanje ciklusa i to kad se 15og pojavilo zbunilo me da ne znam sad jel ovulacija bila 10og ili 15og. Povremeno osjetim nelagodu u dojenjem dijelu leđa pa me vuče sve da ću dobiti ali svakako ću javiti ishod

31god
    Pokusavamo od 10/20

• nina5
    28. Studeni 2020. 22:16

Jel kod trudnoće normalno da se osjeti bol u dojnjem djelu leđa kao u pmsu

31god
    Pokusavamo od 10/20

Jana25
    28. Studeni 2020. 22:16

Marty draga, ti trebas uskoro ne dobit?  Kad ces piskit? Bit ce sve okej❤ meni MM uvijek kad sam tuzna ili kad se brinem kaze da se ne brinem, da ce sve na kraju bit dobro i da ako nije dobro nije kraj 😇
    Šaljem zagrljaj 💞

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    28. Studeni 2020. 22:17

nina5

To ce ti morat rec cure koje su bile trudne, ja jos nisam 😄

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

marija3998
    28. Studeni 2020. 22:21

nina5

Je normalno je, svaka Trudnoća je drugačija i svaka žena ima drugačije simptome, napravi test pa ćeš znati, kad ti treba doći M? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Jana25
    28. Studeni 2020. 22:23

Stormy

Jana25

Di ste cure, kako provodite ovu subotnju vecer? Subota je, jel tako? 🤭🤣 svakj dan u izolaciji mi je isti 🤣
    Čestitam plusićima danas, bome ste se zaredale, svaka čast 🥳😁➕➕➕
    Bellazao mi je zbog m 😔 nasa je stara godina, drzim te za rijec, ili za jajnik, svejedno 🤣
    Watsonsi vidila koja prica, ima nade i za tvoj neprohodni jajovod, sta sam ja rekla 🤞🤞🤗
    Stormy ti bi st arno mogla dobitplus pod bor➕🎅 e pa neka ti bude drzim palceve za iduci ciklus 🤗🤞❤

Hehe je, subota je 😊
    Kauč potejto sam cijeli dan, ušuškana pod dekicom i okružena svojim životinjama ❤ malo knjiga, malo forum 😉
    Hvala ti Jano od ❤
    Tebi također, isto želim 🥰

Da nam se sve želje ostvare 💞🥰
    Vidim i ti piješ euthyrox 50, dosadna je ta stitnjaca, jelda 😐 meni u zadnje vrijeme toliko kosa opada da se bojim da cu bit čelava. Kako se ti nosis s tim?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tommyfame
    28. Studeni 2020. 22:35

E cure,
    pricajmo malo o dojkama hahah

Znaci sad sam se isla tusirat i skinem se (ofc) i skuzim tanke žile na areolama,koje su se fuuul rasirile! Znaci ko da je netko uzeo kemijsku i sarao po njima..ei pojavili su mi se ko neke bubuljice po njima a ono bas uz bradavicu 

Inace su mi onak normalne velicine i bez ikakvih izrazenih žila (i po cicama i po areolama). 
    Jel se koja susrela sa tak nest? 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

▪Marty
    28. Studeni 2020. 22:49

Jana25

Martydraga, ti trebas uskoro ne dobit? Kad ces piskit? Bit ce sve okej❤ meni MM uvijek kad sam tuzna ili kad se brinem kaze da se ne brinem, da ce sve na kraju bit dobro i da ako nije dobro nije kraj 😇
    Šaljem zagrljaj 💞

hvala ti Jana💜 inace da. to i ja uvijek kazem🙂 bit ce bolje.. nama je ove godine sve u krajnostima, poceli pripremati svadbu, sreca, veselje.. dode korona i zabrane svadbe, pa krece stres, neizvjesnost, pritisak.. dozvole svadbe taman u ponedjeljak prije naseg vikenda! ekstaza, sreca luda, svadba savrsena. i onda je pocelo brzo s bolesti.. pa smrt.. pa druga smrt.. cini se da ce i treca jer ni baka nikako nije dobro.. znaci dno emocija. i sad mi.muz veli ako nekim slucajem dobijemo plus, to bi bila stvarno sreca nevidena i najljepsi moguci zavrsetak ove 2020.-e😇 to ce onda barem malo izvuc obitelj iz tuge.. vidjet cemo. u ponedjeljak ne zelimo vjesticu, vec sad sa dozom straha idem na wc i mislim si valjda nece crveno. ako ne dode, test cu raditi u srijedu. kak si ti? kaj ima kod tebe, koji su planovi? 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.