Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    29. Studeni 2020. 00:02

Jana vjerovati cemo u cuda do kraja ❤🙌
    Drzi se 🙏
    Lindsay legice,jaoooo hvala ti ❤ ali zanisli tko bi me trpio punu hormona 😂 rekla bi mi s vrata bye bye Watsonica 😂
    Pogledaj si film Making Baby, zena poludila od pikanja hormonima...smijesno je naravno jer je film 🙈
    Vidim da ste otisle spavati,ljubim vas ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jana25
    29. Studeni 2020. 00:09

Stormy

Jana25

Stormy

Jana25

Stormy

Jana25

Di ste cure, kako provodite ovu subotnju vecer? Subota je, jel tako? 🤭🤣 svakj dan u izolaciji mi je isti 🤣
    Čestitam plusićima danas, bome ste se zaredale, svaka čast 🥳😁➕➕➕
    Bellazao mi je zbog m 😔 nasa je stara godina, drzim te za rijec, ili za jajnik, svejedno 🤣
    Watsonsi vidila koja prica, ima nade i za tvoj neprohodni jajovod, sta sam ja rekla 🤞🤞🤗
    Stormy ti bi st arno mogla dobitplus pod bor➕🎅 e pa neka ti bude drzim palceve za iduci ciklus 🤗🤞❤

Hehe je, subota je 😊
    Kauč potejto sam cijeli dan, ušuškana pod dekicom i okružena svojim životinjama ❤ malo knjiga, malo forum 😉
    Hvala ti Jano od ❤
    Tebi također, isto želim 🥰

Da nam se sve želje ostvare 💞🥰
    Vidim i ti piješ euthyrox 50, dosadna je ta stitnjaca, jelda 😐 meni u zadnje vrijeme toliko kosa opada da se bojim da cu bit čelava. Kako se ti nosis s tim?

Za tu pak vrstu glupace sam saznala 2018.g. i od tada se borim sa njom. Dobila sve one klasike, kile, kosa mi bila dosta popadala, raspolozenje gore dole, kao da sam stalno u pmsu i naravno poremetila sve i svasta u krvnoj slici itd. Sad sam skoro na "ti" sa njom…recimo.
    Kako je kod tebe?

Ja sam dobila dijagnozu prosle godine u 9 mj
    Ja cak nisam dobila kile sto mi ke cudno, kosa mi uzasno opada, to mi je bio znak da odem doktoru prosle godine, i abnormalni napadi panike. Bojala sam se ic na posao i uc u autobus 🤷‍♀️😅 tad mi je TSH bio preko 15. Dobila sam terapiju i sad je oko 0,800 do 1,5
    Zadnje sam radila krvnu slikj u 9 mj. Anti tpo mi ne bio povisen. Gornja granjca 5 a ja sam imala 10.mislkm da nine strasno 😅

Super za kile 😉 Meni TSH nikako ispod 3. Jedes li po nekom posebnom režimu prehrane uz terapiju euthyroxom?

Malo manje stresa i bit ce i tebi okej 😄 meni je najgore kad osjetim puls u prednjem dijelu vrata, onda znam da mi je od stres i zivciranja 🙄
    Sto se tice prehrane, uopce ne pazim, jedem sve zivo, ne izbjegavam gluten i sta se vec sve pise po forumima i grupama na fejsu jer mi doktor nije tako reko da bi trebala. Jedem normalno. I peceno i przeno i slatko i fast food i voce i povrce 😄😅🤭 
    Mozda bi trebala pocet pazit malo vise 😂

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Lindsay
    29. Studeni 2020. 00:40

watson009

Jana vjerovati cemo u cuda do kraja ❤🙌
    Drzi se 🙏
    Lindsay legice,jaoooo hvala ti ❤ ali zanisli tko bi me trpio punu hormona 😂 rekla bi mi s vrata bye bye Watsonica 😂
    Pogledaj si film Making Baby, zena poludila od pikanja hormonima…smijesno je naravno jer je film 🙈
    Vidim da ste otisle spavati,ljubim vas ❤

A mozda obje budemo lude od hormona pa... bye bye muzevi...

Tommyfame
    29. Studeni 2020. 01:30

Divna_Sa

Tommyfame, nemam zilice nikakve, a tu smo negdje za ne dobiti… tebi frzim fige da je to simptom…. imam samo napuhane cice, punasne nekakve a ne bole… cudno skroz
    I veceras povisenu tjelesnu temperaturu za 0.3 ° od moje normalne… osjecam kao da gorim iznutra… nesto se kuha, samo da nije virus kakav 🤷‍♀️🤞

Daaa,pratimo se ❤❤ 
    Jujujuju moja temp.je nekak niska pa ne pokažem za sad da ne ista desava nooo nikad se nezna 🤷‍♀️ ovo tvoje super zvuci 🤞🤞🤞
    A gle ja prihvacam i prehlade i viroze..bilo kakav pad imuniteta haha u dobitnom me na 9dpo ulovila takvaaa prehlada i guglah kad ono stvarno desava se to ponekad u trudnoci..tako daaa

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Studeni 2020. 07:02

Tommyfame

E cure,
    pricajmo malo o dojkama hahah

Znaci sad sam se isla tusirat i skinem se (ofc) i skuzim tanke žile na areolama,koje su se fuuul rasirile! Znaci ko da je netko uzeo kemijsku i sarao po njima..ei pojavili su mi se ko neke bubuljice po njima a ono bas uz bradavicu

Inace su mi onak normalne velicine i bez ikakvih izrazenih žila (i po cicama i po areolama).
    Jel se koja susrela sa tak nest?

