E cure,
pricajmo malo o dojkama hahah
Znaci sad sam se isla tusirat i skinem se (ofc) i skuzim tanke žile na areolama,koje su se fuuul rasirile! Znaci ko da je netko uzeo kemijsku i sarao po njima..ei pojavili su mi se ko neke bubuljice po njima a ono bas uz bradavicu
Inace su mi onak normalne velicine i bez ikakvih izrazenih žila (i po cicama i po areolama).
Jel se koja susrela sa tak nest?
Hm, ove tvoje žilice zvuce obecavajuce 🤞
Ja imam jednu malo jacu plavu venu, koja ide od vrata prema desnoj cici i to je to. Na areolama nemam apsolutno nis.
Cijeli moj zivot su me cice dosta boljele prije dolaska m, bile natecene, teske al zadnja 3,4 ciklus apsolutno ih ne osjetim 🙄🤷♀️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
E cure,
pricajmo malo o dojkama hahah
Znaci sad sam se isla tusirat i skinem se (ofc) i skuzim tanke žile na areolama,koje su se fuuul rasirile! Znaci ko da je netko uzeo kemijsku i sarao po njima..ei pojavili su mi se ko neke bubuljice po njima a ono bas uz bradavicu
Inace su mi onak normalne velicine i bez ikakvih izrazenih žila (i po cicama i po areolama).
Jel se koja susrela sa tak nest?
Znaci sad sam si isla čekirat svoje, da ti znam napisad feedback 😂
A ovaj moj me gleda, sta radim 🙈🙈
Po sisama imam neke zile, ali ne tako tanke. Nit sam ikad opazila tako neke, koje spominjes. Mozda ti je to neki dobar znak 🤞🤞🤞
Hvala ti sto si ustala i pogledala svoje cice zbog mene ❤❤❤
Ja isto imam ove normalne file,a ove po aeorolama su ful tanke. Nikad nisam to vidjela do sad pa sam se malo scimala ahhaha
Aaa da,mozda je to dobar znak 🤞🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Marija3998 možda ti je promaklo kad sam napisala ciklusi su mi 29-30 dana. Zadnja M bila 28.10 a po iscjetku 10.11 trebalo bi da je bila ovul. A 15.11 dobila iscjedak obilan kao ovulacijski u kojem je bila kao nit krvi i do sad još nisam dobila
31god
Pokusavamo od 10/20
I sad mi nije jasno šta je 15.11 značio taj iscjedak isti kao ovulacijski u kojem je bilo pomiješano mrvicu krvi a 10.11 imala obicni ovulacijski iscjedak
31god
Pokusavamo od 10/20
Di ste cure, kako provodite ovu subotnju vecer? Subota je, jel tako? 🤭🤣 svakj dan u izolaciji mi je isti 🤣
Čestitam plusićima danas, bome ste se zaredale, svaka čast 🥳😁➕➕➕
Bellazao mi je zbog m 😔 nasa je stara godina, drzim te za rijec, ili za jajnik, svejedno 🤣
Watsonsi vidila koja prica, ima nade i za tvoj neprohodni jajovod, sta sam ja rekla 🤞🤞🤗
Stormy ti bi st arno mogla dobitplus pod bor➕🎅 e pa neka ti bude drzim palceve za iduci ciklus 🤗🤞❤
Hehe je, subota je 😊
Kauč potejto sam cijeli dan, ušuškana pod dekicom i okružena svojim životinjama ❤ malo knjiga, malo forum 😉
Hvala ti Jano od ❤
Tebi također, isto želim 🥰
Da nam se sve želje ostvare 💞🥰
Vidim i ti piješ euthyrox 50, dosadna je ta stitnjaca, jelda 😐 meni u zadnje vrijeme toliko kosa opada da se bojim da cu bit čelava. Kako se ti nosis s tim?
Za tu pak vrstu glupace sam saznala 2018.g. i od tada se borim sa njom. Dobila sve one klasike, kile, kosa mi bila dosta popadala, raspolozenje gore dole, kao da sam stalno u pmsu i naravno poremetila sve i svasta u krvnoj slici itd. Sad sam skoro na "ti" sa njom…recimo.
Kako je kod tebe?
