Bella nije jos stigla m, u ponedjeljak bi trebala doci.❤
Stormy ispravljam ako sam krivo napisala da ne trazim sada, meni su rekli 6.-10. dan ciklusa a ne 6.-7. dan ciklusa kao sto si napisala...ne brini,odraditi ces ti to 👆
Ivek1 divnog si doktora imala, ljudina,svaka mu je na mjestu...cuvaj se !
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watsoon htjedoh ti reci... citam danas grupu o potpomognutoj. Neka cura je napisala da su joj zbog vanmaternicne odstranili jedan jajovod, a drugi je bio neprohodan. I dok je cekala mpo ostala je trudna iz "neprohodnog"
Tako da... mozda ti uveselim ovu lijepu subotu ❤
Lindsay ozbiljnoooooo???? ajme koja prica 😭😭😭
Ajme mene, hvala ti andele ,znas da si mi uljepsala vecer ❤ bila sam neki dan na toj stranici i potonula sam jer je bila tuzna tema tada trenutno, zbrisala sam glavom bez obzira. Ovdje je ipak veselije...i ovi plusici sto prste na sve strane daju snagu za guranjem dalje.
Drage moje ja kada ugledam svoj plusic poslati cu vam 100 slika testa a Sanjarka ce me drzati 6mj najmanje na listi 😂😂😂
Lindsay u slucaju da ne uspije MPO iz prve dodemo u Os, po jednog malog legu!!! Hehehe
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bella nije jos stigla m, u ponedjeljak bi trebala doci.❤
Stormy ispravljam ako sam krivo napisala da ne trazim sada, meni su rekli 6.-10. dan ciklusa a ne 6.-7. dan ciklusa kao sto si napisala…ne brini,odraditi ces ti to 👆
Ivek1 divnog si doktora imala, ljudina,svaka mu je na mjestu…cuvaj se !
Hvala draga moja Watson...❤️ Želim ti da što prije i ti uspiješ u ostvarenju najljepše uloge.😘😘😘
Pozdrav svim ženama,curama,danima vas čitam i evo upravo se odlučila registrirati. Čestitke svima koje imaju svoj plusic a ostalima želim da ga dobiju sto prije kao sto i sama želim. U mene je stanje ovako,oprostite ako malo razvucem pisanje ali čudne stvari su mi se dogodile ovaj ciklus. Ovo je prvi ciklus da muž i ja radimo na bebi jer tek nedavno smo se vjenčali. Posljednju menstruaciju sam imala 28.10. Ciklusi uvjek uredni 29 dana,nekad 28 ali to je tu negdje. Ovaj mjesec 10.11 sam po sluzi naslutila da bi mogla biti ovulacija i imala sam povremene grcice u desnom jajniku da bi 15.11 prilikom mokrenja ugledala iscjedak ali bas dosta obilan koji izgleda točno kao sluz u ovulaciji i u toj sluzi je bila kao krvava žilica eto oprostite ali ne znam kako bi se izrazila jer točno tako je izgledalo. Ne mjerim vazalni niti koristim trakice,samo imamo redovne odnose. I sad sam zbunjena jer ne znam šta je to 15.-og datuma moglo biti i jel moguće da je to ovulacija ako sam 10.-og datuma imala sluz. Danima po danu i na večer osjećam bas kao da gorim i grudi su mi onako uvećane i pomalo bole ali pred menstruaciju u mene je to normalno. Još nisam dobila niti sam test radila iz jednog jedinog razloga da se ne razočaram jer previše želim bebu i ako kad se smirim i razmilšljam sama sebi reknem ne vjerujem da sam tolike sreće da bi iz prvog ciklusa uspjelo. Samo nikad mi se ovo nije dogodilo i to je sto me najviše zbunjuje
31god
Pokusavamo od 10/20
Pozdrav nina, dobro dosla i jos brze otisla s ove teme 🤗
Ja to samo mogu reci da sam imala jednom trag krvi u ovulacijskom iscjetku, umrla sam od straha. Javila sam se ginekologici koja je to povezala s naglim padom estrogena. Nije mi se vise nikad to ponavljalo. A sto se tice ginekoloske strane nemam nikakve ciste i pape su mi do sad uvijek bile uredne.
Ne mora ni kod tebe biti nista strasno.
A svakako napravi test, nemas se cega bojati, vec bi ti trebo pokazati da je pozotivan ako se ne varam 🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hvala ti na odgovoru. Ipak ću dan -dva pričekati jer ako je 15-og to značilo ovulaciju onda bih kroz dan,dva trebala i da dobijem pa radije ću da sacekam još mrvicu
31god
Pokusavamo od 10/20
Jer negdje sam pročitala kad se jajna stanica sretne sa spermijem da može tako nastati kap krvi u iscjetku pa me zbunilo jel ovulacija ili to a 10og datuma isto imala onu običnu ovulacijsku sluz pa tko bi ga znao. Sve mi se pobrkalo sad
31god
Pokusavamo od 10/20
Di ste cure, kako provodite ovu subotnju vecer? Subota je, jel tako? 🤭🤣 svakj dan u izolaciji mi je isti 🤣
Čestitam plusićima danas, bome ste se zaredale, svaka čast 🥳😁➕➕➕
Bella zao mi je zbog m 😔 nasa je stara godina, drzim te za rijec, ili za jajnik, svejedno 🤣
Watson si vidila koja prica, ima nade i za tvoj neprohodni jajovod, sta sam ja rekla 🤞🤞🤗
Stormy ti bi st arno mogla dobit plus pod bor➕🎅 e pa neka ti bude drzim palceve za iduci ciklus 🤗🤞❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji