Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    26. Studeni 2020. 19:58

Ivek1

Išla sam danas odmah u apoteku, ali nije bilo CB, pa sam uzela opet neki drugi test, nije traka, kartica je. Pričekaću subotu za testiranje, već sam dva testa uradila i previše sam uzbuđena. 😊😊 Nego, jako se slabo osjećam i imam temperaturu…grlo me užasno boli…moguće da ću biti pozitivna i na covid test.😣 Šta smijem popiti od tableta, a da to neće uticati na mrvicu ako je stvarno tu….ima li koja od vas iskustva s tim?
    Mašo, čestitke još jednom na zvaničnom plusiću❤️
    Sanjarka, želim brz oporavak kćerkici.🤞🤞
    Lisa, najbolje otiđi privatno i znaš na čemu si.
    Lullaby, Čestitam od ❤️, jasno se vidi.☺️

Luppcet je siguran koliko ja znam,paracetamol znači.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

buhtlica23
    26. Studeni 2020. 20:22

Odlucila sam se pocastit rum kolom 😁🍹🍹

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 20:45

Stormy

Evo ja se pogirala, gle kako je lijepa 😍
    https://ibb.co/wrpssLf
    Jos jednom, čestitke ❤ i neka bude školska!! 🍀

Ma plus ko kuca! 😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

buhtlica23
    26. Studeni 2020. 21:01

Traveller

buhtlica23

Odlucila sam se pocastit rum kolom 😁🍹🍹

Buhtlice pa ti tek za 4 dana trebaš dobiti. Implantacija nije svima na isti dan. Polako s tom rum colom dok još ne znaš sigurno jesi trudna.

Ma od jedne mi nece biti nista, nisam stavila puno ruma, 2 cepica od onog malog za kolace 😅
    Nisam 6 mj pila gazirano ni nista alkoholno.

Bas sam tuzna vise, ovaj mj se bas i nismo samo 6 x sto je za nas izuzetno malo, ne znam kad je bila O ni da li je bila.  Nicem se ne nadam. Bit ce u 12 mj nadam se 🙏

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lullaby
    26. Studeni 2020. 21:02

Hvala cureee!! ❤️ Kupujem digitalni da to potvrdim. Ne mogu vjerovati da je plus 😊 Ja sam se ful pripremila na minus. Još mi nije došlo do mozga da je pozitivan 😄
    Ovaj ciklus smo pokrili dan i dva dana prije o, na dan o i dan poslije o. Ništa posebno nismo radili osim što sam počela folat piti.

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Studeni 2020. 21:17

Lullaby  čestitam ljepo se vidi ❤❤❤ to je to jos na ovoj muller trakici koja i nema tako malu osjetljivost ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lindsay
    26. Studeni 2020. 21:28

Zujalice ovo sa ramenom vristim 🤣 ja zaista idem na fizikalnu zbog ramena vec 2 godine povremeno 😂🤣😂🤣
    Nazalost opis posla mi je takav da je iznad mene klinika za mpo i ja izdajem ampule hormona. Kada me nema netko me mora mijenjati a vidjet ce na uputnici ime i prezime. A i sestre u bolnici sa svakim dobre, svi se znaju, nazalost morat ce se saznati a gadi mi se sama pomisao njihovih komentara 🤢
    Morat cu ih sasjeci u korjenu. Ne dati na sebe. Ima jedna djevojka koja je isla na mpo a radila je kod nas samo su joj babe vikale : mjenjaj majstora!!! I te degutatne fore... uzas...

Lindsay
    26. Studeni 2020. 21:28

Sanjarko bez oporavak!!!
    Watsoon dodjite da zajedno zalijemo finim vinom sve nase muke 😘

Lindsay
    26. Studeni 2020. 21:29

Cestitam novom plusicu 💜🧡❤

Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 21:53

anci000 🌸💞

Ma lindsay ko ih j….

Bas! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.