Ja sam dobila dijagnozu prosle godine u 9 mj
Ja cak nisam dobila kile sto mi ke cudno, kosa mi uzasno opada, to mi je bio znak da odem doktoru prosle godine, i abnormalni napadi panike. Bojala sam se ic na posao i uc u autobus 🤷♀️😅 tad mi je TSH bio preko 15. Dobila sam terapiju i sad je oko 0,800 do 1,5
Zadnje sam radila krvnu slikj u 9 mj. Anti tpo mi ne bio povisen. Gornja granjca 5 a ja sam imala 10.mislkm da nine strasno 😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Martydraga, ti trebas uskoro ne dobit? Kad ces piskit? Bit ce sve okej❤ meni MM uvijek kad sam tuzna ili kad se brinem kaze da se ne brinem, da ce sve na kraju bit dobro i da ako nije dobro nije kraj 😇
Šaljem zagrljaj 💞
hvala ti Jana💜 inace da. to i ja uvijek kazem🙂 bit ce bolje.. nama je ove godine sve u krajnostima, poceli pripremati svadbu, sreca, veselje.. dode korona i zabrane svadbe, pa krece stres, neizvjesnost, pritisak.. dozvole svadbe taman u ponedjeljak prije naseg vikenda! ekstaza, sreca luda, svadba savrsena. i onda je pocelo brzo s bolesti.. pa smrt.. pa druga smrt.. cini se da ce i treca jer ni baka nikako nije dobro.. znaci dno emocija. i sad mi.muz veli ako nekim slucajem dobijemo plus, to bi bila stvarno sreca nevidena i najljepsi moguci zavrsetak ove 2020.-e😇 to ce onda barem malo izvuc obitelj iz tuge.. vidjet cemo. u ponedjeljak ne zelimo vjesticu, vec sad sa dozom straha idem na wc i mislim si valjda nece crveno. ako ne dode, test cu raditi u srijedu. kak si ti? kaj ima kod tebe, koji su planovi?
Ooo bome vam je bilo turbulentno. Dosta vam je stresa za jednu godinu, sad vam samo veselje zelim 🤞❤
Joj kod nas ti je sve nekako cudno. Mi smo u 10/2019 poceli planirat nasu svadbu za 5/2021. Za sad sve stoji i ide dalje, ali spremna sam na to da mozda nece bit nista 😅 i ne dira me to, s covjekom sam kojeg volim imat cemo divan brak bez obzira na feštu. Zelimo nasu malu obitelj i to nam ne cilj.
Kako ovaj mjesec nismo bas pokrili zbog temperatura i korone ne nadam se previse, al od iduceg ocekujem puno 😁😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Lullaby i Ivek cestitaaam vam curke! sad uzivajte i samo hrabro naprijed 💜👣🍼
Bella, Stormy? cure? tesko mi je bilo procitati da ste procurile, stvarno sam mislila i nadala se da cemo sve ugledati plusice…jeste dobro? grlim vas i glave gore, ima da je slijedeci mjesec vas! sve ce se to posloziti ❤❤❤❤
hvala vam svima na lijepim rijecima i izrazima sucuti❤ nije ovo vrijeme dobro nikako za mene, pogotovo sad doma jer prevladavaju tuzne emocije i stresne situacije. a ne mozes se maknuti od realnosti, treba biti podrska obitelji i probaviti sve sto se dogada. brine me i kako ce se sve ovo sada odraziti na moj ciklus i test..
Draga Marty bas sam mislila na tebe. Vjerujem da ti je tesko, isplaci se koliko treba. Suzice su zdrave, bile one tuzne ili radosne…neka idu van, lakse se onda dise. Ne zelim reci onaj klise, ali sigurna sam da ce se vrijeme pobrinuti za svu tu tugu. Neka te tvoj dragi cvrsto zagrli i ne pusta. Suze i zagrljaji lijece puno toga 😘
Budi podrska koliko mozes, no i ti si covjek i ti ju trebas dobiti jednako koliko i dati.
Ja ti zelim ogromni debeli plus, da mi budes sretna ❤
puno hvala na ovim rijecima❤ stvarno si dusa! i ja tebi zaista zelim plusic ko kuca u ovom ciklusu😇
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
I sad mi nije jasno šta je 15.11 značio taj iscjedak isti kao ovulacijski u kojem je bilo pomiješano mrvicu krvi a 10.11 imala obicni ovulacijski iscjedak
Ako nije bilo puno krvi, to je normalno, to se desava, nije ništa opasno, ali ako se pojavi Opet javi se svojoj ginekologici, najbolje ti je napraviti test i onda si mirna, ako si trudna test bi ti već trebao biti pozitivan ☺️
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Lindsay ozbiljnoooooo????ajme koja prica 😭😭😭
Ajme mene, hvala ti andele ,znas da si mi uljepsala vecer ❤ bila sam neki dan na toj stranici i potonula sam jer je bila tuzna tema tada trenutno, zbrisala sam glavom bez obzira. Ovdje je ipak veselije…i ovi plusici sto prste na sve strane daju snagu za guranjem dalje.
Drage moje ja kada ugledam svoj plusic poslati cu vam 100 slika testa a Sanjarka ce me drzati 6mj najmanje na listi 😂😂😂
Lindsay u slucaju da ne uspije MPO iz prve dodemo u Os, po jednog malog legu!!! Hehehe
Toppp
Spavate kod nas :)
Tommyfame, nemam zilice nikakve, a tu smo negdje za ne dobiti... tebi frzim fige da je to simptom.... imam samo napuhane cice, punasne nekakve a ne bole... cudno skroz
I veceras povisenu tjelesnu temperaturu za 0.3 ° od moje normalne... osjecam kao da gorim iznutra... nesto se kuha, samo da nije virus kakav 🤷♀️🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