Jutro zene! ☕
Bella, ostani uvijek ovako pozitivna, draga i snazna osoba. ❤
Lindsay, kako su cure vec napisale, tko ih j... Ja se uvijek iznova sokiram zlobi do kojih granica ide. Takve sale od jedne zene...pa da mi je osoba najgori neprijatelj nebi nekome tako sta rekla... drzi se i nedaj na sebe! ❤
Watson, tvoj put do bebaca je nesto tezi i trnovitiji. Ali ostvarit ces se kao majka. Prava si lavica! I ne, neces ostati sama. Zar stvarno mislis da bi te ove cure ostavile? A ne, ova ekipa ce te bodrit do kraja. ❤
Sanjarka, samo pozitivno, ovaj ciklus je tvoj, sigurna sam! U ostalom sta jedan Covid moze nasoj Sanjarki...pih... 💪❤
Ima li piskilica?
Evo ja jutros piskila. Test bijel k'o snijeg. 🤷♀️
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro zene! ☕
Bella, ostani uvijek ovako pozitivna, draga i snazna osoba. ❤
Lindsay, kako su cure vec napisale, tko ih j… Ja se uvijek iznova sokiram zlobi do kojih granica ide. Takve sale od jedne zene…pa da mi je osoba najgori neprijatelj nebi nekome tako sta rekla… drzi se i nedaj na sebe! ❤
Watson, tvoj put do bebaca je nesto tezi i trnovitiji. Ali ostvarit ces se kao majka. Prava si lavica! I ne, neces ostati sama. Zar stvarno mislis da bi te ove cure ostavile? A ne, ova ekipa ce te bodrit do kraja. ❤
Sanjarka, samo pozitivno, ovaj ciklus je tvoj, sigurna sam! U ostalom sta jedan Covid moze nasoj Sanjarki…pih… 💪❤
Ima li piskilica?
Evo ja jutros piskila. Test bijel k'o snijeg. 🤷♀️
Pa ne mogu virovat 😒😒😒😒
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure, lijepo je vidjeti da pitate za mene..hvala na brigiStormy, Traveller..
pročitala sam vas sadsve, ali nemam volju pisati. imamo drugi smrtni slučaj u obitelji unatrag mjesec dana i sve skupa je jako teško, u cijeloj obitelji samo tuga.. ja pokušavam biti pribrana koliko ide, nekad ide a nekad ne. držim vam fige i želim sreću svima koje ćete piškiti narednih dana, budite mi dobro!
🥺🥺🥺 Moja sucut draga, drzi se 🤗🤗🤗🤗
Dobro jutro cure! Kod mene nista posebno ni novo, O bi trebala nastupiti sljedecih dana.
Lindsay, dakle istina je da ce se SG s vremenom vjerojatno pogorsati? Nama to nisu rekli, ali mi je to bio neki logicni zakljucak...mislila sam si, ako je trenutno los, s godinama sigurno nece biti bolji. Joj znam, i ja razmisljam da krenemo mozda ipak u veljaci, a ne u sijecnju. Razumijem te 100%!
Dakle, kao covjeku "cuda postoje", a kao kolegi "sto prije"...
Znaci da bi i mi trebali sto prije...
Curama sa sjenicom cestitam od ❤ i drzim fige da tamni! 🤗
Watson, draga, kako sama, zaboravila si me 😉
Saljem vam svima topli zagrljaj i zelim 🌧 pluseva!!!
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Dobro jutro cure, lijepo je vidjeti da pitate za mene..hvala na brigiStormy, Traveller..
pročitala sam vas sadsve, ali nemam volju pisati. imamo drugi smrtni slučaj u obitelji unatrag mjesec dana i sve skupa je jako teško, u cijeloj obitelji samo tuga.. ja pokušavam biti pribrana koliko ide, nekad ide a nekad ne. držim vam fige i želim sreću svima koje ćete piškiti narednih dana, budite mi dobro!
Jako mi je zao, moja sucut. 😞
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Lovely, inace bas ne volim hodati po dućanima, a black friday radi gužvi mi je noćna mora. Ako nešto želim baš, onda to kupim online. Inače nisam baš shoppingholicar.
Marty, šaljem veliki zagrljaj i nadam se da će ti bar plusic ovaj mjesec podignuti raspoloženje. 😍
Mokosh, žao mi je radi testa, ali još nije gotovo. Vidjet ćemo ako vještica ne dođe. Ne predajemo se mi tako lako. Nadam se da te nije previše to rastužilo.
TommyFame, ima li kakvih naznaka implantacije kod tebe 🤣🤣🤣
A kod tebe? 😁😁😁
Sta se shopinga tice
Samo cu rec da sam u 9mj dala sestri novce i poslala je u shopping da MENE obuce za jesen /zimu 🤣🤣🤣🤣
Jao ja jedva čekam da muž dođe sa posla, danas imamo termin za pogledat kuću, nadam se da će sve dobro proc i da ćemo ju kupiti, možda bude neki popust za Black friday 😂😂
A poslje kuće naravno slijedi šoping, to mi je hobi ic po dućanima 😂😂
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Marty draga moja sućut. Drzi se 💛♥️♥️
Mokosh hvala♥️♥️ i bas mi je žao za test. Jako mi je zao. Mislila sam da ces +vidjeti. Kako si?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dobro jutro cure! Kod mene nista posebno ni novo, O bi trebala nastupiti sljedecih dana.
Lindsay, dakle istina je da ce se SG s vremenom vjerojatno pogorsati? Nama to nisu rekli, ali mi je to bio neki logicni zakljucak…mislila sam si, ako je trenutno los, s godinama sigurno nece biti bolji. Joj znam, i ja razmisljam da krenemo mozda ipak u veljaci, a ne u sijecnju. Razumijem te 100%!
Dakle, kao covjeku "cuda postoje", a kao kolegi "sto prije"…
Znaci da bi i mi trebali sto prije…
Curama sa sjenicom cestitam od ❤ i drzim fige da tamni! 🤗
Watson, draga, kako sama, zaboravila si me 😉
Saljem vam svima topli zagrljaj i zelim 🌧 pluseva!!!
Mia333, istina je da se spermio s godinama pogorsava. Ne čudi ih za 10 godina da spermatozoida bude 0.
Tocno znam kako se osjecas. Na to nikada nisi spreman. Od one mladosti i čuvanja od t do jednog dana saznanja da ces se pikati, operirati, uspavljivati, strijepiti je li se primilo ili ne.... Poznavajuci sebe panicno cu vaditi betu, piskiti na testove.... Nije to ni mala stvar od tih kljukanja hormona razbole se zene.... Def nisi nikada spreman na to... Ali da ti budem iskrena ja mislim da moj m i ja necemo zaceti prirodno. Statistika je gadna stvar. Treba biti realan. Zasukati rukave, dogovoriti kada krecemo na postupak i to je to....
Jao ja jedva čekam da muž dođe sa posla, danas imamo termin za pogledat kuću, nadam se da će sve dobro proc i da ćemo ju kupiti, možda bude neki popust za Black friday 😂😂
A poslje kuće naravno slijedi šoping, to mi je hobi ic po dućanima 😂😂
Lijepi plan😁😁😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji