Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    27. Studeni 2020. 06:32

Jutro☕
    Znači danas počinju testovi🎉🎉😁😁🎀
    Sretno svima ovak vikend i neka bude još pluseva🤞🤞🤞
    Kod mene ništa, čekam da M krene. Bolovi i dalje ,crveni spotting i dalje, temp je pala za 0.2  i nadam se da ću uskoro procuriti. 
    Watson i Anci družimo se mi još, ali isprazniti će se ova grupa.  Otići ćemo sve, uključujući i vas. Doci ce vas plusevi. Znam taj osjećaj, grozan je. Ali vi ste već jednom nogom na izlazu. Watson jel tebi stigla M? Kad krećete u postupak,u 1. Mjesecu?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    27. Studeni 2020. 06:34

Ma Traveller moja bez obzira na tempicu mislim da ništa. I ako je i T nekako se ne osj3cam najbolje s tim bolovima, ne znam. I bas je crveni spotting i kod brisanja i na gacicama.izludjuje me to što traje i nikako da krene. Trebala bi u utorak.

Bella🌟
    27. Studeni 2020. 06:57

Traveller

Bella🍁

Ma Traveller moja bez obzira na tempicu mislim da ništa. I ako je i T nekako se ne osj3cam najbolje s tim bolovima, ne znam. I bas je crveni spotting i kod brisanja i na gacicama.izludjuje me to što traje i nikako da krene. Trebala bi u utorak.

Joj znam kako to može izludjeti. Ja se ipak nadam da je to to sad I da ćeš dobiti ono što najviše želiš. ❤️ 32 dana ti traju ciklusi?

Ajmo piskilice, barobne štapiće na sunce. ❤️❤️❤️

Zapravo mi 30 dana traje ciklus, al ispada da mi lutealna traje 16 dana, a prije spontanog je bila 14,15 dana. Tako da zadnji mjesec kad sam bila na folikulometriji i pratila, M je došla 16 dana nakon O. A ciklusi su mi najčešće na 30 dana. Može biti 29, ili rijeđe 31.
    Bila sam na pregledu nedavno i sve je ok i papa je ok. Samo to imam tu svoju endometriozu i popratnu kompaniju. I zbog toga znam imati i takav spotting i svasta nesto, ali unatoč tome ciklusi su mi uredni i ovuliram što je dobro. I ranije ove god smo u trećem ciklusu pokusavanja uspjeli. Što je brzo. I sad nakon spontanog mi se malo sve poremetilo i eto još ništa. A ne možemo si sad priuštiti dugo vremena jer koliko god je kod mene za sad ok, vrijeme me pritišće pošto mi svi doktori ne prognoziraju najljepše stvari zbog dijagnoza. Sad je ajmo to reći zatišje pred buru i sigurno će kroz koju godine stanje unutra mi biti kaotično jer je sad pred tim i zato hoćemo čim prije dok još mogu,iako imam tek 29. Već su mi priraslice priljepile organe, maternice mi je 2 puta veća nego što bi trebala biti zbog adenomioze, jajnici imaju te ciste zasad male. Imam visoke tumorske markere i stalne upale od toga svega i tako. 
    E sad sam se bas raspisala. Neću negativom zatrpavato grupu ali trebalo mi je da se ispusem, nemojte zamjeriti 😘😘😘
    Ugo Traveller, hvala na željama vidjet ćemo što će biti ovaj ciklus💛♥️♥️
    Ajmo piškilice 😁😁

Lisa27 👶🧸🎀
    27. Studeni 2020. 07:05

Jutro curke
    Moj čarobni štapić čeka do nedjelje 😀
    Bella dok ne dođe M moramo se nadati ❤ naše mrvice samo čekaju pravi trenutak, nemoj da te dijagnoza obeshrabruje ❤❤❤ biti će sve uredu
    Cure piškilice?
    Ako ne bude ništa od ovog ciklusa, idući plodni dani su mi taman za rođendan pa možda bude više sreće 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    27. Studeni 2020. 07:10

Ja sam oduvjek htjela da rodim u prosincu jer je tad i meni rođendan pa kao imam fore još do tada 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lindsay
    27. Studeni 2020. 07:15

watson009

Curke moje kakav mjesec ❤
    Sretna sam zbog vas ali i zalosna…kako je krenulo cini se da cu sama tu tipkati na docek Nove godine 😭
    Salim se, divno je cuti lijepe vijesti u ovom svijetu ludila.

Kako mislis sama ??? 🤔🤔🤔
    Pogle me 🤣😂

Bella🌟
    27. Studeni 2020. 07:17

Hvala Traveller na lijepim rijecima♥️♥️♥️ i Lisa hvala ti♥️♥️i sretnooo u nedjelju😁😁😁🤞🤞🤞

Lindsay
    27. Studeni 2020. 07:19

Hvala vam svima, sve cu ih stjerati u p.m. 🤗

watson009
    27. Studeni 2020. 07:40

Jutro drage moje...mah,vi dizete iz mrtvih❤
    Ljubim vas  🙏
    Ajde stapice na sunce 🙌  
    Druzimo se druzimo...nema predaje 🙈

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    27. Studeni 2020. 07:47

Hahaha odlicne ste !!! Ja bar imam redovan servis .... Slazem se s Watsoon vi ste terapija....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.