Jutrooo 🙂🙂🙂 ja sam ti to imala točno tako kako si opisala i primjetila sam to u drugoj polovici ciklusa.. sad kad se ustanem cu bas provjeriti jesu li tu i dalje 😀 te ko bubuljice i inace imam i rekli su mi svi da je to normalno i dosta cura koje znam to imaju.
    Ti si to sad prvi put primjetila?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 09:09

Kiflica - ➕❤️
    Susika - ➕❤️
    Amarenna - ➕ ❤️
    Inana1-➕ ❤️
    Lora27621 - ➕❤️
    Toncica24 -  ➕❤️
    Mara5 -➕ ❤️
    Maša25 - ➕❤️
    Lullaby - ➕❤️
    Ivek1 - ➕❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Mokosh - 29.11. - danas❤️
    Buhtlica23 - 30.11. - 1 dan❤️
    Marty07 - 30.11. - 1 dan❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
    Lovely - 01.12. - 2 dana❤️
    Hazel 02.12. - 3 dana❤️
    Leah - 04.12. - 5 dana❤️
    Marija3998 - 04.12. - 5 dana❤️
    Divna_Sa - 04.12. - 5 dana ❤️
    Traveller - 05.12. - 6 dana❤️
    Belinda09 - 06.12. - 7 dana❤️
    Tommyfame 06.12. - 7 dana❤️
    Jana25 - 06.12. - 7 dana ❤️
    Sassy - 07.12. - 8 dana ❤️
    Tina25 - 08.12. - 9 dana❤️
    Amy_94 - 10.12. - 11 dana❤️
    Olimpija - 10. 12. - 11 dana❤️
    Freya_444 - 11.12.  - 12 dana❤️
    Sunny_ - 12.12. - 13 dana❤️
    Zuzuzujalica - 12.12. - 13 dana❤️
    Anabelaaaa - 15.12. - 16 dana❤️
    Lindsay - 16.12. - 17 dana❤️
    Pinki123 - 20.12. - 21 dan❤️
    Gumbica - 20.12. - 21 dan❤️
    Ancioo- 21. 12- 22 dana ❤️
    Sanjarka88 - 21.12. - 22 dana❤️
    Nes - 21.12. - 22 dana ❤️
    Tloza55 - 26.12. - 27 dana ❤️
    Lisa27 - 27.12. - 28 dana❤️
    Bella - 27.12. - 28 dana ❤️
    Stormy - 28.12. - 29 dana❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 09:29

Dobro jutro cure ☕ kakvo vrijeme kod vas? Kod nas se kvari, bilo divno zadnjih dana

Nina dobro nam dosla, ako ti je o bila i 15., mozes bez problema napraviti vec test, s bilo kojim urinom tokom dana 🤞🤞🤞

Tommyfame ti stvarno nemas te bubuljice oko bradavica? Ja sam mislila da to sve žene imaju 🤦‍♀️

Marty jako mi je žao sto ste imali takvu godinu 😪 od srca zelim veliki plusic da vam popravi godinu i uljepsa zivot ❤️

Traveller lipa uzlazna temp, ocekujem je sutra na 37 i da tamo ostane 😁🤞🤞🤞

Mokosh
    29. Studeni 2020. 10:00

Traveller

nes

Traveller

Ovdje je vrijeme očajno. Opet doba magle i tame. Treći dan već imam vrtoglavicu kad se naglo u stanem, nisam nikad imala takvih problema, sigurno je radi sugavog vremena. Sinoć sam opet zakomila, muz protestirao jutros jer treći dan zaredom sam zakazala za akciju pa sam mu jutros nadoknadila.😂😂

Sanjarko, jel tamne trakice, kakva je situacija

Takve simptome sam ja imala na pocetku prve trudnoce

Ma imam inače nizak tlak pa moguće da je radi toga. Ovo vrijeme baš ne pomaže. 😭

Mokosh, jel piskis danas?

Jutro svima! Sutra cu piskit ako vjestica ne dode. Ali sve mi se cini da ipak stize... 😒

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 10:14

Traveller

Ovdje je vrijeme očajno. Opet doba magle i tame. Treći dan već imam vrtoglavicu kad se naglo u stanem, nisam nikad imala takvih problema, sigurno je radi sugavog vremena. Sinoć sam opet zakomila, muz protestirao jutros jer treći dan zaredom sam zakazala za akciju pa sam mu jutros nadoknadila.😂😂

Sanjarko, jel tamne trakice, kakva je situacija

Popodne cu piskit 
    Zadnja 2 puta sam pik imala na 10dc a o 12dc
    S obzirom da moze biti i na 17dc mozda se nacekam
    Vidit cemo 
    Pusti ti to tlak i vrijeme, mozda se ipak kuhaaaaa nesto 🤞🤞🤞🤞🤞😁

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 10:15

Stormy

Sanjarka kako mala? Jos malo pa i ti kreces u akcijanje 😉
    Buhtlica i Marty kako je? Hocete li piskit?
    Leah jel tamne trakice?
    Ostale cure (Lovely, Hazel, Marija, Divna) ima li kojih simptoma na vidiku?
    Od ostalih, tko uskoro krece u lov na O sa trakicama?

Dobro je. Jucer je ostala bez njuha i okusa 
    Drugo ok. Blaza prehlada kaze 
    Nije cak trebala kapi za nos 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.